ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Στρατόπεδο Βουλιαγμένης!

Facebook Twitter
4

Από τον Κωστή Μίγκο

Χθες (25-2-1013) απόγευμα 'πετάχτηκα' μέχρι τη Βουλιαγμένη για ένα απογευματινό session. Αφού έφτασα εκεί και πάρκαρα, πρώτο τραπέζι πίστα, έκπληκτος, τι να δω? Καινούριο 'στρατόπεδο' εγκαινιάστηκε στην πλαζ της Βουλιαγμένης! Δεν πίστευα στα μάτια μου! Κι όμως το στρατόπεδο ήταν σχεδόν έτοιμο. Η κεντρική πύλη καλά κλειδωμένη, μην μπει και κανένας εχθρός (σέρφερ) και κλέψει τίποτα πολύτιμα έγγραφα - και ο φράκτης δίπλα από το Κ.Ψ.Μ. (καφετερία) του 'στρατοπέδου' ήταν έτοιμος και περιτυλιγμένος με συρματόπλεγμα. Κουνούπι δεν πέρναγε! Όλα έδειχναν ότι ένα καινούριο στρατόπεδο δημιουργήθηκε και φήμες λένε ότι θα είναι και πολύ 'βισματικό'!

Παρ' όλα τα μέτρα ασφαλείας οι σέρφερς και πάλι μπαίνουν να σερφάρουν το κύμα της Βουλιαγμένης και θα μπαίνουν ακόμα και αν βάλουνε τανκς και ολόκληρο το ΝΑΤΟ να προσέχει τη παραλία, μην τυχόν και πάθει τίποτα η άμμος και το νερό!

Επίσης ένα ωραίο βίντεο από τη χθεσινή (25-2-1013) μέρα από το Γιώργο Λεγάκηhttps://vimeo.com/60500204

4

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

4 σχόλια
Αν θέλουν οι σέρφερ, μπορούν να μπουν στην ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ, που είναι στα 100μ από την ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΔΑΣ που έχεις βγάλει φωτογραφία, και είναι ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΟΙΚΤΗ. Α, ξέχασα! Οι σέρφερ μπαίνουν πάντα πηδώντας τα κάγκελα ή από τα αβαθή απέναντι από την Πλαζ του Αστέρα. Δεν χρειάζονται καν πύλη ;)

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ