Πολάκης εναντίον Άδωνη με ανάρτηση στο Facebook

Πολάκης εναντίον Άδωνη με ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter
3

Συνέχεια στην κόντρα του με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. δίνει ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο facebook.

 «Τηλεβιβλιοπώλη, άκουσα ότι περιφέρεσαι στα κλουβιά των παπαγάλων και με ύφος χιλίων καρδιναλίων μιλάς για μένα και τα Σφακιά. Αν θες να μάθεις τι λένε για μένα στα Σφακιά, κόπιασε να ρωτήσεις. Αναμένω 2-3 έγγραφα ακόμα, τα οποία θα έχω συγκεντρώσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα λάβεις και τις απαντήσεις που ζητάς με την επίκαιρη ερώτησή σου», γράφει ο υπουργός.

Μάλιστα αφιερώνει στον κ. Γεωργιάδη και μαντινάδα:

«Τις απαντήσεις που ζητάς,

σε μια βδομάδα θα ‘χεις

της γάτας της περίεργης

το πάθημα θα πάθεις»

Και συνεχίζει με υστερόγραφο ο κ. Πολάκης:

Υ.Γ. Για να προλάβω τις υστερικές κραυγές, τις δικές σου και των παπαγάλων, περί απειλών, διευκρινίζω ότι το νόημα της μαντινάδας είναι μεταφορικό. Άλλωστε όσο κι αν προσπαθείτε να το κρύψετε, είναι γνωστό ότι όσα χρόνια εσύ πούλαγες βιβλία από την τηλεόραση, εγώ μοχθούσα για να σώζω ανθρώπινες ζωές».

 

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε την απουσία του κ. Πολάκη από τη Βουλή:  

«Ο κ. Πολάκης σήμερα αρνείται για πέμπτη συνεχόμενη φορά την παρουσία του στη βουλή, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη κοινοβουλευτική διαδικασία. Ίσως να μην γνωρίζει ο λαλίστατος κ. Πολάκης, ότι η παρουσία των υπουργών στη βουλή, στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, δεν είναι προαιρετικής φύσεως. Δεν έρχονται εθελοντικά εδώ οι υπουργοί. Έρχονται υποχρεωτικά», είπε.

 «Αυτός είναι από την Κρήτη και κάνει ότι γουστάρει. Γράφει τη βουλή στα παλιά του τα παπούτσια», ανέφερε επίσης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM