ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2021 | 09:01

Δεν φανταζόμουν ποτέ...

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η επιείκεια που έδειξα στα λάθη και στις αδυναμίες των ανθρώπων που με μεγάλωσαν θα μου γύριζαν μπούμερανγκ με τόσο άσχημο τρόπο. Πιστεύω ή μάλλον πίστευα πάρα πολύ στην αξία της συγχώρεσης και ότι πρέπει να βλέπουμε το καλό πίσω από τις αδυναμίες των ανθρώπων. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε. Στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα, υπάρχουν καλά και γενικά ακόμη και από άσχημες εμπειρίες έχουν έρθει και καλά πράγματα δόξα τω Θεώ!!!! Πιστεύω πάρα πολύ στην προσωπική ευθύνη, αλλά αυτή την στιγμή είμαι εγκλωβισμένη εξαιτίας του εγωισμού και λάθη άλλων. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω τίποτα πια, παρά μόνο εύχομαι να είναι καλά αυτοί οι άνθρωποι και να συνυπάρχουμε όμορφα, γιατί δεν νομίζω ότι οι ίδιοι θέλουν να καταλάβουν σε τι σημείο με έχουν φέρει, αλλά δεν πειράζει. Να προσέχετε τις οικογένειες σας, αυτό σαν συμβουλή!!!!!
4
 
 
 
 
σχόλια

Μπαίνετε στη διαδικασία να γράψετε ανώνυμη εξομολόγηση και δεν εξηγειτε τι ακριβώς σας συνέβη. Όχι η συγχώρεση με μέτρο. Η οικογένεια δεν είναι σούπερ ήρωες. Είναι άνθρωποι με ελαττώματα και κάνουν λάθη.

Μότο μου είναι, ότι η προηγούμενη γενιά είναι η λεγόμενη «κακομαθημένη γενιά». Δεν γνώρισε πόλεμο, είχε συνεχή ανάπτυξη και σταθερότητα για 40 χρόνια - τρώγοντας τα λεφτά των παιδιών τους και τον εγγονών τους – που ακόμα τα τρώει, λέγε με «προσωπική διάφορα» - και από πάνω θέλει κι αλλά.
Αυτή η γενιά δεν αλλάζει, ούτε μυαλά, ούτε συμπεριφορές. Η λέξη αυτοκριτική της είναι άγνωστη λέξη.
Οπότε μακριά και αγαπημένα και καλός ήρθες στο κλαμπ.