ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2020 | 14:32

Δεν ξέρω αν φταίω

Συγγνώμη για το μακρυναρι απλά θέλω να δω αν έχει βιώσει κάποιος κάτι παρόμοιο .Εδώ και 6 μήνες είχα νταλαβερι με μια κοπέλα την οποία όμως εγώ έβλεπα σοβαρά (εκείνη μου είχε πει ότι δεν έκανε για σχεση) Η συγκεκριμένη μου έκανε το εξής. Ενώ την μια μέρα είμασταν κομπλέ την άλλη κάτι παθαινε.. με έγραφε από μηνύματα ή ήταν τυπική κλπ. Εγώ τελευταία επειδή με έγραφε για πολλές ώρες ενώ ήταν μέσα καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται. Ότι είναι ψιλοξενερωμενη ενώ εκείνη έλεγε τίποτα δεν έγινε όλα κλ απλά είμαι κουρασμένη. Κάθε φορά λοιπόν που με έγραφε πχ για μια μέρα εγώ της έλεγα από άμυνα ότι δεν θέλω να ξανά μιλήσουμε για να μην πληγωθώ. Αυτό έγινε 3,4 φορές . Ώσπου σταματήσαμε όντως να μιλάμε για μια εβδομάδα. Εγώ της ξανά έστειλα ότι μου λείπει και εκείνη μου μίλησε με πολύ ψυχρό τρόπο ,μου είπε ότι δεν νιώθει τίποτα για μένα και ότι την ξενέρωσα και αυτό δεν αλλάζει. Απλά θέλω να ξέρω. Εγώ έκανα την μαλακιά;;; Το ότι με έγραφε δεν έδειχνε κάτι; Γιατί εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι με είχε απλά για καβατζα μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο και μόλις βρέθηκε με σουταρε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είχε επίγνωση της ανεπάρκειας της για σχέση. Το γιατί δεν έχει ιδιαίτερη σημασία από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρεται το ίδιο για σένα. Αυτό δ ν αρκεί για να ξενερώσεις κι εσυ;
Καμιά βλακεία δεν έκανες. Η κοπέλα απλά δεν γούσταρε. Δεν στο λέω για να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, αλλά ακριβώς για να μη χαλιέσαι με κάτι που δεν άξιζε.Όσο για το ότι την ξενέρωσε, το ψέμα του αιώνα. Ξενερωμένη από την αρχή ήταν. Αν δεν ήταν δεν θα περνούσε μέρα χωρίς να σου μιλάει.
Τι σημασία έχει το γιατί; Αλλάζει το αποτέλεσμα; Αν είναι λ.χ. διπολική, θα σε βοηθήσει αυτό κάπου; Αν δεν την ενδιέφερες ποτέ ιδιαίτερα, θα σε βοηθήσει κάπου;Δεν έκανες λάθος στη συνταγή για τα γεμιστά. Για ανθρώπινες σχέσεις μιλάμε. Δεν ταιριάξατε για Χ λόγο, τέλος.