Ο δήμαρχος Τρικκαίων ξεσπά για το τσιγάρο του Σπίρτζη σε κλειστό χώρο: Όταν πραγματικά νιώθεις μ@@κας

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ξεσπά για το τσιγάρο του Σπίρτζη σε κλειστό χώρο: Όταν πραγματικά νιώθεις μ@@κας Facebook Twitter
11

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Τρικκαίων προκάλεσε η κίνηση του Χρήστου Σπίρτζη να καπνίσει μέσα σε κλειστό χώρο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του στο Πήλιο και σε περιοχές που έχουν πληγεί τον τελευταίο καιρό από θεομηνίες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφού επιθεώρησε τις περιοχές και υποσχέθηκε άμεση αποκατάσταση των ζημιών ο υπουργός Μεταφορών, που συνοδευόταν από την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Μάκη Μπαλλή καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΣ Κώστα Πουλάκη, βρέθηκε σε μαγαζί της περιοχής.

Εκεί όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, μία εκ των οποίων δημοσίευσε και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Χρήστος Σπίρτζης κάπνιζε παρόλο που βρισκόταν μέσα σε κλειστό χώρο. 

Η κίνησή του εξόργισε τον Δ. Παπαστεργίου που μέσα από μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook ξέσπασε εναντίον του υπουργού Μεταφορών για το κάπνισμα και το παράδειγμα που δίνει.

«Όταν πραγματικά νιώθεις μαλάκας που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό... Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα... Είμαστε στην Ελλάδα», έγραψε ο δήμαρχος Τρικκαίων. 

Πολιτική
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM