Πρωτογενές έλλειμμα 149 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο

Πρωτογενές έλλειμμα 149 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
3

Έλλειμμα 217 εκατ. ευρώ κατέγραψε τον Ιανουάριο 2015 ο προϋπολογισμός της κεντρικής διοίκησης σε ταμειακή βάση, έναντι πλεονάσματος 603 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2014, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος.

Το πρωτογενές αποτέλεσμα του κρατικού προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση διαμορφώθηκε σε έλλειμμα 149 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 812 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο 2014.

Παράλληλα, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 3.133 εκατ. ευρώ από 4.467 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 3.200 εκατ. ευρώ έναντι 3.609 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2014.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Δεν μου προκαλεί εντύπωση. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν στεγνώσει όλους τους μικρομεσαίους το 2013 για να εμφανίσουν πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο του 2014.