Ο γιος του ταχυδρόμου...

Ο γιος του ταχυδρόμου... Facebook Twitter
0
Επιτέλουςειπώθηκε και κάτι καλό μέσα στη Βουλή.Έτσι μπράβο παιδιά, όχι μόνο δεκαρολογίες,κομματικές φούσκες και διακηρύξεις εκτου ασφαλούς που τις βαριούνται και ταέδρανα. Πέστε και κάτι που να βγαίνειαπό τα σπλάχνα σας. Ο υπουργός επικρατείας-πραγματικάδραματικός-είπε κάτι που αφορά τόσο τον Γιωργάκηόσο και τον Κωστάκη: Eσείςτα βρήκατε έτοιμα, εγώ -τουταχυδρόμου ο γιος-έπρεπε να παλέψω. Ταχυ-δρόμος σημαίνειαυτόν πουτρέχει γρήγορα. Πράγματι ο Θόδωροςέτρεξε. Έδωσε ένα στυλ στην κυβέρνηση,κομψότητα που της έλειπε, κύρος στιςαποφάνσεις διόλου συνηθισμένο. Αυτόςείναι πραγματικό γκόλντεν μπόι. Δενμαθήτευσε σε ξένα πανεπιστήμια, δενευνοήθηκε από τα σόγια - ό,τι πέτυχε τοοφείλει στην αξία του. Πιθανώς γι'αυτό προκάλεσε τόσα κύματα ζηλοτυπίαςμέσα στους κόλπους της παράταξης. Από'κει και πέρα αρχίζουν οι νοσηρέςλεπτομέρειες. Γιατί ένα παρόμοιο πρόσωπονα μην παραμείνει αλώβητο και -ατυχώς-να εμπλακεί το όνομά του σε δύσοσμεςιστορίες; Δυστυχώς ο λόγος σχετίζεται(και) με την καταγωγή του. Ο αριβισμόςείναι νόσος όσων ικανών ανέρχονται καικατανοούν αίφνης ότι το όλο σύστημαείναι σαθρό. Θα αναμένουμε το τσεκ-άππου θα διενεργήσει η δικαιοσύνη.
Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ