ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2021 | 23:45

Παραπανίσια κιλά και απόρριψη

Πού είναι το κακό να είσαι άτομο με παραπάνω κιλά; Η εξωτερική εμφάνιση δεν ορίζει το τι πραγματικά είσαι. Γιατί να πρέπει κάποιος να σε φέρει στο δίλημμα ή χάνεις κιλά ή δεν θα είμαστε μαζί; Γιατί κάποιοι να είναι τόσο επιφανειακοί;
7
 
 
 
 
σχόλια

Κακό δεν είναι να έχεις παραπάνω κιλά. Απλά τα πολλά παραπάνω κιλά δεν κάνουν καλο στην υγεία αποδεδειγμένα και δυσκολεύουν όλη σου την καθημερινότητα.
Όσο για το άλλο που λες γιατί να είναι επιφανειακοί οι άλλοι, με συγχωρείς αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του. Του αρέσουν οι αδύνατες. Το θέμα είναι ο ακομψος τρόπος που το είπε που για μένα δείχνει ότι είναι άξεστος και δε θα γυρνούσα να του ξαναπώ ούτε καλημέρα.

Είναι απλό, κάποιους δεν τους φτιάχνουν τα περιττά κιλά, γούστα είναι αυτά, τί να κάνουμε; Καλός ο εσωτερικός κόσμος και η καλή ψυχή αλλά σεξουαλικα σε ανάβει κυρίως η εμφάνιση σύμφωνα πάντα με τα γούστα του καθενός.

Εννοείται. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άντρας να θεωρείται επιφανειακός επειδή έχει άλλα γούστα. Αυτά τα λένε μάλλον για παρηγοριά στον εαυτό τους.

Έλα ντε που είμαστε. Πρόσφατα η λάιφο είχε ένα άρθρο που η Αναστασία Γιούσσεφ (χορεύτρια μοντέλο) έλεγε πως βγάζει 10.000 το μήνα από το ινσταγκραμ της. Κ άλλοι εξομολογούμενοι εδώ λένε πως δουλεύουν 14 ώρες τη μέρα για έναν μισθό. Αυτοί είμαστε φίλε μη το ψάχνεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ