Τα ζώδια του Σαββάτου (13.05.23)

Τα ζώδια του Σαββάτου (13.05.23) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια του Σαββάτου 13.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον τομέα της οικιακής σας ζωής στρέφει την προσοχή στη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας και είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε το χώρο σας ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση. Προμηθευτείτε λουλούδια και φυτά που θα ομορφύνουν το περιβάλλον σας και θα σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Η Σελήνη μετακινείται στους Ιχθύς, όπου θα μείνει για μερικές μέρες και χρειάζεστε επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σας μακριά από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από την ψυχική φόρτιση ώστε να να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη, πολλές επαφές με οικείους (αδέλφια, συγγενικά σας πρόσωπα ή φίλους) θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα απολαύσετε τις στιγμές. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και τη συλλογική προσπάθεια.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα της σχέσης σας με το ταίρι σας και μη μπλέκετε τρίτους στα προσωπικά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Δεν είναι όλοι καλοπροάιρετοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς, αλλά πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές καθώς έχετε μια τάση όταν ενθουσιάζεστε να ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματά σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Κρόνο δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και προμηνύει αίσιες εξελίξεις για όσους κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους και την επικοινωνία με ηλικιωμένα πρόσωπα. Ο Ποσειδώνας προκαλεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις και μπορεί να δοκιμαστούν οι σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς και είναι εξαιρετική μέρα για ταξίδια, επαφές με άτομα που ζουν μακριά και για ενασχόληση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Η σύνοδος με τον Κρόνο προσδίδει αυτοπειθαρχία και οι σπουδαστές θα κατακτήσετε τους στόχους σας. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας προμηνύει αίσιες εξελίξεις και στα ερωτικά σας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με παράξενα γεγονότα αν ταξιδέψετε και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί σε ό, τι αφορά θαλάσσια σπορ, εξορμήσεις και μετακινήσεις με το όχημά σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την Αφροδίτη. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, νέες επιχειρηματικές προσπάθειες κι επαφές με εργοδότες και πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν. Ωστόσο, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και την προσωπική σας ζωή.

Αποφύγετε τις δεσμεύσεις όσοι είστε σε μια καινούρια σχέση και μην επενδύετε συναισθηματικά. Αφήστε το χρόνο να δείξει πώς θα εξελιχθεί δίχως να σημαίνει πως πρέπει να είστε απόμακροι. Απολαύστε τις στιγμές, αλλά κρατήστε άμυνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς θα επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας. Η σύνοδος με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Ερμή ευνοεί τα ταξίδια και τις συνεργασίες σε μακρινούς προορισμούς, ενώ το τρίγωνο με την Αφροδίτη δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Εξαιρετική μέρα για ψυχαγωγία με φιλικά σας πρόσωπα.

Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποια σύννεφα επειδή έχετε επιτρέψει σε τρίτους να εμπλακούν στην προσωπική σας ζωή. Δεν είστε υποχρεωμένοι να δίνετε αναφορά σε κανέναν, ούτε να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τις απόψεις τους. Διαφυλάξτε τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εργασία και θέματα της καθημερινότητας τονίζονται με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς και καθώς είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο, οι προσπάθειές σας θα επιβραβευθούν. Το εξάγωνο με τον Ερμή φέρνει κέρδη μέσω μιας παράλληλης πηγής εσόδων, ή μιας επιδότησης. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη σας υπενθυμίζει πως πρέπει να μεριμνήσετε για τους ηλικιωμένους.

Η προσκόλληση στο ταίρι σας θα προκαλέσει ρήξη στη σχέση σας. Όπως εσείς χρειάζεστε τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο, το ίδιο ισχύει και για τον άνθρωπό σας. Αν είστε συνεχώς μαζί θα αρχίσουν να δημιουργούνται προστριβές και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς και η σύνοδος με τον Κρόνο σε εξάγωνο με τον Ερμή ευνοεί την επισημοποίηση της σχέσης σας, που σημαίνει πως είναι εξαιρετική στιγμή για γάμο. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τρίγωνο με την Αφροδίτη που δίνει έμφαση σε ταξίδια, επομένως προβλέπονται μεγάλες στιγμές μέσα στο Σ/Κ.

Η σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο περνάει κρίση επειδή δεν μπορείτε να αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν αφιερώνει πολύ χρόνο σε εσάς λόγω μιας ερωτικής σχέσης. Αν συνεχίσετε να σκέφτεστε ανώριμα θα χαλάσει η φιλία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας. Βάλτε μια τάξη ώστε να μη σας πιάνει πανικόε λόγω ακαταστασίας και δημιουργήστε ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα με αντικείμενα και υφάσματα σε έντονα χρώματα. Ιδανική στιγμή για να φυτέψετε λαχανικά και να φροντίσετε τον κήπο σας.

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε τρίγωνο με την Αφροδίτη φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας ή μέσω τρίτων. Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εγγύς μέλλον, είναι μια καλή στιγμή για να το οργανώσετε. Αγορές για τον εαυτό σας θα σας δώσουν χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας τονίζεται με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς και καθώς είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο επιβραβεύονται προσπάθειες στην εκπαίδευση και την προώθηση υπηρεσιών. Το εξάγωνο με τον Ερμή ευνοεί τις αποδράσεις με το ταίρι σας και τα παιδιά, ενώ το τρίγωνο με την Αφροδίτη τις συνεργασίες και την αναθέρμανση της σχέση σας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορεί να παρεξηγηθείτε με ένα συγγενικό σας πρόσωπο αν σας γίνει φορτικό. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας και στην ανάγκη αποστασιοποιηθείτε προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις. Οι μετακινήσεις σας χρήζουν προσοχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με τη Σελήνη στους Ιχθύς και η σύνοδος με τον Κρόνο δείχνει πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη δίνει ευκαιρίες για αύξηση κερδών μέσω της εργασίας και είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά ή να ζητήσετε αύξηση αποδοχών.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Αν κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ασφαλίστε καλά το χώρο σας κι ενημερώστε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε να έχει το νου του.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και θα δώσετε έμφαση σε προσωπικές ανάγκες κι επιθυμίες. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα αποτελέσει προτεραιότητα και είναι μια καλή στιγμή για αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Το εξάγωνο με τον Ερμή ευνοεί τις αποδράσεις και το τρίγωνο με την Αφροδίτη την ερωτική σας ζωή, επομένως πάρτε το ταίρι σας κι απολαύστε το διήμερο.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματά σας καθώς οι πιθανότητες να βγείτε εκτός προϋπολογισμού είναι πολλές. Ακατάλληλη στιγμή για επενδύσεις και ρίσκα. Αν ποντάρετε σε τυχερά παιχνίδια κάντε το με μέτρο.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM