ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2019 | 20:52

Οι νέοι σήμερα

Τι είναι αυτό το πράγμα τα τελευταία χρόνια με τα σχολιαροπαιδα. Συμπεριφέρονται σαν να έχουν εμπειρία τριανταρη. Και ντύνονται σαν μικρομέγαλα. Να μην αναφερθώ στο βαψιμο. Αν συμπεριφέρονται έτσι τώρα τί θα κάνουν αργότερα? Είναι κρίμα να χάνουν την αθωότητα της ηλικίας τους. Ειμαι 24 και νιώθω ήδη μεγάλη απόκλιση της γενιάς μου από τη νέα γενιά!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά τα έλεγε ανέκαθεν κάθε γενια για τις προηγούμενες. Ξεπέρασε το, δεν είμαστε ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι εμείς οι μεγαλύτεροι. Τα ιδια θα κάναμε κ εμείς αν είχαμε τα σημερινά ερεθίσματα.
Και όταν άρχισαν να έχουν τηλέφωνο μπορεί κάποιος να ξίνισε επειδή αυτός έγραφε γράμματα μικρός. Αν πηγαίνεις με τη λογική οτι η νέα γενιά είναι τόσο ξένη, μάντεψε ποιός θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί όσο τα χρόνια περνάνε. Αν βλέπεις κάτι που σε προβληματίζει στα παιδιά, δες σε ποιά παιδιά γίνεται, ποιοί παράγοντες το προκαλούν, πώς συμμετέχει οχι μόνο η επιρροή της τηλεόρασης αλλά και η πολιτική πχ, το περιβάλλον τους, μη βιαστείς να δεις αυτό που θέλεις να δεις. Και ποιός δεν ήθελε να μεγαλώσει όταν ήταν μικρός? Οκ σα μικρομέγαλα μπορεί να ντύνοτνια, αλλά είναι ένας ρόλος κι αυτός πυο δοκιμάζουν. Απο μενα post-millenials shaming.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ