Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/6/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/6/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες δώστε έμφαση στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σας, καθώς στις 10/6 το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο για επαγγελματική ανέλιξη και βελτίωση των οικονομικών. Διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβάσεων θα ευνοηθούν και θα δρομολογηθούν υποθέσεις που έμειναν ημιτελείς. Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού προειδοποιεί εσάς του 2ου δεκαημέρου να αποφύγετε τα ανοίγματα, καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα. Στις 13/6 εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους και θα μπορέσετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο να προωθήσετε με επιτυχία τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Η Πανσέληνος στον τοξότη στις 14/6 αφορά την πνευματική σας ανάπτυξη και θα επηρεάσει εσάς του 3ου δεκαημέρου. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε τετράγωνο μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα σημαντικό σας εγχείρημα ολοκληρώνεται με επιτυχία στις 10/6 με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και θα μπορέσετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Σπουδές, νομικά ζητήματα θα έχουν αίσιες εξελίξεις, οπότε είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα ταξίδι και να ξεκουραστείτε. Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού στο ζώδιό σας θα εντείνει την ανάγκη των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο για αλλαγές στη ζωή σας. Ο Ερμής στις 13/6 εισέρχεται στους Διδύμους κι εσείς του 1ου δεκαημέρου θα είστε πολύ πειστικοί σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα και θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις. Στις 14/6 η Πανσέληνος στον Τοξότη ενεργοποιεί τον άξονα κοινοί πόροι - οικονομικά και πρέπει να προσέξετε με συμβόλαια για δάνεια, χρηματοδοτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κοινοί πόροι, περιουσιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και μια καλή στιγμή για να δρομολογηθούν είναι στις 10/6, με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αξιοποιήστε αυτή την ευνοϊκή μέρα, κάντε τις απαραίτητες επαφές με άτομα που θα σας δώσουν λύσεις ή ζητήστε μια χρηματοδότηση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 12/6 θα ανακινήσει ένα αισθηματικό θέμα και θα αμφιταλαντευτείτε εσείς του 2ου δεκαημέρου. Πάρτε τον χρόνο σας, αν δεν είστε κατασταλαγμένοι. Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιό σας στις 13/6 ξεκινά για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο μια εποχή έντονης εξωστρέφειας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε τετράγωνο θα προκαλέσει αυταπάτες και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα εντάσεων, σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα σε σημαντικές σας σχέσεις, καθώς στις 10/6 το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα καλό κλίμα για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και αν παραδεχτείτε τα σφάλματά σας, θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού θα φέρει νέες ιδέες σ’ εσάς του 2ου δεκαημέρου και πάνω στον ενθουσιασμό και την παρόρμηση θα αναλάβετε δράση δίχως να έχετε τα απαραίτητα εφόδια. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας, κάτι που θα σας ευνοήσει, καθώς θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 14/6 θα ολοκληρώσετε μια επαγγελματική προσπάθεια, αλλά θα πρέπει να προσέξετε αν υπογράψετε μια νέα σύμβαση με το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας απασχολούσε στο τέλος Απριλίου επανέρχεται στο προσκήνιο με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 10/6 και τώρα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα είστε σε θέση να το επιλύσετε. Πλέον θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα διεκδικήσετε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ουρανού στις 12/6, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αλλαγή πλεύσης, αλλά θα πρέπει να αποφασίσετε έπειτα από ώριμη σκέψη. Οργανώστε ένα συγκεκριμένο πλάνο και αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Η Πανσέληνος στον Τοξότη φωτίζει τον τομέα της δημιουργίας και του έρωτα. Με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα σε τετράγωνο μπορεί να ενθουσιαστείτε με έναν καινούργιο έρωτα, να εξιδανικεύσετε πρόσωπα, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευκαιρίες για νέα δημιουργικά έργα και για ερωτικές σχέσεις φέρνει στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 10/6. Κάτι που είχατε βάλει στα σκαριά μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε το ενδιαφέρον του κοινού μέσω της προώθησης των έργων σας. Ένας έρωτας σε ένα ταξίδι θα σας αλλάξει τη ζωή. Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού θα προκαλέσει αμφιβολίες στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο σχετικά με αποφάσεις που αφορούν τη σταδιοδρομία σας, αλλά δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε ρότα. Στις 13/6 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και ξεκινά μια φάση έντονης κοινωνικής ζωής. Η Πανσέληνος στον Τοξότη κλείνει έναν κύκλο στον τομέα της οικιακής σας ζωής, αλλά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προμηνύει παρεξηγήσεις με κάποια μέλη της οικογένειας. Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Τις επόμενες μέρες σάς δίνεται η ευκαιρία να επιλύσετε θέματα ακίνητης περιουσίας, κληρονομικών και δανείων, καθώς στις 10/6 το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα φέρνει αίσιες εξελίξεις στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ιδανική στιγμή για αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις ακινήτων και υπογραφές συμβολαίων. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού θα προκαλέσει κλίμα αβεβαιότητας στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα σε επενδύσεις. Ο Ερμής, με την είσοδό του στους Διδύμους, ευνοεί τα ταξίδια και τις σπουδές, οπότε εκεί θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή εσείς του 1ου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος στον Τοξότη δίνει έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας κι ενδεχομένως να προκύψει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς. Επειδή όμως συμμετέχει και ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο, μη βιαστείτε να υπογράψετε μια σύμβαση αν δεν μελετήσετε διεξοδικά τους όρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 10/6 θα νιώσετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο τεράστια όρεξη για επιτυχία και αν αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Δώστε έμφαση σε επαφές με άτομα που θα στηρίξουν την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής προσπάθειας. Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού θα ωθήσει σε παρακινδυνευμένες ενέργειες τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Η σχέση σας θα περάσει κρίση και πολλά θα εξαρτηθούν από εσάς. Με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους στις 13/6 ξεκινά μια εποχή κατά την οποία θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιλύσετε οικονομικά σας θέματα, ενώ θα έχετε και κάποια έσοδα μέσω τρίτων. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 κλείνει ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προμηνύει απώλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εποχή σημαντικών εξελίξεων σε οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα και μια εξαιρετική μέρα για να συζητήσετε για την αύξηση των αποδοχών σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είναι στις 10/6 που πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Αν δώσετε μια συνέντευξη, προωθήστε τις δεξιότητές σας με σθένος. Την ανάγκη για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης θα νιώσετε εσείς του 2ου δεκαημέρου με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ουρανού στις 12/6, αν δεν έχετε βρει όμως εναλλακτικές λύσεις, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Ο Ερμής με την είσοδό του στους Διδύμους στις 13/6 θα ευνοήσει την επικοινωνία με άτομα σημαντικά για εσάς, όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 14/6 βγάζει στην επιφάνεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προκαλεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι απολαύσεις και οι προσωπικές σας ανάγκες θα αποτελέσουν προτεραιότητα και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ερμή στις 10/6 προμηνύει όμορφες στιγμές, αυξάνει τη δημιουργική σας διάθεση και σας κάνει πιο γοητευτικούς κι επικοινωνιακούς, οπότε θα αποκτήσει αρκετό ενδιαφέρον και η ερωτική σας ζωή. Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού θα φέρει μια αναστάτωση στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Κοντρολάρετε την ανάγκη σας να βγείτε από τη ρουτίνα με λάθος τρόπο. Ο Ερμής εισέρχεται στις 13/6 στους Διδύμους και θα ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα επαγγελματικά σας εσείς του 1ου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ολοκληρώνει μια φάση στα επαγγελματικά σας, αλλά μπορεί να εξιδανικεύσετε μια πρόταση συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή σάς δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία είχατε ψυχρανθεί. Στις 10/6 το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα θα δώσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο τη δύναμη να αποδεχτούν τους άλλους, δείχνοντας περισσότερη συγκατάβαση, και θα επανέλθουν οι ισορροπίες, αν κάνετε κάποια κίνηση. Ωστόσο, σε εσάς του 2ου δεκαημέρου η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει απότομες αλλαγές στον τομέα της οικογένειας κι ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε. Δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστες. Ο Ερμής, με την είσοδό του στους Διδύμους στις 13/6, φέρνει καλά νέα στην ερωτική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 σηματοδοτεί την αποπεράτωση ενός έργου και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με νέες ιδέες. Προσέξτε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, καθώς το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σάς κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 10/6 θα έχετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο κάποια θετικά νέα και θα ενώσετε τις δυνάμεις σας με αξιόπιστα άτομα που θα στηρίξουν την εφαρμογή ενός εγχειρήματος. Επίσης, θα είναι εξαιρετική μέρα για σύσφιξη σχέσεων με φίλους και οικείους. Σύντομες αποδράσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού στις 12/6 θα προκαλέσει ανατροπές σε ταξίδια και επαγγελματικές επαφές και θα δοκιμαστεί η υπομονή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Πάτε με τη ροή εφόσον δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14/6 φέρνει σε κόντρα τις φιλοδοξίες σας με τις ανάγκες της οικογένειας και θα αμφιταλαντευτείτε αν πρέπει να πάρετε κάποια απόφαση. Προσέξτε, καθώς το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας θα θολώσει την κρίση σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ