ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2021 | 00:49

Με θελει ή απλα νιωθει μονος?

Βγαινω εδω κ 1μιση μηνα περιπου με ενα παιδι. Εχει προσφατα μετακομισει στην περιοχη που μενω και δεν εχει πολλους φιλους, οποτε η ζωη του περιστρεφεται πιο πολυ γυρω απο τη δουλεια του. Σχεδον καθε βραδυ αφου σχολασει μου προτεινει να βρεθουμε κ ενω μου αρεσει κ θελω να περναω χρονο μαζι του, εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι ισως μου το προτεινει γιατι δεν εχει κατι καλυτερο να κανει. Μπορει να απολαμβανει την παρεα μου, το σεξ κλπ, αλλα ακομα κ αν δεν τρελαινεται για μενα, ισως με προσκαλει γιατι ειμαι η μονη παρεα του (συναντιεται καποιες φορες με συναδελφους απο τη δουλεια αλλα οχι συχνα). Επισης μου εχει αναφερει κατι για σχεση κ δεδομενου οτι δεν γνωριζομαστε τοσο καιρο, αναρωτιεμαι αν οντως το εννοει ή αν απλα θελει σχεση για να μη νιωθει μονος και για να εχει καποιον να τον "φροντιζει". Τις προαλλες ηρθε σπιτι μου κ του ειχα μαγειρεψει κ μου ειπε "αχ εισαι τοσο καλη μαζι μου" κ ετσι οπως το ειπε ενιωσα οτι ισως του εχει λειψει να νιωσει αυτο το νοιαξιμο απο καποιον γι' αυτο κ κατι τοσο απλο, το οτι του μαγειρεψα, σε εκεινον φανηκε τεραστιο! Κ εγω σκεφτομουν "σιγα το πραγμα, δεν ειναι φυσιολογικο να μαγειρευεις για καποιον?" Θελω ομως να ξερω οτι υπαρχει κατι παραπανω που βλεπει κ θαυμαζει σε μενα περα απο το νοιαξιμο που του προσφερω. Ξερω οτι ισως ολα αυτα ακουγονται υπεραναλυσεις στα αυτια σας (η αληθεια ειναι οτι γενικα ειμαι πολυ ανασφαλης κ επιφυλακτικη- ειδικα στα πρωτα σταδια γνωριμιας με καποιον, γιατι εχω φαει τα μουτρα μου πολλες φορες στο παρελθον), απλα δεν θελω να συνεχισω να περναω χρονο μαζι του και να δενομαι κ μετα να συνειδητοποιησω οτι δεν με ηθελε πραγματικα, απλα με χρησιμοποιουσε επειδη δεν ειχε αλλη παρεα. Αν κανω σχεση μαζι του θελω να ξερω οτι αυτη η σχεση εχει προκυψει απο πραγματικα συναισθηματα κ οχι απο μοναξια απο την πλευρα του. Ε και η αληθεια ειναι οτι ενας ανθρωπος που βρισκεται σ' ενα μερος μονος σιγουρα νιωθει εντονοτερη την αναγκη να εχει καποιον διπλα του. Επισης οταν βρισκεσαι καπου κ δεν εχεις παρεα, τα standards σου σχετικα με το ποιος μπορει να γινει φιλος σου ή συντροφος σου ειναι πολυ πιο χαμηλα. Ε δεν θελω να ειμαι αυτο: μια κοπελα που απλα ετυχε να γνωρισει κ την κρατησε γιατι δεν εχει κ πολλους αλλους ανθρωπους κοντα του στο μερος που βρισκεται. Ολες αυτες τις σκεψεις μου δεν μπορω να τις μοιραστω μαζι του, δεν μπορω να τον ρωτησω στα ισα "σου αρεσω ή απλα βρισκεσαι μαζι μου γιατι δεν θες να εισαι μονος?". Οποτε δεν ξερω πως αλλιως θα μπορουσα να το διαπιστωσω. Μου λεει οτι με σκεφτεται πολυ μεσα στη μερα (αλλα δεν πιστευω σε λογια γιατι πολλακις στο παρελθον εχω διαπιστωσει οτι ειναι ευκολο να λες μεγαλα λογια κ να μην τα εννοεις) κ γενικα μου φερεται καλα αλλα αυτα δεν μου αρκουν για να διαπιστωσω οτι ενδιαφερεται. Νιωθω οτι αυτες οι σκεψεις μου (οτι με θελει στη ζωη του απλα επειδη νιωθει μονος) με αποθαρρυνουν απο το να δεθω πιο πολυ μαζι του.
9
 
 
 
 
σχόλια

Γεια σου! Η αλήθεια είναι πως περισσότερο νιώθει μόνος παρά σε θέλει αλλά τον λυπάμαι κ λίγο γιατί δε φαίνεται κακό παιδί.. Στη τελική δε ξέρω αν έχεις βρεθεί ποτέ σε ξένη πόλη αλλά μπορεί να ναι πολύ δύσκολο. Αν μπορείς να τον αγαπήσεις για τη δύσκολη στιγμή του έχει καλώς. αλλιώς κάνε του μια κουβέντα για τους φόβους σου κ τις αγωνίες σου. Μη χωρίσεις έτσι χωρίς μια κουβέντα πρώτα

Ευχαριστώ. Ναι δικιο εχεις, εχω ζησει σε αρκετές πόλεις σε διαφορετικες χωρες οποτε ξέρω ποσο δυσκολο ειναι να κανεις φιλους. Νταξει με τον εναν η τον αλλο τροπο παντα εκανα φιλους τελικα, απλα σιγουρα θελει προσπαθεια.
Θεωρώ οτι στη δική του περίπτωση ενα επιπλεον προβλημα ειναι οτι μενουμε σε χωρα της οποιας τη γλωσσα δε μιλάει κ ουτε τα αγγλικα του είναι καλα, οποτε γενικά δεν μπορει ευκολα να επικοινωνησει με αλλους κ επομένως γι αυτο δεν εχει πολλούς φιλους.
Το θεμα μου τωρα ειναι οτι επειδη ειχα αποφάσισει μεσα μου οτι δεν αξιζει να το συνεχισω μαζι του, εδω κ 4-5 μέρες δεν του στελνω μηνύματα ουτε εποκοινωνω μαζι του. Βεβαια σ αυτον δεν το είπα ποτέ, ουτε γενικά συζητησα μαζι του τις σκεψεις μου, που ειναι μαλακια μου κ το ξερω, οποτε αυτος έβλεπε οτι τον αγνοω κ σταματησε κ κεινος να μου στελνει. Κ τωρα θελω να του στειλω κ να του εξηγησω απλα δεν ξερω πως θα το παρει, επειδη τοσες μερες επί της ουσιας τον αγνοω.

Ωπα για κάτσε! Αντί να αναρωτηθεί γιατί τον αγνοείς σταμάτησε και αυτός να στέλνει; Αν ενδιαφέροταν όντως για εσένα και δεν ήθελε να χάσει εσένα προσωπικά δε θα αναρωτιόταν τι έπαθες; Δε λέω να παρακαλέσει απλά να αναρωτηθεί,να σου ζητήσει να τα πείτε. Αν δεν το έκανε απλά επιβεβαιώνονται οι υποψίες σου και το ένστικτό σου όπως σου έλεγα να το λογαριάζεις.

Με τόσα διαπιστευτήρια και εγγυήσεις που αποζητάς από εκείνον, μάλλον δείχνεις να μην ενδιαφέρεσαι πραγματικά η ίδια. Πιστεύω ότι αν σου άρεσε αυτός ο άνθρωπος, δεν θα υπερανέλυες όπως κάνεις στην παρούσα περίπτωση.

Ίσα ίσα που όταν υπεραναλυεις σημαίνει ότι εσένα σε νοιάζει και φοβάσαι μην πιαστείς κορόιδο. Η φίλη έχει ένα ένστικτο που δυστυχώς είναι αλάνθαστο .

Θα μπορούσε να σε πει καχύποπτη κάποιος αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να πιστέψεις κάποιον που μόλις γνώρισες και όπως λες δεν έχει κυκλο γνωριμιών καθώς μόλις μετακόμισε εκεί. Φίλη μου,το ξέρω θα απογοητευτείς όμως αν δε νιώθεις ξεκάθαρα ότι ο άλλος ΣΕ ΘΕΛΕΙ πολύ εσένα την ίδια τότε φοβάμαι ότι οι φόβοι σου είναι βάσιμοι. Το ένστικτο να το ακούς. Δυστυχώς δεν έχουμε μια μαγική σφαίρα που να μας λέει ποιος μας αγαπάει όντως και ποιος θέλει να κερδίσει κάτι από εμάς. Θα γλιτωναμε πολύ χρόνο,κόπο,αισθήματα.
Του φάνηκε τόσο ωραίο που του μαγειρέψες γιατί θα χει να φάει σπίτικο φαγητό απ' όταν μετακόμισε στην πόλη σου.

Συμφωνώ, όσο ανασφαλής και να είσαι άμα ο άλλος σε θέλει πραγματικά το νοιώθεις. Όταν κάνεις τρίτες σκέψεις είναι όντως το ένστικτο που προειδοποιεί. Τσεκαρισμένο.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ