Ο "φυγάς" Ζεράρ βρήκε μια ζεστή αγκαλιά στην παγωμένη Μόσχα

1

Ο φυγάς, λόγω φορολογίας, Ζεράρ Ντεπαρντιέ φαίνεται ότι βρήκε τελικά μια ζεστή αγκαλιά στον παγωμένο Βόλγα. Στη συνάντηση που είχε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χθες στην κατοικία του Ρώσου προέδρου στο Σότσι, δεν παρέλαβε μόνο το ρώσικο διαβατήριο του αλλά, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, του προσφέρθηκε και ένα σπίτι στο Βόλγα αλλά και η θέση του υπουργού Πολιτισμού. Με τον Πούτιν μίλησαν για την ταινία Ρασπούτιν, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γάλλος ηθοποιός, και στη συνέχεια, πανέτοιμος για το νέο του ρόλο, πήγε στη Mordovia για να γιορτάσει τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα. Εκεί έδειξε στους δημοσιογράφους και το διαβατήριο που του προσέφερε ο Πούτιν, το οποίο του εξασφαλίζει, εκτός από τη ρωσική υπηκοότητα, και φορολογία 13%, κάτι που μάλλον τον ενδιαφέρει περισσότερο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Άσυλο ολιγαρχών και φοροφυγάδων η σύγχρονη Ρωσία. Αρκεί να μην είναι ... Εβραίοι και να προσκυνούν την τσαρική παρωδία Πούτιν. Σκηνές κιτς που θα περίμενε κανείς σε μπανανία, με τον παρηκμασμένο Ντεπαρντιέ-φ να προσπαθεί να φορέσει φολκλορική ρόμπα η οποία τον έσφιξε ως ζουρλομανδύας και μας θύμισε ότι το καλλιτεχνικό και πνευματικό εύρος του είναι αντιστρόφως ανάλογο του σωματικού.