Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
 

«Ο δρόμος προς την κορυφή»: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μοιράζεται το «ταξίδι» του σε μία συνεργασία με τη Melissa

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Melissa μιλά για τη σκληρή δουλειά και τη σημασία του να έχεις πάντα μία θέση στο οικογενειακό τραπέζι.

ADVERTORIAL

.

.

.

Η οικογένειά μας, βρισκόταν εκεί όταν κάναμε τα πρώτα μας «βήματα» στη ζωή. Ήταν εκεί για να μας βοηθήσει να σηκωθούμε όταν πέφταμε και να μας δώσει όλα όσα χρειαζόμασταν για να προχωρήσουμε μπροστά. Μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας, δημιουργήθηκαν γύρω από το οικογενειακό τραπέζι - τη στιγμή της μέρας που θα απολαμβάναμε ένα ζεστό, σπιτικό πιάτο μακαρόνια που μαγειρεύτηκαν με αγάπη.

.

.

.

Όσο μεγαλώνουμε, οι συνθήκες αλλάζουν, μαζί και οι συνήθειές μας, οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας. Πολλές φορές, χρειάζεται να δείξουμε εμείς τη δύναμη που μας έμαθαν οι γονείς και οι κηδεμόνες μας, όταν μαθαίναμε να κάνουμε τα πρώτα μας «βήματα». Πολλές φορές, αντιμετωπίζουμε προκλήσεις που χρειάζεται να ξεπεράσουμε. Όποια δυσκολία κι αν αντιμετωπίσουμε, αλλά και όποια επιτυχία κατακτήσουμε, ό,τι κι αν συμβεί, ξέρουμε πως πάντα θα έχουμε τη στήριξη της οικογένειάς μας και μία θέση στο στρωμένο οικογενειακό τραπέζι.

.

.

 

 

.

.

Στη Melissa, ξέρουν πως το οικογενειακό τραπέζι είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουν πως σε αυτό το τραπέζι λαμβάνονται αποφάσεις, σκέφτονται την επόμενη μέρα, κάνουν σχέδια για το μέλλον, θυμούνται όμορφες στιγμές. Για να ετοιμάσει κάποιος ένα άψογο οικογενειακό τραπέζι, βέβαια, χρειάζονται πολλές παραλλαγές, συνταγές, συνδυασμοί. Η πρώτη δοκιμή είναι πάντα πολύ σημαντική, όπως και κάθε πρώτο βήμα.

.

.

.

 

.

.

.

Γι' αυτά τα πρώτα βήματα, γνωρίζει πολύ καλά η Melissa, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς - το πρώτο βήμα στα αποδυτήρια, το πρώτο βήμα στο γήπεδο, το πρώτο βήμα στο βάθρο. Ο Στέφανος έχει κάνει πολλά πρώτα βήματα και ξέρει. Ξέρει πως με τη σκληρή δουλειά μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, πως η προπόνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι αυτή που θα σε κάνει να μπορείς να ανταποκριθείς σε κάθε περίπτωση. Ξέρει πως πρέπει να μείνεις πιστός στις αξίες και στα ιδανικά που σου δίδαξε η οικογένειά σου. Ξέρει πως τα πρώτα μας όνειρα τα άκουσαν οι γονείς μας, εκεί στο οικογενειακό τραπέζι. Ξέρει πως μετά από την κάθε ημέρα, θα έχει πάντα μία θέση στο στρωμένο οικογενειακό τραπέζι.

.

.

 

 

.

.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Melissa, δημιούργησαν μία συνεργασία που βασίζεται σε όλες τις αξίες που τους ενώνουν. Μέσα από την τηλεοπτική καμπάνια με τίτλο «Ο δρόμος προς την κορυφή», ο Στέφανος μοιράζεται το «ταξίδι» του στον αθλητισμό, όλα όσα τον έχουν κάνει να διακριθεί εντός και εκτός γηπέδων. Η Melissa και ο Στέφανος μοιράζονται τα ίδια ιδανικά - τη σκληρή δουλειά, την αγάπη γι' αυτό που κάνεις και την προσήλωση στο στόχο που θα αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο και θα οδηγήσει στην κορυφή.

.

.

 

 

.

.

Μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία, η Melissa μοιράζεται με τη σειρά της όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το χαρακτήρα της, μέσω ενός αθλητή που έκανε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο να γνωρίσει αλλά και να αγαπήσει το τένις. Ίσως και όσο αγαπάει τα μακαρόνια.

.

.

.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή