Φίλης: Δεν μπορεί να κάνει ο Λαφαζάνης τον ιδιοκτήτη της αριστεροσύνης

Φίλης: Δεν μπορεί να κάνει ο Λαφαζάνης τον ιδιοκτήτη της αριστεροσύνης Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Επίθεση στον Παν. Λαφαζάνη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης λέγοντας ότι ο κ. Λαφαζάνης «δεν μπορεί να κάνει τον ιδιοκτήτη της αριστεροσύνης».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ. Φίλης είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι. Δεν θα κάνω εγώ τον ιδιοκτήτη του. Δεν μπορεί να κάνει ο Λαφαζάνης τον ιδιοκτήτη της αριστεροσύνης. Δεν είναι δυνατόν πάνω στην υπογραφή του πρωθυπουργού με την οποία σώθηκε από τη χρεοκοπία η χώρα, να κάνει εκ του ασφαλούς ασκήσεις αριστερής αντιπολίτευσης η πλατφόρμα και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αυτό δεν είναι ηθικό».

Προειδοποίησε ακόμη ότι «όποιος δεν θέλει ενότητα βγαίνει εκτός πλαισίου από μόνος του» ενώ διευκρίνισε ότι δεν μιλά για διαγραφές αλλά για «συναινετικό διαζύγιο». Τόνισε πάντως ότι  «ο χωρισμός θα είναι πλήγμα της κυβέρνησης της αριστεράς».

Για την υπόθεση Βαρουφάκη, ο κ. Φίλης μίλησε «για καπνό χωρίς φωτιά» προσθέτοντας ότι «υπάρχει μια διαστρέβλωση των όσων λέει ο Βαρουφάκης, μην ποινικοποιούμε τη διάνοια. Είπε ότι μελετούσε, ότι σχεδίαζε για να αντιμετωπίσει το Grexit. Αυτό δεν είναι παράλογο. Ο Βαρουφάκης είναι και λίγο νάρκισσος, δεν λέει πάντα τα σωστά και όσα εννοεί. Διαψεύδεται και από πολύ επιστήθιους πολιτικούς παράγοντες».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM