Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9-15/2/2023)

prt_250x250_1628850064_2x.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής ολοκληρώνει το ταξίδι του στον Αιγόκερω, προτού όμως εισέλθει στον Υδροχόο στις 11/2, πραγματοποιείται μια ισχυρή σύνοδος με τον Πλούτωνα στις 10/2 στον τομέα της καριέρας. Ό,τι συμβαίνει κάτω από την επίδραση του Πλούτωνα τείνει να είναι οριστικό, επομένως πρέπει να σκεφτείτε εάν ένα μονοπάτι φτάνει στο τέλος του και αν είστε έτοιμοι να κλείσετε μια πόρτα στο παρελθόν. Μέχρι τις 2/3, που θα διανύει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης, θα είναι εξαιρετική εποχή για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε νέες κατευθύνσεις μέσω της τεχνολογίας ή να προωθήσετε με επιτυχία καινοτόμες ιδέες. Στις 15/2 κορυφώνεται η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα και πρέπει να προσέξετε καθώς κάποιοι μπορεί να δουν την καλοσύνη σας ως αδυναμία και να σας εκμεταλλευτούν. H έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή ενδεχομένως να έχετε αμφιβολίες σχετικά με τις επιλογές σας, κάτι που θα νιώσετε πιο έντονα με τη σύνοδο Ερμή - Πλούτωνα στις 10/2, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Όσο περισσότερο ασχολείστε ενεργά με τους προσωπικούς σας στόχους, τόσο περισσότερο μπορείτε να ανακαλύψετε ιδέες και να προχωρήσετε μπροστά ‒ τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αγκαλιάσετε τις αλλαγές και να κοιτάξετε το μέλλον. Στις 11/2 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της φήμης. Μέχρι τις 2/3 θα μπορούσατε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση στο διαδίκτυο, και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και τεχνολογικά μέσα που θα αυξήσουν την απόδοσή σας. Στις 15/2 ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, φέρνει νέες ιδέες, αλλά δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής μια μέρα προτού αφήσει τον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα σε σύνοδο στις 10/2 και καθώς ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την απώλεια και τη μεταμόρφωση, θα χρειαστεί να πάρετε μια τελική απόφαση σχετικά με τα οικονομικά που αφορούν τρίτους. Από τις 11/2 εισέρχεται στον Υδροχόο και τονίζεται ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης. Μέχρι τις 2/3 θα είναι ιδανική εποχή για να βάλετε τα δυνατά σας οι σπουδαστές, μια και οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι ανεπτυγμένες, να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή το δίκτυο των συνεργατών σας ή να διευθετήσετε νομικές υποθέσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα στις 15/2 φέρνει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, αλλά θα πρέπει να προσέξετε πιθανές παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Tις επόμενες μέρες θα σας απασχολήσουν σχέσεις με άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα στις 10/2 θα σας βάλει σε διαδικασία να σκεφτείτε ποιες σχέσεις και συνεργασίες λειτουργούν για εσάς και ποιες όχι. Ίσως θέλετε να βουτήξετε στα βαθιά και να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα ή να αποφασίσετε να δεσμευτείτε, αν είστε κατασταλαγμένοι. Στις 11/2 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο κaι ο τομέας των κοινών σας πόρων πυροδοτείται. Μέχρι τις 2/3 θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Ιδανική εποχή για αναζήτηση χρηματοδότησης. Οι ελεύθεροι, αν αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Στις 15/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα φέρνει έναν έρωτα με άτομο από το χώρο των σπουδών.

ΛΕΩΝ

Εποχή σημαντικών αποφάσεων που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας, καθώς στις 10/2 πραγματοποιείται η ισχυρή σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα που θα σας βάλει σε διαδικασία επαναξιολόγησης της επαγγελματικής σας πορείας. Ενδεχομένως να κλείνει ένας κύκλος που δεν σας αφήνει και τόσο ευχάριστα συναισθήματα, αν νιώθετε πως δεν επιβραβευτήκατε όπως σας αξίζει, από τις 11/2 όμως, που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο, ξεκινά ένα ευνοϊκό διάστημα για νέες συνεργασίες και θα μπορέσετε να βρείτε μια απασχόληση που θα πληροί τις ανάγκες σας. Μέχρι τις 2/3 δώστε έμφαση σε επαφές και διαπραγματεύσεις κι ενισχύστε σχέσεις με συνεργάτες. Επίσης, φροντίστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Στις 15/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα εντείνει την ανάγκη σας για συντροφικότητα και μπορεί να εξιδανικεύσετε έναν καινούργιο έρωτα. Κρατήστε άμυνες μέχρι να σιγουρευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής ολοκληρώνει το ταξίδι του στον Αιγόκερω, προτού όμως εισέλθει στον Υδροχόο πραγματοποιείται μια σημαντική σύνοδος με τον Πλούτωνα στις 10/2 και θα πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να αφήσετε στο παρελθόν προκειμένου να προσχωρήσετε στη ζωή σας. Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει τα παιδιά και την εγκυμοσύνη, τους έρωτες, τη δημιουργικότητα και τις απολαύσεις. Να είστε αποφασιστικοί και να κάνετε τις σωστές κινήσεις έπειτα από ώριμη σκέψη. Στις 11/2 περνά στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας. Μέχρι τις 2/3 θα είναι ιδανική εποχή για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε συνεντεύξεις και να βρείτε κάποια απασχόληση ίσως μέσω διαδικτύου. Κάντε και το ετήσιο τσεκάπ. Η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη καθώς θα επικρατεί αρμονία στο εργασιακό σας περιβάλλον. Στις 15/2, με την σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, προσέξτε να μην εξιδανικεύσετε μια πρόταση συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής έρχονται στο προσκήνιο μέχρι και μία μέρα προτού αφήσει ο Ερμής τον Αιγόκερω, καθώς στις 10/2 πραγματοποιείται η σύνοδος με τον Πλούτωνα που βγάζει στην επιφάνεια θέματα τα οποία δεν αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως. Ενδεχομένως να αφορούν τη σχέση με ένα μέλος της οικογένειας ή την ακίνητη περιουσία σας. Όπως και να έχει, δεν θα πρέπει να κάνετε κάτι, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι. Στις 11/2 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και φωτίζει τον τομέα της δημιουργικότητας, του έρωτα και των απολαύσεων. Καθώς ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει την τεχνολογία, μπορείτε να βρείτε νέες μεθόδους για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας, να πουλήσετε ή να επενδύσετε σε ψηφιακά έργα, ή να κάνετε γνωριμίες μέσα από πλατφόρμες. Στις 15/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα δεν ευνοεί την επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την εκπαίδευση, μια εμπορική σας υπόθεση ή τη σχέση με ένα οικείο σας πρόσωπο. Στις 10/2 η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα μπορεί να σας προκαλέσει αμφιβολίες και να δώσετε τέλος σε κάτι που δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας. Από τις 11/2, που περνά ο Ερμής στον Υδροχόο θα έχετε πολλές επισκέψεις στο σπίτι, η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας θα είναι πιο ουσιαστική και θα επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν. Μέχρι τις 2/3, που θα ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις ακινήτων, μπορεί να βρείτε μια καλή ευκαιρία για ενοικίαση, αγορά ή πώληση κατοικίας. Στις 15/2 πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα και μπορεί να πέσουν έξω οι προβλέψεις σας σχετικά με μια επένδυση ή να υπερεκτιμήσετε έναν νέο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν μέχρι και την τελευταία μέρα προτού αποχωρήσει ο Ερμής από τον Αιγόκερω και στις 10/2 η σύνοδος με τον Πλούτωνα θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας και να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Η αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων θα αποτελέσει προτεραιότητα και από τις 11/2, που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο, τονίζοντας τον τομέα της επικοινωνίας, θα είναι ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις δεξιότητες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μέχρι τις 2/3 θα ευνοηθούν οι εμπορικές συναλλαγές και η βελτίωση σχέσεων με οικείους, ενώ όσοι ασχολείστε με τη διδασκαλία, θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Στις 15/2, με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα, μπορεί να νομίσετε πως βρήκατε μια καλή ευκαιρία που θα αφορά ένα ακίνητο, στην πορεία όμως, θα διαπιστώσετε πως κάνατε λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα αφορά την προσωπική σας ζωή ή τα επαγγελματικά σας και στις 10/2, με τη σύνοδο Ερμή - Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι ή στα πρόθυρα ενός εντελώς νέου κεφαλαίου στη ζωή σας. Κάποια πόρτα κλείνει και κάτι νέο ξεκινά ωστόσο. Από τις 11/2 ο Ερμής θα διανύει τον Υδροχόο, δίνοντας έμφαση στον τομέα των οικονομικών σας. Μέχρι τις 2/3 θα έχετε νεότερα σχετικά με ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τις οφειλές σας. Επενδύσεις και ακριβές αγορές χρήζουν προσοχής, οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα ευνοηθούν. Με την σύνοδο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στις 15/2 δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για εμπορικές συμφωνίες, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν και παρεξηγήσεις με οικείους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πιο επικοινωνιακή εποχή ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 11/2, ωστόσο την προηγούμενη μέρα πραγματοποιείται η τελευταία σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που μπορεί να σας προκαλέσει την ανάγκη να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που δεν σας ωφελούν. Δουλέψτε με τον εαυτό σας καθώς ξεκινά ένας νέος κύκλος γεγονότων και θα πρέπει να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που θα πάρετε. Μέχρι τις 2/3 οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες. Σπουδές, προσωπικοί στόχοι, προώθηση δεξιοτήτων, φλερτ, οτιδήποτε αποτελεί προτεραιότητα μπορεί να επιτευχθεί. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα στις 15/2 είναι δημιουργική και είναι εξαιρετική περίοδος για να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να βρείτε ιδέες για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε όσους σας τάξουν πολλά.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής ολοκληρώνει το ταξίδι του στον Αιγόκερω και μια μέρα προτού αποχωρήσει για τον Υδροχόο, στον οποίο εισέρχεται στις 11/2, θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Αυτό θα αποτελέσει ένα σημείο καμπής καθώς μπορεί να εγκαταλείψετε μια ομάδα που ήταν σημαντική για εσάς ή να δεσμευτείτε με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινό σκοπό. Με την είσοδό του στον Υδροχόο ξεκινά μια εποχή εσωστρέφειας, οπότε θα επικεντρωθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Κρατήστε μυστικά τα πλάνα σας και προσέξτε για πιθανούς εχθρούς στο χώρο της εργασίας. Στις 15/2 η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα στο ζώδιό σας θα εντείνει την ανάγκη σας να διοχετεύσετε την αγάπη σας σε κάποια σχέση ή θα θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά θα πρέπει να προσέξετε. Η φαντασία σας θα σας οδηγήσει σε νέα δημιουργικά μονοπάτια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του cool έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Living / Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του coolness έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Οι «πόντοι αύρας» που σαρώνουν στο TikTok ταιριάζουν με την καταγεγραμμένη αγάπη της γενιάς Z για την αστρολογία και άλλα «συμπαντικά» και «ενεργειακά» συστήματα πεποιθήσεων, αλλά και με θεωρίες περί αρετής και ηθικής της κλασικής αρχαιότητας.
THE LIFO TEAM
Οι Ολυμπιακοί πέρα από τους Ολυμπιακούς

Αφιέρωμα Ολυμπιακοί Αγώνες / Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέρα από τα αθλήματα

Πέρα από τα ρεκόρ και τα μετάλλια, το βλέμμα του παγκόσμιου κοινού θα είναι προσεχώς στραμμένο σε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα και αξιοπερίεργα που θα εκτυλίσσονται στη γαλλική πρωτεύουσα το προσεχές διάστημα.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Living / Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Η τάση του cockfishing, του να στέλνει δηλαδή κανείς «επιμελημένες» ή ψεύτικες εικόνες του πέους του, εξαπλώνεται όλο και περισσότερο σ’ έναν κόσμο όπου η πορνογραφία έχει υποκαταστήσει απολύτως τη σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Living / Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Οι χορτοφάγοι εξακολουθούν να κάνουν κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, επειδή επιλέγουν κάτι άλλο από την κουλτούρα της αφθονίας και συνεπώς αντιμετωπίζονται σα να προσβάλλουν το status quo, ή τουλάχιστον μια πολύ βασική ανθρώπινη παρόρμηση: την επιδίωξη της απόλαυσης με οποιοδήποτε κόστος.
THE LIFO TEAM
Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM