6 εύκολα καλοκαιρινά trends στη nail art

6 εύκολα καλοκαιρινά trends στη nail art Facebook Twitter
Tο 2020 τα σχέδια στα νύχια περιλαμβάνουν περισσότερα χρώματα, σχήματα και υφές, από κάθε άλλη φορά.
0



ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
αποτελεί μία ειδική κατηγορία nail art από μόνο του.

Η φετινή σεζόν, ωστόσο, είναι αρκετά διαφορετική, καθώς ο υποχρεωτικός εγκλεισμός μάς κράτησε πολύ περισσότερο στο σπίτι και καταλήξαμε να πειραματιζόμαστε με πολλές διαφορετικές ιδέες χωρίς τη βοήθεια κάποιου/ας ειδικού. Γι' αυτό, το 2020 τα σχέδια στα νύχια περιλαμβάνουν περισσότερα χρώματα, σχήματα και υφές, από κάθε άλλη φορά.

Η τέχνη του DIY έλαβε ιδιαίτερη προσοχή (λόγω των συνθηκών), ενώ οι διασκεδαστικοί πειραματισμοί με χρώματα και σχέδια κάθε είδους έγιναν η βασική πηγή έμπνευσης και προσωπικής έκφρασης. Από αστραφτερές, διακριτικές λεπτομέρειες, μέχρι μικροσκοπικές τελείες σε διαφορετικά χρώματα και αφηρημένες λεπτομέρειες, παρακάτω θα βρείτε 6 εύκολα, καλοκαιρινά trends στο nail art.

Τα έντονα χρώματα βρίσκονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends για τη φετινή σεζόν και ενδείκνυνται για ιδιαίτερους πειραματισμούς.

Μικροσκοπικές λεπτομέρειες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DRYBY (@drybylondon) στις


Η συγκεκριμένη τεχνική δεν είναι καινούρια, ωστόσο, τη φετινή σεζόν εξελίσσεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία απλή βάση και ελάχιστο χρώμα, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε με μία οδοντογλυφίδα. Μπορείτε να πειραματιστείτε με οποιαδήποτε χρωματική παλέτα επιθυμείτε.

Γεωμετρικά σχήματα με ταινία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DRYBY (@drybylondon) στις


Αν δεν νιώθετε άνετα με το να δημιουργείτε ίσιες γραμμές στα νύχια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα μία κλασική DIY τεχνική. Τοποθετώντας ένα μικρό κομμάτι ταινίας, μπορείτε να δημιουργήσετε γεωμετρικά σχέδια που δείχνουν πάντα κομψά. Tip: Περιμένετε να στεγνώσει εντελώς το βερνίκι για να επανατοποθετήσετε την ταινία, έτσι ώστε να δημιουργήσετε layers.

Αφηρημένα σχέδια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pear nova (@pearnova) στις


Η συγκεκριμένη τεχνική δεν είναι ιδιαίτερης δυσκολίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τρία διαφορετικά χρώματα και να ακουμπάτε ελαφρώς το πινέλο από κάθε βερνίκι, πάνω στο προηγούμενο.

Καλοκαιρινά φρούτα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) στις


Μπορεί να είναι μία ιδιαίτερα καλοκαιρινή ιδέα, ωστόσο, για κάποια/ον που δεν είναι τεχνικός νυχιών ίσως να παρουσιάσει ένα επίπεδο δυσκολίας. Αν δεν έχετε εξειδικευτεί στο nail art, τότε μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ειδικά αυτοκόλλητα για νύχια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Χρωματιστές λεπτομέρειες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) στις

Τα έντονα χρώματα βρίσκονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends για τη φετινή σεζόν και ενδείκνυνται για ιδιαίτερους πειραματισμούς. Είτε επιλέξετε να καλύψετε ολόκληρη την επιφάνεια του κάθε νυχιού με διαφορετικά χρώματα, είτε πειραματιστείτε με αφηρημένα σχέδια, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα διασκεδαστικό και αρκετά καλοκαιρινό.

Μοντέρνα τέχνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) στις


Αν θέλετε να πειραματιστείτε λίγο παραπάνω με κάτι ελαφρώς πιο περίπλοκο, μπορείτε να εμπνευστείτε από ένα έργο μοντέρνας τέχνης, όπως για παράδειγμα έναν πίνακα του Mondrian. Για λίγη περισσότερη ευκολία, μπορείτε να πειραματιστείτε σε ένα ή δύο νύχια και να διατηρήσετε μία ουδέτερη χρωματική παλέτα στα υπόλοιπα.

Μόδα & Στυλ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Μόδα & Στυλ / Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Με μια παρακαταθήκη που μοιάζει με κινηματογραφικό ρομάντζο, τυλιγμένη σε απρόσμενες παλέτες, τρεμάμενα μποά και πληθωρικούς όγκους, ο επί 25 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino αποχώρησε από τη θέση του, μιλώντας για όνειρα υφασμένα με αγάπη.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Μόδα & Στυλ / Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Aυτές οι ενδυμασίες, που δεν είναι στολές ούτε κοστούμια θεάτρου, ήταν διακριτικές και «έκαναν τη δουλειά», υπηρετούσαν μια τελετή που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια για μία ώρα και τέλος, την ξεχνάμε. Δεν είχαν απασχολήσει κανέναν μας, μέχρι τώρα τουλάχιστον.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM
30 χρόνια μετά την γέννηση του όρου, έχει νόημα σήμερα να μιλάμε για metrosexuals;

Μόδα & Στυλ / 30 χρόνια μετά τη γέννηση του όρου, έχει νόημα σήμερα να μιλάμε για metrosexuals;

Ο άνθρωπος που εισήγαγε τον όρο στο λεξιλόγιο της σύγχρονης κουλτούρας, ο Βρετανός δημοσιογράφος Mark Simpson, μιλά στην El País για την εξέλιξη της σχέσης των ανδρών με το σώμα και την εικόνα τους
THE LIFO TEAM