Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο Νοσοκομείο Παίδων

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο Νοσοκομείο Παίδων Facebook Twitter
6

Ένοπλοι άγνωστοι εισέβαλαν στις 8  το πρωί στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στο Γουδή και αφού ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται υποκατάστημα της Alpha Bank, αφαίρεσαν με την απειλή όπλων 6 χιλιάδες ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.  

Στο χώρο του νοσοκομείου βρισκόταν εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους και η παρουσία των ενόπλων, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν δύο, προκάλεσε πανικό. Οι δράστες δεν φορούσαν κουκούλες ή γάντια και διέφυγαν μετά τη ληστεία πεζή.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM