Ο Louis C.K. έρχεται στην Αθήνα - H προπώληση ξεκίνησε

Ο Louis C.K. έρχεται στην Αθήνα - H προπώληση ξεκίνησε Facebook Twitter
3

Ο διάσημος κωμικός Louis C.K. έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική παράσταση στο Piraeus 117 Academy, το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Ο Louis Székely, ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Louis C.K., είναι Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και συντάκτης. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους stand up κωμικούς όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων έξι βραβεία Emmy.

Ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας σε διάφορα σόου τη δεκαετία του 1990 και αργότερα κείμενα στους David Letterman, Conan O'Brien και Chris Rock. Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους αλλά και δύο μεγάλου μήκους, τα «Tomorrow Night» και «Pootie Tang», πριν τελικά πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Lucky Louie» του HBO, συμμετοχή που του χάρισε πολύ καλές κριτικές. Επίσης έχει συμμετάσχει με μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως τα «Liar Liar», «Trumbo» και «Blue Jasmine». 

Ο Louis C.K. έρχεται στην Αθήνα - H προπώληση ξεκίνησε Facebook Twitter

Ο διάσημος κωμικός έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο διαμάχης με τις δηλώσεις του, ενώ πρόσφατα απασχόλησε αρνητικά τα μέσα ενημέρωσης μετά την παραδοχή του πως οι καταγγελίες που έκαναν ορισμένες γυναίκες πως αυνανίστηκε μπροστά τους σε συναντήσεις τους σε ξενοδοχείο ήταν αληθινές. 

Τον ερχομό του στην Αθήνα για μια παράσταση στο Piraeus 117 Academy έκανε γνωστό το viva.gr, όπου έχει ξεκινήσει ήδη η προπώληση των εισιτηρίων, τα οποία είναι σε τιμή πώλησης από 28 ευρώ.

Culture
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.

σχόλια

3 σχόλια
Καποτε ημουν απολυτη φαν του. Μετα ηρθαν οι «φημες» για αυτα που εκανε. Οσοι δεν γνωριζετε ψαξτε το παρακαλω. Σεξουαλικη και ψυχολογικη κακοποιηση και μπουλινγκ οσο δεν παει. Επαγγελματικη καταστροφη για οσες γυναικες κωμικους τολμησαν να μιλησουν και εκβιασμος στις υπολοιπες. Δεν ειναι τυχαιο το οτι ερχεται τωρα στην σωβινιστικη Ελλαδα, το σιχαμα του σταντ απ. Και καποτε τον ειχα για διανοια... Σε οσους τελικα παρουν εισητηριο για να τον δουν, ξεφτιλα σας.
Μια ζωή έρχονται οταν ξεπεφτουν στην Αμερικη. Τον αδειασαν απο εκει και ερχεται για αρπαχτες εδω. Καποτε τον ειχα τον καλυτερο της γενιας του
O Louis C.K. έχει ομολογήσει ότι παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκες και αντί η Δικαιοσύνη να τον τιμωρήσει, αυτός συνεχίζει κανονικά την καριέρα του. Ήθελα να 'ξερα, όσοι και όσες πληρώνουν εισιτήριο για να τον δουν, πώς νιώθουν που βρίσκονται στον ίδιο χώρο με ένα σεξουαλικό παρενοχλητή;