Απεργία την Πρωτομαγιά

τεθλιμμένοι με την ώρα*

τεθλιμμένοι με την ώρα* Facebook Twitter
Στο Rent A Mourner δεν θα πας άκλαυτος, δε θα φάνε το παξιμαδάκι οι πεντέξι που σ' αγάπησαν πολύ. Θα 'χεις μπούγιο τους μη αυτόπτες της ζωής σου.
0

Το Rent A Mourner λειτουργεί με έδρα το Essex από το 2013. Έχει εξαιρετική φήμη, σιγά σιγά επεκτείνεται με franchising σ' όλη την Αγγλία, όσοι χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες του έχουν να ομολογήσουν τα καλύτερα. Νοικιάζει πενθούντες που υποδύονται τους φίλους του εκλιπόντος. Δεν θρηνούν υποχρεωτικά, τις πιο πολλές φορές συνομιλούν με τους πραγματικούς πενθούντες πλέκοντας το εγκώμιο του νεκρού μέσα από αληθοφανείς «κοινές» ιστορίες.

Στο Rent A Mourner δεν θα πας άκλαυτος, δε θα φάνε το παξιμαδάκι οι πεντέξι που σ' αγάπησαν πολύ. Θα 'χεις μπούγιο τους μη αυτόπτες της ζωής σου, θα δακρύζουν πολλοί για τις ωραίες στιγμές που δεν περάσατε μαζί. Οι πληρωμένοι θα ξέρουν ότι σου άρεσε ο παικτούρας ο Τζωρτζ Μπεστ κι η φωνάρα η Άλισον Μουαγιέ. Θα σχολιάζουν τρυφερά την αδυναμία σου στις αφρικανικές βιολέτες και στα σουτιέν με ενίσχυση. Θα θυμούνται με συγκίνηση τη μέρα που τους δάνεισες ένα λεμόνι να μην κόψει η μαγιονέζα και τη νύχτα που πήρες σβάρνα τα εφημερεύοντα γιατί στο δεξί σου αυτί μετέδιδε live ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.

τεθλιμμένοι με την ώρα* Facebook Twitter


Στο Rent A Mourner οι ξένοι θα απλώσουν την ύστατη καλοσύνη τους για πενήντα ευρώ την ώρα, σπέσιαλ τιμούλα. Θα 'ναι εκεί και στο τελευταίο ξενύχτι και στην εξόδιο και στον καφέ της παρηγοριάς. Δεν θα δώσεις το έσχατο δικαίωμα στη γειτονιά πως έφυγες όπως ήρθες – μόνος, μαγκούφης, με πεντέξι σαν τα μούτρα σου να σε κλαίνε.


Οι κληρονόμοι δεν θα σου χαρίσουν αυθόρμητη παράσταση, θα τα στάξουν για μία καθώς πρέπει δραματουργική επεξεργασία – αυτή που μια ζωή εκτός τάφου ευχόσουν να μην σου συμβεί σε μια ζωή εν τάφω.

 

Crying Game
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ