ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πώς θα μπορούσε να διεξαχθεί ο ημιτελικός της Εurovision (Για να μην ακολουθήσουν διαμαρτυρίες για το κόστος της διοργάνωσης)

Πώς θα μπορούσε να διεξαχθεί ο ημιτελικός της Εurovision (Για να μην ακολουθήσουν διαμαρτυρίες για το κόστος της διοργάνωσης) Facebook Twitter
0

1. Συναντιέται οΤζώνης Καλημέρης με τον Σάκη Ρουβά, τονΜίμη Πλέσσα και μία από τις αδερφέςΜαγγίρα σε ένα μικρό γραφικό κουτούκι.

2. Κάθονται όλοιστο τραπέζι που είναι δίπλα στις τουαλέτεςή δίπλα στην κουζίνα να τους ποτίσει ητσίκνα, μπροστά από μια καλαμωτή (δενείχαν κάνει κράτηση).

3. Έχουν έρθει όλοιφαγωμένοι, παραγγέλνουν ένα καρτούτσορετσίνα, μία πατάτες, μια αγγουροντομάτακαι μια φραντζόλα ψωμί (χτεσινή). Ο κ.Πλέσσας στέκεται σιωπηλός στην κεφαλήτου τραπεζιού, δίπλα του μαγκωμένος οΣάκης, ο Καλημέρης κερνάει. Εβίβα!

4. Στην τηλεόρασηβάζουν Star. Παίζει βίντεο με παλιότερεςσυμμετοχές χωρών στη Eurovision, ντυσίματα,μαλλιά, ρούχα, ευτυχώς καθ' όλη τηδιάρκεια της ημέρας. Πατάνε mute.

5. Σπρώχνουν τηΜαγγίρα να σηκωθεί, αρχικά εκείνη κάνεινάζια, σηκώνεται, στέκεται όρθια επάνωσε μια καρέκλα και κάνει τις μιμήσεις,χέρι πάνω χέρι κάτω, ψεύτικη κορόναΣελίν, χορευτικό ρα-ρα-ράσπουτιν.Χειροκροτούν.

6. Βάζουν στο(φορητό) CDplayer το τελευταίο CDτης Καλομοίρας και ακούνε το track 1. Μόλιςτελειώσει το ξανακούνε.

7. Σάκης κρυφάκάνει παπάρα στη σαλάτα. Η Μαγγίρα έχειαρχίσει να τρυπάει το πλαστικότραπεζομάντηλο γιατί βαριέται. ΟΚαλημέρης παραγγέλνει δεύτερο καρτούτσο,οι υπόλοιποι τού συστήνουν να σταματήσειτις σπατάλες.

8. Ο Ρουβάς αρχίζεινα τραγουδά τα υποψήφια τραγούδιακαθιστός, με ένα κουτάλι αντί μικροφώνου,κουνάει ώμους, κλείνει μάτια. Αυθόρμητακάνει την κίνηση με το χορευτικό-κλοτσιάκαι το τραπέζι αναπηδά.

9. Ζητούν από τονΜίμη Πλέσσα να αποφασίσει ποιο τουάρεσε, εκείνος παραληρεί για 15' γιασυλλογικές δουλειές, ελληνικό τραγούδι,ψυχούλες, λιθαράκια και ανακοινώνειτην επιλογή του.

10. Ο Καλημέρης ζητάλογαριασμό, τον διαιρούν στα 4. Αφήνουν20 λεπτά στο παιδί. Κρατάνε την απόδειξη,τη στέλνουν φαξ στα κανάλια.

* Συνολικό κόστοςδιοργάνωσης κατ' άτομο: 10€ (3 η σαλάτα,4 το κρασί, 2 οι πατάτες, 20 το καθαριστήριο).

Αρχείο
0

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ