Γ.Γ Ειδικών Φρουρών: Ο Τόσκας μας έκανε ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα

Γ.Γ Ειδικών Φρουρών: Ο Τόσκας μας έκανε ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Συνέπεια της υπουργικής θητείας του Νίκου Τόσκα χαρακτήρισε τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα», ο κ. Μαυροειδάκος καταλόγισε στον κ. Τόσκα ότι διέλυσε την ομάδα «Δέλτα», κάνοντας τους αστυνομικούς «ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα».

«Αυτά περνάνε στο "DNA" του αστυνομικού μια άλλη νοοτροπία», πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος. 

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους χούλιγκαν, τον "Ρουβίκωνα" και άλλες ομάδες με τις μονάδες που διαθέτει.

«Φωνάζουμε εδώ και καιρό για την ομάδα "Δέλτα" γιατί οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν έχουν τέτοια εκπαίδευση και κινδυνεύουν όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες στα Εξάρχεια», τόνισε. 

Το βράδυ του Σαββάτου, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο ΑΤ Ακροπόλεως και σε ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο.

Οι δράστες πέταξαν τρεις βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να προξενήσουν φθορές σε περιπολικό του τμήματος Ασφαλείας που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτήριο της οδού Βεΐκου και δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα και στην Θεσσαλονίκη όταν ομάδα περίπου πενήντα νεαρών εξήλθε από την πλατεία χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κινήθηκε κατά των στατικών διμοιριών που βρίσκονταν στο τουρκικό προξενείο.

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους νεαρούς κουκουλοφόρους, που πέταξαν πέταξαν περισσότερες από εκατό βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Τόσκας μας έκανε ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα Πηγή: www.lifo.grΗ κοινωνία απαιτεί πλέον μηδενική ανοχή σε ρουβίκωνες και μπαχαλάκηδες.Η εποχή της ρόδας, τσάντας και κοπάνας τελείωσε....