Twitter: Πώς να χρησιμοποιήσεις τη νέα λειτουργία των φωνητικών μηνυμάτων;

Twitter: Πώς να χρησιμοποιήσεις τη νέα λειτουργία των φωνητικών μηνυμάτων; Facebook Twitter
0

Όταν πριν από μερικές εβδομάδες το Twitter ανακοίνωσε τα Fleets, δηλαδή τα αντίστοιχα stories του Instagram, πολλοί χρήστες αστειεύονταν ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν και φωνητικά μηνύματα, όπως αυτά του WhatsApp και άλλων εφαρμογών.


Ωστόσο, το Twitter εξέπληξε αρκετούς χρήστες μετά την απόφασή του να εισάγει όντως τα φωνητικά μηνύματα - προς το παρόν για iOS συσκευές. To πρώτο tweet για την ανακοίνωση του νέου τρόπου λειτουργίας της πλατφόρμας ήταν ένα ηχητικό 13 δευτερολέπτων, στο οποίο ακούγεται το τιτίβισμα ενός πουλιού με το γνωστό λογότυπο.


«Δοκιμάζουμε μια νέα λειτουργία που θα προσθέσει μια πιο ανθρώπινη αίσθηση στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Twitter – τη δική σας φωνή», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Maya Patterson (σχεδιάστρια προϊόντος) και Rémy Bourgoi (μηχανικός λογισμικού).


Πώς να χρησιμοποιήσεις τα φωνητικά μηνύματα;


Για να χρησιμοποιήσεις τη νέα λειτουργία του Twitter, χρειάζεται να μεταβείς στο πλαίσιο δημιουργίας νέου tweet και δίπλα από την ανάρτηση εικόνας υπάρχει το σύμβολο που απεικονίζει τον ήχο.

Twitter: Πώς να χρησιμοποιήσεις τη νέα λειτουργία των φωνητικών μηνυμάτων; Facebook Twitter


Κάνοντας κλικ σε αυτό το μοβ σύμβολο, εμφανίζεται η οθόνη εγγραφής ήχου, ενώ για να ξεκινήσει η ηχογράφηση πρέπει να πατήσεις το κόκκινο κουμπί του rec. Το συνολικό μήνυμα μπορεί να είναι μέχρι 2 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, όμως υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις αρκετές παύσεις κι έπειτα να συνεχίσεις πάλι την εγγραφή.


Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, πατάς πάνω δεξιά στη λέξη «Τέλος» και τότε το ηχητικό μήνυμα είναι έτοιμο.

Με πληροφορίες από Wired

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM