Ένα app για ν' αποφεύγεις να φιλάς τους συγγενείς σου!

Ένα app για ν' αποφεύγεις να φιλάς τους συγγενείς σου! Facebook Twitter
5
Ένα app για ν' αποφεύγεις να φιλάς τους συγγενείς σου! Facebook Twitter

Η πιθανότητα των Ισλανδών να φλερτάρουν κάποιο συγγενή τους (δεύτερο ή τρίτο ξάδερφο) είναι αυξημένη.  Ο ομοιογενής πληθυσμός της χώρας (320.000 κάτοικοι) αυξάνει τις πιθανότητες στην Ισλανδία να φλερτάρεις κάποιο συγγενή σου. Η εφαρμογή Islendiga-App είναι δημιουργία τριών φοιτητών του Πανεπιστημίου της Ισλανδίας. Στην εφαρμογή καταγράφεται το γενεαλογικό δέντρο των Ισλανδών τα τελευταία 1200 χρόνια. Χρήστες δηλώσαν μετά την εφαρμογή ότι αν την είχαν ανακαλύψει νωρίτερα δεν θα είχαν κοιμηθεί ποτέ με κάποιο ξάδερφο τους.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT

σχόλια

5 σχόλια