Μιλώντας στον Guardian με αφορμή το πρόσφατο λανσάρισμα του αρώματός της με την επωνυμία "Little Flower", η Κλοέ Σεβινί – έμβλημα του στυλ από τα '90s μέχρι σήμερα αλλά και άξια και ενδεχομένως υποτιμημένη ηθοποιός – είπε κάποια ωραία και χρήσιμα πράγματα, αφού παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να παραμένει θετική, «αλλά ποτέ δεν διαρκεί...».

 

«Το ξέρω ότι δίνω ίσως την εντύπωση ψυχρής και απρόσιτης, αλλά στην πραγματικότητα είμαι απλά ανασφαλής. Κρίνω υπερβολικά τον εαυτό μου για την εμφάνισή μου, για την υποκριτική μου, για το πώς φαίνομαι στις συνεντεύξεις. Κάθε πρωτοχρονιά η ίδια απόφαση: Να φέρεσαι καλύτερα στον εαυτό σου. Προσπαθώ να παραμένω θετική, αλλά ποτέ δεν διαρκεί. Εδώ και λίγα χρόνια κάνω ψυχανάλυση και δεν κοιτάζω πια τις φωτογραφίες ή τα σχόλια σχετικά με μένα».

 

«Να κάνετε λίστες μετά τους χωρισμούς, βοηθούν το μυαλό να εστιάσει όταν νιώθει κανείς απελπισία. Το να πενθεί κανείς μια σχέση είναι σημαντικό, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το να βλέπουμε τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις. Εγώ κάθομαι και γράφω λίστες: η μία αφορά όλα αυτά που δεν λειτούργησαν, για να μην ξεχνάω τα άσχημα, και η άλλη περιλαμβάνει όλα αυτά που θέλω από έναν μελλοντικό σύντροφο. Ένα παθιασμένο περιστασιακό φλερτ μπορεί επίσης να είναι καλό αντίδοτο. Ποιος δεν θέλει λίγη τόνωση του εγώ του κάθε τόσο;»

 

 Η Chloë Sevigny σε εικόνα από την καμπάνια του αρώματος Little Flower (από την  Régime des Fleurs) που λάνσαρε πριν από λίγο καιρό.
Η Chloë Sevigny σε εικόνα από την καμπάνια του αρώματος Little Flower (από την Régime des Fleurs) που λάνσαρε πριν από λίγο καιρό.

 

«Ο Μπέρνι Σάντερς είναι πανκ, τελεία και παύλα. Χρειαζόμαστε μια ριζοσπαστική υποψηφιότητα να τα βάλει με τον Τραμπ και το ιστορικό του Μπέρνι ως γερουσιαστή μιλά από μόνο του. Για να είμαι ειλικρινής όμως, εδώ που έχουμε φτάσει, θα στήριζα οποιονδήποτε πάρει το Δημοκρατικό χρίσμα».

 

«Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 20 και νομίζω ότι ακόμα προσπαθώ να βρω τρόπους να διαχειριστώ την απώλεια. Έχω μια φωτογραφία του σ΄ ένα μενταγιόν που φοράω και τα αρχικά του στο μπρελόκ των κλειδιών μου».

 

«Η οικειότητα και η τρυφερότητα μετράνε για μένα περισσότερο από το σεξ. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει επειδή είμαι τριπλή Σκορπιός ή επειδή με έλουσαν με τόση στοργή όταν ήμουν παιδί, αλλά πάντοτε επιθυμώ το σωματικό άγγιγμα. Το «επιτελεστικό» σεξ μου φαίνεται βαρετό, για μένα το παν είναι να νοιώθεις κάτι βαθύ, μια σύνδεση. Έτσι αντιμετωπίζω και τις ερωτικές σκηνές μου στις ταινίες: λειτουργούν μονό αν εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου και μπορείτε μαζί να ανακαλύψετε κάποια αλήθεια».

 

 

Με στοιχεία από τον Guardian