ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2021 | 17:01

Έγινε αυτο που φοβόμουν

έγινε αυτί που φοβόμουν..ημασταν μια παρέα όπου εμένα μου άρεσε από την αρχή ένας φίλος μου πολυ όμως... και εγώ τού αρέσω γιατί τα έχουμε συζητήσει , μιλούσαμε ερωτικά καιρό μέχρι που είχαμε κάποιες συγκρούσεις σε θέματα χαρακτήρων όχι σοβαρές και είπαμε να το αφήσουμε ετσι και βλέπουμε....μην τα πολυλογω αυτός γνώρισε μια κοπέλα τώρα και μου το ανακοίνωσε χθες και ήταν σε φάση δε ήξερα πως να στο πω για να μη σε πειράξει.. πληγώθηκα αλλά δε το έδειξα ίσα ίσα του λέω χαίρομαι... το θέμα είναι τι κάνω από εδώ και πέρα θα είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και ούτε θέλω να βγαίνω με αυτόν και την κοπέλα του....τι θα κάνατε στη θέση μου?? Υγ: του είπα πως και εγώ μιλάω με ένα παιδί ψέματα και φάνηκε ότι τόν πείραξε ,με ρωτούσε λεπτομέρειες...ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεται....
5
 
 
 
 
σχόλια

Ε, το αφήσατε και είδατε!
Προς τι το παράπονο μετά;

Μάθημα ζωής για αργότερα: δεν αφήνουμε αυτό που μας ενδιαφέρει σήμερα για αύριο. Μέχρι αύριο, ποιός ζει, ποιός πεθαίνει.

Φαίνεσαι μικρή ηλικιακά από τη περιγραφή. Θα σου πω απλά να μην ασχολείσαι και να κόψεις τη παρέα μαζί του αφού ενοχλείσαι. Κάτι πολύ απλό που ''αγκαλιάζει'' όλες τις ηλικίες, είναι πως με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Αν κάποιος θέλει ένα άτομο επιλέγει αυτό πραγματικά και όχι κάποιο άλλο.

Είναι απλά τα πράγματα. Αν καιγόταν δεν θα τα έφτιαχνε με άλλη, από την στιγμή κιόλας που ήσασταν ελεύθεροι και δεν προέκυψαν τόσο σοβαρά θέματα για να σας απομακρύνουν. Για το τι κάνεις από εδώ και πέρα, εσύ γνωρίζεις τα όρια σου προκειμένου να μην χαλιεσαι.

Κόψε επαφή. Είναι ο καλύτερος τρόπος, για να σταματήσεις να πληγώνεις τον εαυτό σου. Αγνόησε τις κλήσεις και άσε τον να πάει στο καλό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ