Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη

Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Facebook Twitter
6

Επεισόδια έγιναν νωρίτερα στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου  από ομάδα φοιτητών, οι οποίοι επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τις εκλογές για την εκλογή Συμβουλίου Διοίκησης που έχουν προγραμματιστεί γα σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ,  οι φοιτητές που φορούσαν κουκούλες έσπασαν την πόρτα του κέντρου διαχείρισης των υπολογιστικών συστημάτων του Ιδρύματος για να εμποδίσουν την διεξαγωγή της «ηλεκτρονικής» ψηφοφορίας.

Η αίθουσα αυτή παραμένει σε κατάληψη και η εφορευτική επιτροπή των εκλογών συνεδριάζει με αίτημα να παραταθούν οι εκλογές τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, τυπικό πρόβλημα δεν φαίνεται να υπάρχει, καθώς κάθε εκλέκτορας μπορεί με τους κωδικούς του να ψηφίσει και από το σπίτι του. Ωστόσο οι καθηγητές του Ιδρύματος δεν μπορούν να ψηφίσουν αυτή τη στιγμή από το γραφείο τους. Η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά τουλάχιστον για όσους εκλέκτορες είχαν προνοήσει να έχουν μαζί τους τους κωδικούς τους ώστε να ψηφίσουν από τρίτο εκτός πανεπιστημίου υπολογιστή.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM