Οι πιο όμορφοι μαθητές παίρνουν υψηλότερους βαθμούς

Οι πιο όμορφοι μαθητές παίρνουν υψηλότερους βαθμούς Facebook Twitter
10

Σύμφωνα με νέα έρευνα οι μαθητές που θεωρούνται πιο όμορφοι, τείνουν να παίρνουν υψηλότερους βαθμούς και είναι πιο πιθανόν να προχωρήσουν στην ανώτατη εκπαίδευση. Οι ερευνητές ακολούθησαν περίπου 9.000 μαθητές Λυκείου στις ΗΠΑ από τη δεκαετία του '90 μέχρι τα τριάντα τους.

Την υψηλή βαθμολογία κέρδιζαν όσοι περνούσαν έστω και λίγο τον μέσο όρο, ενώ οι πάρα πολύ όμορφοι δεν έβλεπαν επιπλέον βαθμούς. Οι μαθητές εκείνοι που το παρουσιαστικό τους ενέπιπτε στον μέσο όρο δεν έβλεπαν καμιά διαφορά, θετική ή αρνητική, στους βαθμούς τους.

Διαβάστε όλη την έρευνα εδώ.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Plāsmata 3 / Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Συζητήσεις για τους ανθρώπους, τα φυτά, τα ζώα και τα πουλιά που αποτελούν το οικοσύστημα του Πεδίου του Άρεως αλλά και για τις μεγάλες και μικρές ιστορίες που απαρτίζουν την πολιτισμική και κοινωνική του πραγματικότητα.
M. HULOT
Pet sitters, dog walkers και κατ’ οίκον επισκέψεις: Η λύση που έχουν βρει πολλοί κηδεμόνες κατοικιδίων 

Living / Κατοικίδια, ταξίδια και άγχος αποχωρισμού: Η άνοδος των daycare και pet sitters

Άνθρωποι που κάνουν pet sitting, βγάζουν βόλτα τον σκύλο μας ή έρχονται στο σπίτι για να φροντίσουν το κατοικίδιό μας: επαγγελματίες και κηδεμόνες εξηγούν γιατί αυτός ο τομέας γνωρίζει άνθηση. 
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Morning Wood: Η Αθήνα ξυπνάει καυλωμένη. Ανάγνωση με το ποτήρι γάλα σου…

Living / Morning Wood: Η Αθήνα ξυπνάει ερεθισμένη. Ανάγνωση με το ποτήρι γάλα σου…

Το πρωί τούς ξυπνά με φιλιά. Τους χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά. Και μετά; Σεξ. Μετά αυνανισμός. Μετά παρτούζα. Τουρίστες, φίλοι ή και εντελώς άγνωστα σ’ εμάς πρόσωπα φωτογραφίζονται και μιλούν, δίχως ντροπές.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΕΛΗΝΗ ΒΑΡΔΑ
Περιμένοντας την Αποκάλυψη σε πολυτελή πυρηνικά καταφύγια / Περιμένοντας το τέλος του κόσμου σε καταφύγια που μοιάζουν με σουίτες

Living / Περιμένοντας την Αποκάλυψη σε πολυτελή πυρηνικά καταφύγια

Η ζήτηση για υπερπολυτελή πυρηνικά καταφύγια έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αν και εξακολουθούν να απευθύνονται σε λίγους, τα σύγχρονα κρησφύγετα, θυμίζουν περισσότερο δωμάτια πεντάστερων ξενοδοχείων παρά ζοφερά bunkers κι εκτός από ασφάλεια παρέχουν άνεση υψηλής ποιότητας.
THE LIFO TEAM
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ομολογεί ότι τα social media έχουν τελειώσει

Living / Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ομολογεί ότι τα social media έχουν τελειώσει

Καταθέτοντας στη δίκη της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου κατά των μονοπωλιακών πρακτικών της εταιρείας του, ο ιδιοκτήτης της Meta παραδέχτηκε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελάχιστη σχέση έχουν πια με τη διαπροσωπική επικοινωνία.
THE LIFO TEAM
Παχύφυτα και κάκτοι: Πού θα βρεις τα καλύτερα και τα πιο σπάνια;

Living / Παχύφυτα και κάκτοι: Πού θα βρεις τα καλύτερα και τα πιο σπάνια

Ένα φυτώριο στο Καπανδρίτι, είναι το απόλυτα εξειδικευμένο μέρος για να αποκτήσεις πανέμορφους κάκτους, αγαύες και κρασούλες σε περίεργα σχήματα και χρώματα – φυτά που δεν θα σε ταλαιπωρήσουν με τη φροντίδα τους.
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

σχόλια

7 σχόλια
Σχετικό. Η ομορφιά δεν είναι μόνο η ομορφιά των μοντέλων. Ειναι και η ομορφιά που βγαίνει μέσα από τη συνολική εικόνα ενός ανθρώπου. Κάποιος που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και γενικά τα έχει καλά μέσα του και είναι από συγκροτημένο περιβάλλον (με την έννοια των μη βίαιων, αδιάφορων κ.λπ. γονέων) λογικό είναι να αποδίδει και καλύτερα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει γαλλική μυτούλα και τα μάτια του Μπραντ Πίτ.
εγώ ήμουν και άσχημος και έπαιρνα με το ζόρι 13. Βέβαια είμαι από τους λίγους στην τάξη μου που τελείωσε τη σχολή του στην ώρα της (άλλοι μαθηταράδες του 19 "βασανίζονται" δέκα χρόνια) και ίσως ο μοναδικός (από όσο ξέρω) που έχει σταθερή δουλεία. Παραμένω όμως άσχημος :p
Φαντάζομαι, εδώ ως ομορφιά δεν πρέπει να εννοήσουμε τη συμμετρία του προσώπου τόσο, όσο τις εκφράσεις του, οι οποίες και συνδέονται με την ευφυΐα του ανθρώπου, άρα με τις μαθησιακές επιδόσεις.