6 προτάσεις για τη θεματική ανανέωση του Πρωινού Καφέ

6 προτάσεις για τη θεματική ανανέωση του Πρωινού Καφέ Facebook Twitter
0

1. Κατάργηση τηςΛίτσας Πατέρα. Αντικατάστασή της μεάλλες μεθόδους πρόβλεψης μελλούμενωνκαι εν γένει παραψυχικών φαινομένων:κινέζικο, κέλτικο ωροσκόπιο, ανάγνωσηκρόκου αυγού, κουκκιών, χαρτομαντεία,κρυσταλλομαντεία, επαναφορά, εξορκισμοί,μάγοι σαμάνοι. Καθημερινή εναλλαγήεπιστημόνων ανάλογα της μεθόδου. Ανκαι, κανονικά, θα έπρεπε λόγω τίτλου ναχρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνοτην ανάγνωση του ντελβέ από παραδοσιακέςκαφετζούδες.

2. Φυσικά, ως φόντοστα διάφορα τέτοια σολωμονικά θαχρησιμοποιηθεί μια τεράστια αφίσα τηςΛίτσας Πατέρα ως ελάχιστος φόρος τιμήςστη σταθερότερη αξία της πρωινής ζώνηςτα τελευταία είκοσι χρόνια (αμέσωςεπόμενη: stylingκωνσταντίνοσκασπίρης,προφέρεται μία λέξη). Τώρα μπορεί νααφοσιωθεί στην πολιτική, με όποιο κόμμαπροβλέψει.

3. Καθιέρωση στήληςσκληρού πορνό. Είναι η φυσική συνέχειατης στήλης της μόδας με εσώρουχα απόσυνοικιακές μπουτίκ και μοντέλα πουπεριφέρονται ηδονικά με τα σουτιέν επίτρεις ώρες κρατώντας ένα τριαντάφυλλοκαι η έμπρακτη αναγνώριση των ταξιτζήδων,φαναρτζήδων και συνταξιούχων ωςδυναμικού κοινού πρωινών εκπομπών, πουτόσα χρόνια είχαν στιγματιστεί ωςξελιγωμένοι ματάκηδες.

4. Μαγειρική μεταυτόχρονη αλλαγή πάνας, στρώσιμοκρεβατιών, πλύσιμο πιάτων, τίναγμαπαπλώματος, κουβέντα με γειτόνισσα,«σιχτίρισμα» σχετικό με το γάμο.Εναλλακτικά: μαγειρική με ταυτόχρονηπαροχή νομικών συμβουλών επί ασφαλιστικώνθεμάτων, δημιουργική μαγειρική με μόναυλικά κέτσαπ και μακαρόνια (για φοιτητές).

5. Αντικατάστασητης στήλης «γκόσιπ στη μισή οθόνη καιστην άλλη μισή παίζει το πλάνο σε λούπα»με τη διάδοση φήμης σε πραγματικό χρόνοτη στιγμή της σύλληψης της ιδέας απότα στελέχη περιοδικών που παρευρίσκονταιστο πάνελ. Συμμετοχή του κοινού με sms,ποια να γκαστρώσουμε σήμερα, ποιους ναβάλουμε να τσακωθούνε.

6. Επαναφορά τηςγυμναστικής. Τουλάχιστον μισή ώραημερησίως (για να καλύψουν τα χρόνιατης αδράνειας) με όλες τις κλασικέςγυμνάστριες του παρελθόντος με λίκρακαλσόν, κορμάκια μοβ να κάνουν στεπ.Πίσω τους δύο μοντέλα να επαναλαμβάνουντις ασκήσεις. Γιάννα Νταρίλη γύρναπίσω!

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ