ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2021 | 13:23

Δέν μπορώ να την καταλάβω

Γνώρισα μία κοπέλα,μου άρεσε απ'την πρώτη στιγμή και το ίδιο έδειξε κι εκείνη.Εχθές ήταν η δεύτερη φορά που βγήκαμε,και προχωρήσαμε ερωτικά.Εγώ εννοείται ότι το ήθελα πολύ και το ίδιο φάνηκε κι απ'την πλευρά της και ήταν κάτι πολύ όμορφο.Σήμερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο,και μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά που προχωράει τόσο γρήγορα με κάποιον,εννοώντας το σέξ,και ότι φοβάται μήπως τη θεωρήσω επιπόλαιη σ'αυτό το θέμα.Της είπα ότι εννοείται πως δέν τη θεωρώ επιπόλαιη και να μήν έχει τέτοια κολλήματα.Ειλικρινά δέν με ενδιαφέρει άν μου είπε αλήθεια ή ψέματα,απλά μου έκανε εντύπωση.Σήμερα δέν θα συναντηθούμε γιατί δουλεύουμε και δέν ταιριάζουν τα ωράρια μας και της είπα να συναντηθούμε αύριο.Σάν να μου τα μάσαγε κάπως,σάν να το άφησε λίγο στο φλού,τελικά μου είπε ότι θα μιλήσουμε.Μπορεί να είναι νωρίς για να βγάλω κάποια συμπεράσματα,κάτι όμως μ'έχει προβληματίσει και μ'έχει μπερδέψει.
7
 
 
 
 
σχόλια

Το πρόβλημα δεν ειναι ότι κάποιες κάνουν σεξ στο 1ο ραντεβού. Το πρόβλημα είναι ότι με κάποιους κάνουν στο 1ο και σε άλλους ψήνουν το ψάρι στα χείλη για κανένα 6μηνο...και αν. Από τους τελευταίους, μην περιμένετε υποστήριξη πάντως. Και μεταξύ μας, καλά κάνουν. Γιατί αν δεν είστε διατεθειμένες, ας μην το ξεκινούσατε καν.

Είμαστε στο 2021 και ακόμη κοπέλες που κάνουν σεξ στα πρώτα ραντεβού σπεύδουν να δικαιολογηθούν, για να μην τις περάσει κάποιος για επιπόλαιες (στην πραγματικότητα για τσούλες). Τι να πεις!

Κατά τα άλλα, από μόνο του το γεγονός ότι δεν κανονίσατε κατευθείαν το επόμενο ραντεβού αλλά το αφήσατε στο φλου, δεν σημαίνει και κάτι. Ωστόσο, για να λες εσύ ότι κάτι σε προβληματίζει, μάλλον εισπράττεις από τα vibes της ότι δεν είναι και πολύ σίγουρη ότι θέλει να προχωρήσετε, ότι δεν πολυκαιγεται ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν πράγματι έχεις δίκιο, πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που δεν καίγεται.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ