ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2021 | 21:18

Out of time man

Είμαι τρελά ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια. Εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο εδώ και 3.5 χρόνια. Η γυναίκα αυτή είναι 41 ετών παντρεμένη με παιδί (δεν είναι βεβαία η τυπική γυναίκα των 40 ετών, και εμφανησιακά αλλά και σαν χαρακτήρας και ιδιοσυγκρασία πιο πολύ θυμίζει γυναίκα 25-30 ετών). Από την άλλη εγώ είμαι 28 χρονών αρκετά. Προφανώς δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει κάτι μεταξύ μας, δεν είμαι γαιδούρι να κάνω ζημιά στην οικογένεια της. Κάθε βράδυ όμως ρε παιδιά όταν πέφτω στο κρεββάτι για ύπνο σκέφτομαι πόσο ωραία περνάμε οι δυο μαζί και πόσο ταιριάζουμε. Αναπολώ το βλέμμα της όταν με κοιτάει, τα μάτια της με κάνουν να λιώνω, όταν γελάει παίρνω ενέργεια, όταν είναι στενοχωρημένη προσπαθώ να της φτιάξω τη διάθεση. Από τις συζητήσεις μας παίρνω την αίσθηση ότι αυτός ο θαυμασμός είναι αμοιβαίος. ( εδώ να αξίζει να αναφέρω ότι βλέπω πως δεν είναι ευχαριστημένη με τη ζωή της, νιώθει παγιδευμένη και δεν περνάει καλά - δεν το λεω αυτό με κάποιο σκοπό, απλά θέλω να σας δώσω την οπτική μου με ακρίβεια ). Είναι πολύ στενάχωρο να βρίσκεις τον έρωτα σε μη διαθέσιμο άνθρωπο, αναθεματίζεις την τύχη σου, το timing, το σύμπαν. Για να μην σας κουράζω, έχω αποφασίσει ότι αν δεν ξεκολλήσω σύντομα θα παραιτηθώ απο την δουλειά αυτή η οποία παρεπιπτόντως είμαι πολύ καλή, αλλά τι να τα κάνεις λεφτά όταν κάθε μερά είσαι παγιδευμένος σε αυτή τη λούπα. Καλή μου Κ... σε ένα παράλληλο σύμπαν σήμερα ετοιμάζουμε βαλίτσες για τριήμερο.
2
 
 
 
 
σχόλια

Το γεγονος οτι δεν γινεται να συμβει κατι μεταξυ σας αλλα παρολα αυτα ειστε αναγκασμενοι να αλληλεπιδρατε κλπ σιγουρα δεν βοηθαει. Απ αυτα που γραφεις, οτι σε θαυμαζει, απολαμβανει την παρεα σου αλλα κατα τ αλλα στη ζωη της δεν περνα καλα εγω αντιλαμβανομαι οτι υποσυνειδητα μεσα σου υπαρχει μια μικρη ελπιδα οτι "α, υπαρχει αμοιβαιος θαυμασμος, αρα αφου με θαυμαζει μπορει κ να της αρεσω", ή "αφου δεν περναει καλα στη ζωη της μπορει κ να χωρισει κ να ερθει με μενα που περναμε τοσο καλα μαζι" . Κ αυτες οι ελπιδες μαλλον σε κρατανε κολλημενο. Δεν ξερω αν πρεπει να αλλαξεις δουλεια, αυτο εσυ το ξερεις καλυτερα, αλλα σιγουρα πρεπει να απομακρυνθεις απο κοντα της οσο δυσκολο κ αν σου ειναι αυτο. Αν αλλαξεις δουλεια βεβαια ισως και να ειναι πιο ευκολο να συνειδητοποιησεις αν οντως σε εκτιμα κλπ ή αν απλα εκανε παρεα μαζι σου μονο στα πλαισια της δουλειας κ επειδη ησασταν συναδελφοι. Αν παψετε πλεον να ειστε συναδελφοι κ να βλεπεστε αναγκαστικα λογω δουλειας, εκει θα δεις αν θα κανει προσπαθειες να βρεθειτε κλπ. Που κ παλι δεν ξερω τι νοημα θα χει το να βρισκεστε εφοσον εσυ την θες κ αυτη μαλλον δεν, αλλα τελοσπαντων.