Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/7/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/7/20121) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδιά σας που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα πάρουν μια δόση ανανεωμένης ενέργειας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Είστε αποφασισμένοι να ξεκινήσετε ένα καινούργιο κεφάλαιο; Τώρα είναι ιδανική στιγμή να αγοράσετε ένα σπίτι, να κάνετε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση. Ενδεχομένως να χρειαστεί τη μέριμνά σας ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας. Στις 11/7 εισέρχεται και ο Ερμής στον Καρκίνο, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, και θα είναι μια καλή εποχή για να διαπραγματευτείτε τους όρους σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα στις 13/4 δημιουργεί μια παθιασμένη ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες ιδέες, νέες ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7, κυρίως στους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα θα σημάνουν την έναρξη μιας συνεργασίας και θα είναι ένα αρκετά δημιουργικό διάστημα για εσάς. Εξαιρετική στιγμή για σύσφιξη σχέσεων με οικείους. Στις 11/7 εισέρχεται ο Ερμής στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση στο εμπόριο, που σημαίνει πως μπορείτε να αυξήσετε το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού μέσω της διαφήμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Επίσης, θα έχετε κάποια νέα πάνω σε θέματα εκπαίδευσης και οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Στις 12/7 η σύνοδος Σελήνης, Αφροδίτης και Άρη θα δημιουργήσει τεταμένο κλίμα στις σχέσεις με μέλη της οικογένειας, γι’ αυτό προσέξτε. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου για τα οικονομικά σας, που θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17/1/22. Πλέον σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων και καθώς αναζητάτε την ασφάλεια, θα αλλάξει και ο τρόπος διαχείρισης των πόρων σας. Επίσης, θα προκύψουν νέες προτάσεις για συνεργασίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Θέστε συγκεκριμένους στόχους προκειμένου να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Στις 11/7 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Καρκίνο, ενεργοποιώντας τον τομέα των χρημάτων μέχρι τις 28/7. Προσπαθήστε μέσα σ’ αυτό το διάστημα να υπερισχύσει η λογική έναντι του συναισθήματος, ειδικά όταν κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις. Τέλος, αποφύγετε την εξιδανίκευση καταστάσεων και προσέξτε τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα στις 13/4 σας κάνει πολύ δυνατούς στην επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική σας Πρωτοχρονιά είναι στις 10/7, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, και είναι ιδανική στιγμή για να θέσετε στόχους και να ξεκινήσετε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Οραματιστείτε πώς θα θέλατε να είναι ο εαυτός σας και η ζωή σας γενικότερα και αναμένετε τους καρπούς των κόπων σας μέχρι τις 17/1/22. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα δίνει ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη, ταξίδια και συνεργασίες με το εξωτερικό, ενώ θα διευθετήσετε και διαδικαστικά σας θέματα. Στις 11/7 εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιό σας, εντείνοντας την επικοινωνιακή σας διάθεση, και μέχρι τις 28/7 θα είναι εξαιρετική εποχή για να προωθήσετε τις δεξιότητές σας, να φλερτάρετε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Στις 13/7 η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα δίνει ευκαιρίες για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή καλείστε να ρίξετε τους ρυθμούς σας προκειμένου να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας μέχρι τις 22, που εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας, για να σας δώσει ώθηση και θετική ενέργεια. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία, ώστε να αποβάλετε το άγχος και να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας. Αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και σκεφτείτε πού θα θέλατε να βρίσκεστε επαγγελματικά. Ασχοληθείτε με τις δικές ανάγκες και εξισορροπήστε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Τώρα είναι η στιγμή να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που αποτελούν περιττό φορτίο και να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Η σύνοδος Αφροδίτης- Άρη στο ζώδιό σας στις 13/7 σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και μπορείτε να διεκδικήσετε μια σημαντική θέση εργασίας ή καλύτερες αποδοχές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 είναι ιδιαίτερα ισχυρή για τη δημιουργία νέων φίλων, συνεργασιών και για την έναρξη προσπαθειών με ομοϊδεάτες. Καινοτόμες ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν με επιτυχία και να αποδώσουν οφέλη μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Ένα καινούργιο κεφάλαιο μπορεί να ξεκινήσει με θετικές προπτικές, αρκεί να μην επαναλάβετε τα σφάλματα του παρελθόντος που σας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Φροντίστε να είστε προσεχτικοί στην επιλογή συνεργατών. Στις 11/7 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Καρκίνο και μέχρι τις 28/7 θα είναι ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής και πολλών επαφών με φίλους. Θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα στις 13/7 φέρνει αποκαλύψεις που θα σας βάλουν σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για την καριέρα και τη φήμη σας στις 10/7, καθώς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν δώσετε έμφαση στην προώθηση των δεξιοτήτων σας. Οι φιλοδοξίες σας θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα καταφέρετε να διακριθείτε αν κάνετε τις κατάλληλες επαφές με άτομα που θα αξιοποιήσουν τις ιδέες σας. Στις 11/7 εισέρχεται ο Ερμής επίσης στον Καρκίνο και μέχρι τις 28/7 θα ευνοηθούν οι συζητήσεις με πρόσωπα εξουσίας, ενώ θα είναι και μια καλή εποχή για να έρθετε πιο κοντά με τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στις 13/7 φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή με την έναρξη μιας δυνατής ερωτικής σχέσης με φιλικό σας πρόσωπο. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με δυναμισμό, επιστρατεύοντας τη γοητεία σας, δίχως όμως να γίνετε πιεστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε δώσει τον καλύτερό σας εαυτό για να κατακτήσετε τους στόχους σας και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, καθώς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7. Είναι μία από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ή να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στο εξωτερικό. Τα αποτελέσματα θα φανούν με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17/1/22. Η διάθεσή σας για περιπέτεια σας οδηγεί σε νέους προορισμούς και μπορεί κάποιοι από εσάς να αλλάξετε τόπο διαμονής. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 11/7 ανοίγει νέες προοπτικές για όσους αναζητούν την τύχη τους σε μακρινούς προορισμούς και θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Πάθη και εντάσεις φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον ερωτικό τομέα. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 και είναι εξαιρετική εποχή για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων προκειμένου να αυξήσετε τα κέρδη σας, χωρίς να πρέπει να αφήσετε την τρέχουσα εργασία σας. Μέσω κοινών πόρων θα αυξηθεί το εισόδημά σας και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή μια επιχειρηματική προσπάθεια που θα αποδώσει πολλούς καρπούς μέχρι τις 17/1/22, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Με σωστή επιλογή συνεργατών και δίχως βεβιασμένες ενέργειες θα πετύχετε πολλά. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 11/7 δίνει έμφαση στην επικοινωνία σχετικά με οικονομικά ζητήματα και μέχρι τις 28/7 θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε οφειλές και στον προϋπολογισμό σας. Επίσης, θα ευνοηθεί και η ερωτική σας ζωή. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα στις 13/7 αυξάνει τον ερωτισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε αυτό το θετικό διάστημα, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις σας, καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 αποτελεί ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά μια συνεργασία ή την επισημοποίηση του δεσμού σας. Τύχη και εύνοια σε όσους αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα. Με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα θα εκτιμηθούν οι ιδέες σας και θα δεχτείτε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σας βάλουν σε δίλημμα. Σκεφτείτε με ποιους τρόπους θα είστε ευτυχισμένοι και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Στις 11/7 εισέρχεται ο Ερμής στον Καρκίνο και μέχρι τις 28/7 θα είναι ένα καλό διάστημα για διαπραγματεύσεις, ενώ θα έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θέματα που δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να επιλυθούν, θα μπορέσετε να τα συζητήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να είχατε απογοητευτεί από τις προηγούμενες επιλογές σας στα επαγγελματικά σας, όμως με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10/7 σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας και θα αποκτήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής. Επίσης, πρέπει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, ειδικά όσοι παρατήσατε τις προσπάθειές σας εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης. Ξεκινήστε διατροφή δίχως στερήσεις και γυμναστείτε. Περπατήστε, κάντε ποδήλατο ή κολύμβηση. Ο Ερμής, με την είσοδό του στον Καρκίνο στις 11/7, αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και μέχρι τις 28/7 θα έχετε πολύ δυναμισμό ‒ σε περίπτωση επαγγελματικής συνέντευξης θα αφήσετε θετικές εντυπώσεις. Η σχέση ή ο γάμος σας θα περάσει κρίση στις 13/7 με τη σύνοδο Αφροδίτης - Άρη. Αποφύγετε τους εγωισμούς.

ΙΧΘΥΣ

Δημιουργικότητα, απολαύσεις, διακοπές θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δίνει ευκαιρίες σε όσους έχετε εξασκήσει τα ταλέντα σας και αποτελεί ιδανική στιγμή για την έναρξη ενός καλλιτεχνικού έργου και για ανάληψη ρίσκων. Δοκιμάστε την τύχη σας μέσω μιας επένδυσης, αρκεί να κινηθείτε μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Επίσης, πολύ καλή εποχή φια φλερτ, ερωτικές σχέσεις και απόκτηση ενός παιδιού. Στις 11/7 εισέρχεται και ο Ερμής στον Καρκίνο, ευνοώντας την επικοινωνία με το ταίρι σας, και θα είναι ένα πολύ ερωτικό διάστημα για εσάς. Οι γονείς θα έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Λέοντα στις 13/7 θα πυροδοτήσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στον τομέα της οικογένειας για θέματα ακίνητης περιουσίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ