ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2019 | 00:49

Είμαι χαρούμενη αλλά και αγχώμενη.

Μεγαλωσα σε μια φτωχή αλλά αγαπημένη οικογένεια. Οι γονείς μου δεν είχαν τόσα χρήματα για σπουδές, δεν είχαν τόσα ώστε να μου παίρνουν πολλά ρούχα, η να με στέλνουν στις εκδρομές του σχολείου, αλλά μεγάλωσα σωστά και με πολύ αγάπη. Με έμαθαν να δίνω βάση στα σημαντικά και όλη αυτή η οικονομική μας δυσχέρεια ομολογώ ότι με έχει ωθήσει στο να προσπαθώ πάρα πολύ για την ζωή μου. Σπουδάζω στην πολη μου κάτι που μου αρέσει πολύ και έχει προοπτικές, φέτος έχω αρχίσει να τα πηγαίνω πολύ καλά και βλέπω ότι ίσως τελικά να καταφέρω αρκετά. Διαβάζω παρά πολλές ώρες και θέλω πάρα πολύ να καταφέρω να πάρω ένα συγκεκριμένο μεταπτυχιακό που με τραβάει πολύ σαν αντικείμενο. Όσο βλέπω τις δυσκολίες στο σπίτι τόσο πιο πολύ πεισμωνω και νιώθω περήφανη που τα καταφέρνω. Θέλω πάρα πολύ άσχετα με το πώς είναι τώρα τα πρόσωπικα μου, σε κάποια χρόνια από τώρα να είμαι αρκετά άνετη οικονομικά ώστε να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια την οποία θα μπορώ να στηρίξω. Επίσης, εδώ και κάποιο καιρό είμαι σε σχέση με το αγόρι μου, που μου στέκεται πολύ και προσπαθεί το ίδιο πολύ και για τον εαυτό του. Πρώτη φορά νιώθω πως είναι να σε αγαπάνε και να σου προσφέρουν αντί να σε δυσκολεύουν , μιας και η προηγούμενη σχέση μου ήταν αρκετά κακή και με είχε κρατήσει πολύ πίσω. Αναγνωρίζω ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε σε μένα όταν άρχισα να θέτω τις σωστές προτεραιότητες και έτσι ταιριάζουμε πολύ σε τρόπο σκέψης, κάνουμε σχέδια για τα χρόνια που θα έρθουν και σε όλα είμαστε μαζί. Αυτό που με αγχώνει λοιπόν, είναι μήπως πάρα την προσπάθεια μου δεν είμαι αρκετά ικανή ώστε να καταφέρω αυτά που θέλω, η μήπως αν χωρίσω με το αγόρι μου που μέχρι στιγμής έχει πολύ θετική επιρροή πάνω μου, αποσυντονιστώ εντελώς. Γενικά αγχώνομαι εύκολα και ίσως είμαι και λίγο παράπανω ευαίσθητη από το κανονικό, όσο και αν θέλω να το αγνοώ. Πέρυσι που τα προσωπικά μου πήγαιναν χαλιά τα είχα κάνει σαλάτα παντού και ακόμα τα συμμαζευω, άρα φοβάμαι λιγάκι. Αυτές είναι οι βραδινές σκέψεις μιας 20χρονης. Ίσως σε πολλούς φανεί ότι σκέφτομαι πολύ μακριά, αλλά αυτή είναι η φάση μου εδώ και αρκετό καιρό. Καληνύχτα σε όλους.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι φυσιολογικό να αγχώνεσαι όταν θέτεις στόχους και βασίζεσαι πάρα πολύ σε αυτούς. Θα σε βοηθούσε αν εστιαζόσουν στην προσπάθεια, στο τώρα. Να απολαμβάνεις τις στιγμές που ζεις με το αγόρι σου, στην αγάπη που παίρνεις, στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλεις για τους στόχους σου και στη χαρά που σου προσφέρει όλο αυτό! Όλα αυτά είναι μικρές καθημερινές νίκες, και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα έχεις ζήσει πολλά, θα έχεις καταφέρει ήδη πολλά! Είναι υπέροχο να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, αλλά χρειάζεται να αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό που μετράει περισσότερο είναι η προσπάθεια, το τώρα! Είναι όλα τόσο όμορφα όσα ονειρεύεσαι και σου εύχομαι να τα πετύχεις!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ