Το καινούργιο βίντεο του Jeff Buckley σου επιτρέπει να διαλέξεις τη δική σου ιστορία αγάπης

Διασκευή στο"Just Like a Woman" του Bob Dylan

LIFOTEAM,

Το νέο μουσικό βίντεο για τη διασκευή του Jeff Buckley στο"Just Like a Woman" του Bob Dylan είναι σαν κάτι αυτά τα βιβλία της σειράς choose-your-own-adventure που έβγαιναν τη δεκαετία του 80, μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για ιστορίες αγάπης. Φτιαγμένο από την εταιρεία διαδραστικών πολυμέσων Intrlude σε συνεργασία με το design studio, Blind αυτό το κλιπάκι κινούμενων εικόνων επιτρέπει να εξερευνηθούν οι διαφορετικές φάσεις μιας ερωτικής ιστορίας- ο μήνας του μέλιτος, η απογοήτευση, ο χωρισμός, η επανένωση.


Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 73 ιστορίες για να διαφοροποιηθεί η αφήγηση και υπάρχουν αμέτρητες σύμφωνα με τους δημιουργούς του βίντεο (για την ακρίβεια είναι 1και 53 μηδενικά πίσω απ' αυτό). Υπάρχει επίσης επιλογή και στη μουσική αφήγηση. Το βίντεο ξεκινά με την φωνή του Buckley που τον συνοδεύει ο ήχος της κιθάρας- αλλά από το σημείο αυτό ξεδιπλώνονται πολλές μουσικές διαδρομές. Ένα πιάνο, μία πλήρης ενορχήστρωση και μία χορωδία είναι διαθέσιμα, αρκεί να επιλεχθούν. Στην πραγματικότητα υπάρχουν 16.000 διαφορετικές μουσικές διαδρομές οπότε χρειάζεται καλή τύχη για να ακουστεί κάτι για δεύτερη φορά.


“Σκοπός του βίντεο είναι τόσο οι παλιοί όσο και οι καινούργιοι οπαδοί να απολαύσουν με πολλούς τρόπους τη μουσική όπως επίσης κάθε μεμονωμένος ακροατής να έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει ξανά και ξανά για να συμμετέχει με διαφορετικό συναισθηματικό φορτίο κάθε φορά”, λέει ο Yoni Bloch, ο CEO και συν-ιδρυτής της Interlude.

 

Το "Just Like a Woman" βρίσκεται στο You and I, μία συλλογή με τις 10 πρώτες ηχογραφήσεις στο στούντιο του Buckley για την Columbia Records. Το άλμπουμ επίσης περιλαμβάνει διασκευές όπως το "I Know It's Over" των Smiths, το "Night Flight" των Led Zeppelin και το "Everyday People" των Sly & the Family Stone.


“Οι θαυμαστές του Jeff Buckley πάντα διατηρούν μία δυνατή προσωπική επαφή με τη μουσική του, κάτι που θα γίνει ακόμα πιο έντονα με τις απίστευτα ιδιαίτερες ηχογραφήσεις του στο You and I, ισχυρίζεται ο Adam Block, πρόεδρος της Legacy Recordings. “Ελπίζουμε ότι αυτό το βίντεο θα είναι η κινητήρια δύναμη για να επεκταθεί αυτή η προσωπική επαφή επιτρέποντας στους ανθρώπους να εκφραστούν και να εκφράσουν πως το τραγούδι τους κάνει να νιώθουν άπειρα διαφορετικά πράγματα.”

Lifo Picks

ΤΩΡΑ