Οι Take That, η αυθεντική «boyband» (αστείος μοιάζει ο όρος αφού πλέον πρόκειται για μεσήλικες, αλλά ακόμα μπορεί τεχνικά να χρησιμοποιηθεί) κλείνουν του χρόνου τα 30 και ετοιμάζονται για μια μεγάλη πανηγυρική περιοδεία ενώ αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί το άλμπουμ τους «Odyssey», μια ρετροσπεκτίβα της καριέρας τους με 25 κομμάτια.

 

«Δεν είμαστε αγόρια πια», δήλωσε στον Telegraph ο Μαρκ Όουεν, 47 χρονών πια, «αλλά δε νομίζω ότι ο όρος boyband είχε εφευρεθεί καν όταν ξεκινούσαμε. Αντιλαμβανόμαστε τους εαυτούς μας ως μέλη μιας ποπ μπάντας. Και η ποπ δεν γερνάει ποτέ».

 

30 χρόνια Take That: «Όταν ξεκινούσαμε δεν είχε εφευρεθεί καν ο όρος boyband»
Οι άλλοι δύο:Οι ελπίδες να συμμετάσχουν στην περιοδεία ο Ρόμπι Γουίλιαμς (δεξιά) και ο Τζέισον Όραντζ (ο δεύτερος αποχώρησε το 2014 και ο πρώτος το 2015, για δεύτερη φορά) μοιάζουν χλωμές.

 

Μαζί με τον συνθέτη και αδιαμφισβήτητη ψυχή της μπάντας Γκάρι Μπάρλοου (επίσης 47) και τον Χάουαρντ Ντόναλντ, ο Όουεν αποτελεί το ένα από τα τρία μέλη του αρχικού γκρουπ που θα σηκώσουν το βάρος της επικείμενης τουρνέ, δύο χρόνια μετά την τελευταία που είχε γίνει με αφορμή του όγδοου άλμπουμ των Take That με τίτλο «Wondertland».

 

Οι ελπίδες να συμμετάσχουν στην περιοδεία ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Τζέισον Όραντζ (ο δεύτερος αποχώρησε το 2014 και ο πρώτος το 2015, για δεύτερη φορά) μοιάζουν χλωμές. Στο πρόσφατο παρελθόν πάντως, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε θέσει όρο για την επιστροφή του, την παρουσία του Όραντζ, οι σχέσεις όμως του τελευταίου με τους άλλους τρεις μοιάζουν ανεπανόρθωτα κλονισμένες.