Μια χορευτική περφόρμανς σε ένα μέρος που κάποτε υπήρξε παράδεισος, αλλά κάηκε

Η βρετανίδα μουσικός της φολκ Λόρα Μάρλινγκ έγραψε τη μουσική που συνοδεύει αυτόν τον ευαίσθητο χορό μέσα σε ένα τοπίο που καταστράφηκε από τις τραγικές φωτιές που έκαψαν ένα μεγάλο κομμάτι της Καλιφόρνιας το περασμένο έτος

LIFOTEAM,

Η καλλιτέχνης Τζασμίν Αλμπακέρκι που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες εκτελεί αυτή την χορευτική περφόρμανς στην περιοχή του Μαλιμπού Κάνιον, πολύ κοντά στο σπίτι της, μια περιοχή που επλήγει από τις καταστροφικές φωτιές του 2018 που κατέστρεψαν χιλιάδες σπίτια και στις οποίες έχασαν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι.

 

Το βίντεο τραβήχτηκε πριν από τη φυσική καταστροφή από τον μόνιμο συνεργάτη του Nowness Τζάστιν Τάιλερ Κλόουζ και εκτός των άλλων αποτελεί μια υπενθύμιση για το πόσο εξαιρετικά όμορφο ήταν αυτό το κομμάτι της Καλιφόρνιας.

 

«Η τοποθεσία έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό το βίντεο» εξηγεί ο Κλόουζ. «Δείχνει την στενή σχέση της Τζασμίν με τη φύση. Το βίντεο τραβήχτηκε στο σπίτι της που μετά τις φωτιές εγκαταλείφθηκε. Οι άνθρωποι έχασαν τα πάντα στις πυρκαγιές του Woolsey. Έτσι, από πολλές απόψεις, αυτή η ταινία είναι ένα ερωτικό γράμμα σε αυτή τη γη».

@Νοwness

 

 

Nowness