ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2021 | 19:37

Δέν μπορώ να το εξηγήσω

Μετά από 2 χρόνια που ήμουν μόνη,εδώ και 6 μήνες έχω σχέση.Είμαστε πολύ καλά,εγώ πολύ ερωτευμένη,και εκείνος το ίδιο απ' ό,τι δείχνει.Από τη στιγμή που έκανα πάλι σχέση,και όσο περνάει ο καιρός,μου συμβαίνει κάτι περίεργο,αλλά και ωραίο ταυτόχρονα.Παρατηρώ πως με κοιτάζουν περισσότερο οι άλλοι άντρες,μου αρέσει να τους κοιτάζω κι εγώ,νιώθω πιό θελκτική,πιό επιθυμητή με λίγα λόγια,και ώς εκεί.Εχθές βγήκαμε με το αγόρι μου,και νομίζω πως ξέφυγα χωρίς να το καταλάβω.Συγκεκριμένα,σε ένα τραπέζι λίγο πιό πέρα από εμάς,ο ένας απ'τους τρείς με κοίταζε συνέχεια και τον κοίταζα κι εγώ,σε σημείο που μπορεί και να αφαιρέθηκα.Το αγόρι μου το κατάλαβε,τσαντίστηκε και με το δίκιο του,και φύγαμε.Όταν μείναμε μόνοι τον ηρέμησα,έχω τον τρόπο,έχω μάθει τα "κουμπιά" του,και όλα εντάξει μετά.Μα κι εγώ,παραδέχομαι πως ήταν λάθος εκ μέρους μου.Για πρώτη φορά,νιώθω πως δέν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου.Θέλω να πιστεύω πως είναι κάτι που θα περάσει.
11
 
 
 
 
σχόλια

Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι μάλλον τα δύο χρόνια μοναξιάς τα εισεπραττες ως αποτυχία και ίσως υποσυνείδητα θεωρούσες ότι δεν είσαι θελκτικη. Τώρα που έκανες σχέση, ανέβηκε η αυτοπεποίθηση σου και για αυτό σε κοιτάνε και περισσότερο. Ενδεχομένως βέβαια απλώς τώρα εσύ να το παρατηρείς, ακριβώς γιατί νιώθεις και η ίδια πιο ωραία. Ακριβώς επειδή τώρα νιώθεις θελκτικη θέλεις και "να το ζήσεις".
Νομίζω πως πρέπει να απομυθοποιησεις λίγο τα ανδρικά βλέμματα. Δεν λένε κάτι. Δεν έχουν κάποια αξία. Δεν καθορίζουν το πόσο ελκυστική είσαι εσύ.
Όπως και αν έχει, πρέπει λίγο να τα βρεις με τον εαυτό σου, γιατί κατά την άποψή μου η συμπεριφορά σου είναι απαράδεκτη.
Τώρα σχετικά με τον δικό σου που τον ηρέμησες, γιατί ξέρεις τα κουμπιά του, ομολογώ πως αυτή η φράση μου προκάλεσε αναγούλα.

Φίλη εξ , μάλλον σου αξίζουν αρκετά χρόνια μοναξιάς ακόμα μπας και συνέλθεις!! Επιβεβαιωση , τόνωση του εγώ σου και κάλυψη συναισθηματικών κενών , σου καλύπτει ο τύπος και τον χρησιμοποιείς πάρα πολύ καλά για να αισθάνεσαι ΕΣΥ καλά.. Δεν το καταλαβαίνεις , αλλά αυτό είναι και τίποτα παραπάνω. Εύχομαι ο τύπος να ξυπνήσει νωρίς. Για σένα , αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια πάνω σου , άσε τον άνθρωπο να βρει μια που να αξίζει και κάνε την χάρη στον εαυτό σου να τον αφήσεις ήσυχο και κάτσε παίξε μετά με όλη την Ελλάδα...

απο τη μια ο γκόμενος "εκκολαπτόμενος τάρανδος" μ μούτρα (λολ) κ κουμπιά (ο πεοθηλασμος είναι σε αυτά? άριστο κουμπί: προς γνώση σου για το μέλλον) κ απ την άλλη, η ανερχόμενη μοιραία, πρώην Μπλανς Επιφανι, που κιαλαρει ηδονικα τα αρσενικά που την κοζαρουν ξαφνικά, καθώς οι φερομόνες της τραβούν τους ερεθισμένους επιβήτορες .... ....

Αυτό που νευρίασε ο δικός σου και μετά εσύ "τον ηρεμήσες" κι όλα καλά, με ξεπερνάει. Λες κι αν σου κάνει μούτρα, σκηνή κτλ κτλ θα αλλάξει το γεγονός ότι εσύ όντως κοιτούσες άλλον/άλλους επειδή θέλεις να το κάνεις.
Ας πει κάποιος λίγο στον σύντροφό σου ότι με τα μούτρα δεν άλλαξε κάτι, ούτε ότι τον ηρεμήσες αλλάζει το γεγονός ότι κοιτάς δεξιά αριστερά πάνω κάτω. Αυτό με τα μούτρα με εκνευρίζει. Λες και θα αλλάξει ο άλλος ρε φίλε ή θα αλλάξει το γεγονός ότι έτσι είναι ο άλλος γι'αυτό τα κάνει αυτά.

Για να καταλάβω: Αυτή κοιτάει άλλους την ώρα που είναι με τον σύντροφό της και το καθίκι τολμάει και μουτρώνει?..ο σύντροφος φταίει! Μην σου πω ότι εξαιτίας του κοιτάει άλλους (μπορεί να μην το αναφέρει στο post της αλλά εγώ πιστεύω πως αυτό είναι - σιγά μην φταίει η κοπέλα με τον κόπανο που έμπλεξε!). Καλά κάνεις και εκνευρίζεσαι!...τσ τσ τσ...άντρες γουρούνια ρε φίλε!...

Ο σύντροφος είναι ο μόνος που δεν φταίει. Δεν έχει νόημα να κάνει μούτρα για τον απλό λόγο ότι δεν αλλάζει
το γεγονός ότι η τύπισσα έτσι είναι κι ότι κοιτάει από εδώ κι από εκεί. Αντί να μουτρωνει, να του κάνει η άλλη γλύκες και να τον τουμπαρει με αποτέλεσμα να εθελοτυφλεί, καλύτερα να την κάνει να γλιτώσει γιατί έτσι κοροϊδεύει τον εαυτό του. Δηλαδή όταν τα βρήκανε τι σκεφτότανε; Ααα εντάξει δεν κοιτούσε άλλον μπροστά στα μούτρα μου, μου φάνηκε; Για αυτό σου λέω εθελοτυφλεί. Εννοείται πως δεν φταίει που η άλλη κοιτάει δεξιά αριστερά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ