Όταν ειναι προδήλως εριστικός καποιος και σε προκαλεί διαρκώς πετώντας πράγματά σου ή κατηγορώντας αδίκως στα υπόλοιπα μέλη οτι τής εκλεψες τα κοσμήματα (!!) ή οτι χάλασες κάτι στο σπίτι ενω ασφαλώς δεν ειναι ετσι τα πράγματα και το κάνει επίτηδες για να σε βάλει σε μπελάδες, θεωρείς οτι θελει το καλό σου;
Όταν δεν παιρνει απαντηση και κάνω να φύγω απο τον χώρο , μετά με κυνηγαει μεσα στο σπίτι απειλώντας να μου επιτεθεί στα 30+ μου και μου λεει οτι θα με βαραει και 50 να φτασω γιατί ειναι πιο πάνω αυτή απο εμένα.
Σου φαινεται οτι έχει καλούς λογους για να φερεται ετσι;
Αρετή ειναι το ονομα της. Ειρωνία,ετσι;!
Ειναι ο χειρότερος άνθρωπος που θα μπορουσε να βρεθει στο δρόμο μου. Με εχει καταστρεψει, και δεν εχω κουράγιο να σηκωθώ απο τα 33+ χρονια διαρκούς κακοποιησης μου (σωματικης οσο ημουν παιδί και ψυχολογικής ολα τα υπολοιπα).Το ιδιο αβοήθητη νιώθω και τώρα οπως τότε που ημουν παιδί και που εσπαγε την μια κουταλα μετα την αλλη πάνω μου χαιρέκακα.
Διάβασα, μορφώθηκα , πηρα ενα σκασμό πτυχία, η mensa λεει οτι εχω 154 δ.ε. αλλα νιώθω ανικανη να αντιμετωπισω τον μεγαλύτερο εχθρό μου, την γυναικα που με γεννησε.

Σχολιάζει ο/η