ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2018 | 14:43

Κρίμα

Η ιστορία χιλιοειπωμένη αλλα πραγματικα ποναω πολύ. Χαμηλη αυτοεκτίμηση. Στα 32 μου με σπουδες μεταπτυχιακά καλή δουλειά, ανθρώπους να με αγαπούν, σύντροφο με τον οποίο ζούμε αρμονικά και εγω κάνω κάθε μέρα μεγάλο αγώνα να αποδεχτώ τον εαυτό μου. Κάνω ψυχανάλυση από τα 22 και ενώ με έχει βοηθήσει να λύσω πολλα οικογενειακά θέματα, φοβίες στο συγκεκριμένο με τον καιρό γίνομαι όλο και χειρότερα. Είμαι κολλημένη σε +15 κιλά που δεν λέω να χάσω και πλέον ξέρω ότι δεν είναι το φαγητό μόνο. Είναι αυτή η βαθιά πεποίθηση ότι με σιχαίνομαι, ότι είμαι άσχημη, ότι ολοι θα με παρατήσουν , ότι ο σύντροφος μου θα βρεί αμέσως μια πιο ωραία από μένα ( γιατι και ποια δεν είναι πιο ωραία από μένα). Είναι αυτό που ενώ είμαι τοσο κοινωνική και βγαίνω κάθε φορά που είμαι έξω θελω να βάλω τα κλαμματα από το πόσο ασχημη νιώθω. Το καταπνίγω και προσπαθώ με τη λογική μου να καθησυχάσω το παιδί μέσα μου που είναι τόσο επιφανειακό και ρηχό που δεν μπορεί να ξεπεράσει κάποια πραγματα αλλα στον εαυτό μου δεν μπορώ να πω ψέματα. Εχω πρόβλημα. Και κάθε μέρα υπενθυμίζω σε μένα πως μεγάλωσα και εμφανισιακά μονο χειρότερα θα είμαι. Και κυρίως με τέτοια μυαλά θα είμαι μια ζωή δυστυχισμένη και τελικά όσα φοβάμαι θα γίνουν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εννοειται πως δεν το εγραψα γι αυτό. Ειναι εντονο προβλημα χαμηλης αυτοεκτιμησης, ειπα να το μοιραστω. Δεν ειμαι drama queen ουτε το εγραψα για παρηγορια. Απλα η ανωνυμια βοηθαει καποια πραγματα να εκφραστουν καλυτερα.
Έκανες 10 χρόνια συνεδριες, έχεις τον άντρα σου τη δουλειά σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και μπλα μπλα μπλα και σου φταίνε τα 15 κιλά σου παραπάνω.. Κάνε δίαιτα και γυμναστική για να τα χάσεις επιτέλους.. Εκτός αν είσαι από αυτές που θέλουν πάντα να έχουν ένα δράμα στη ζωή τους για να πορευτουν.. Αποδεξου πια μια φορά ότι είσαι μια χαρά και απόλαυσε το. Αν χάσεις τον άντρα σου δεν θα φταίνε τα κιλά σου αλλά η ανασφάλεια σου για τον ίδιο σου το εαυτό που κάποτε κουράζει, όσο και αν μας αγαπάει ο άλλος. Μόνο εσύ μπορείς να σε βοηθήσεις πλέον και κανένας άλλος.
"σύντροφο με τον οποίο ζούμε αρμονικά και εγω κάνω κάθε μέρα μεγάλο αγώνα να αποδεχτώ τον εαυτό μου." "τα κλαμματα από το πόσο ασχημη νιώθω"Μας δουλεύεις? Εμεις τι πρεπει να πουμε? Που να μην ειχες και συντροφο...