ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2021 | 10:48

Δέν το αντέχω

Χωρίσαμε πρίν από ένα χρόνο,και τώρα εκείνη έχει άλλη σχέση.Έρχονται συνέχεια στο μαγαζί που συχνάζαμε όταν ήμασταν μαζί.Δύο φορές τώρα τελευταία,όλως τυχαίως,ήρθαν για φαγητό σε ένα μαγαζί που τρώγαμε με ένα φίλο μου.Σίγουρα με είδε περνώντας,και γι'αυτό ήρθαν.Άν μέναμε σε χωριό ή σε κάποια μικρή πόλη θα το καταλάβαινα,αλλά μένουμε σε μεγάλη πόλη και από μαγαζιά άλλο τίποτα.Ok,το πήρα το μήνυμα.Τόσο πολύ έχει την ανάγκη να μου επιδεικνύει τη νέα της σχέση;Άν ο σκοπός της ήταν να με τρελάνει,το έχει καταφέρει γιατί δέν την έχω ξεπεράσει,και δέν ξέρω και πώς.
5
 
 
 
 
σχόλια

Είναι προφανές ότι επίτηδες φέρνει το νέο γκόμενο στα δικά σας, παλιά στέκια! Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο, ειδικά τον πρώτο καιρό μετά το χωρισμό… Άλλο αν τύχει κάποια στιγμή μετά από χρόνια και τους συναντήσεις μπροστά σου. Εκείνο θα είναι τυχαίο και δεν πρέπει να δώσεις σημασία… Εδώ όμως μας περιγράφεις μια κατάσταση που η πρώην σου κατ’ εξακολούθηση τραβολογάει το νέο της αγόρι σε μέρη όπου γνωρίζει ότι θα πέσουν επάνω σου… Αυτό, αργά ή γρήγορα, θα το καταλάβει η νέα της σχέση και θα ξεσπάσει άγριος καυγάς ανάμεσά τους! Κομπλεξική και ανώριμη η πρώην…Χωρίσατε και γλίτωσες μου φαίνεται!

Ισως το παίρνεις προσωπικά, επειδή αυτό θα επιθυμούσες: να ασχολείται μαζί σου. Όμως ακριβώς επειδή, η πρώην συντροφος σου έχει προχωρήσει συναισθηματικά, έχει αποσυνδέσει τα μέρη που πηγαίνατε με το «εσείς» και δημιουργεί νέες εμπειριες στα ιδια μέρη. Εστίασε την ενέργεια σου στις δικες σου ανάγκες και όχι το πως διαχειρίζεται εκείνη την ζωή της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ