Απεργία την Πρωτομαγιά

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/8/2021)

zodia-main Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εποχή έχετε επιδοθεί στο κυνήγι των απολαύσεων, ωστόσο, αν σκοπεύετε να κάνετε ένα ταξίδι ή μια επένδυση, θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας. Από τις 7/8 η Αφροδίτη στην Παρθένο, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα και θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής και αποτελεί ιδανική στιγμή για το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης. Επίσης, θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργικότητας. Αν έχετε παιδιά, θα απαιτήσουν περισσότερο την προσοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στην οικιακή σας ζωή στις 8/8 και θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια μετακόμιση ή ανακαίνιση προκειμένου να βελτιώσετε τον χώρο σας. Επίσης, μπορείτε να ανανεώσετε την επιχείρησή σας και να προσελκύσετε νέα θετικά γεγονότα στη ζωή σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν να πυροδοτούν τον τομέα των απολαύσεων και του έρωτα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε ένα ειδύλλιο που θα σας μείνει αξέχαστο, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας σάς απασχολούν αυτή την εποχή και είστε σε συνεχή εγρήγορση, έχετε όμως την ευχέρεια να κάνετε κάποιες εξορμήσεις στη φύση για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 δίνει έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας και αποτελεί ιδανική στιγμή για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία, να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας ή να βελτιώσετε τις σχέσεις με οικείους (αδέλφια κ.λπ.). Αν ξεκινάτε τις διακοπές σας, φροντίστε να αποβάλετε το άγχος της καθημερινότητας και απολαύστε τις στιγμές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετακινήσεις, επαφές με συνεργάτες και φιλικά σας πρόσωπα, νέες ιδέες που ανυπομονείτε να βάλετε σε εφαρμογή σάς δίνουν ώθηση και δεν αφήνετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, που σημαίνει πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βγείτε κερδισμένοι. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8, που μπορεί να αφορά μια επένδυση, μια νέα απασχόληση ή μια σημαντική αγορά. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα κάνει την επικοινωνία με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα πολύ ευχάριστη.

ΛΕΩΝ

Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, καθώς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8/8 και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να οραματιστείτε το μέλλον σας προκειμένου να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με αποφασιστικότητα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τα οικονομικά σας μέσω της εργασίας και μπορείτε να ικανοποιήσετε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης θα συμβάλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης και της ερωτικής σας ζωής. Αξιοποιήστε τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας, της άμμου και του ήλιου και τραφείτε υγιεινά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας είστε αεικίνητοι. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να διεκδικήσετε την κυριαρχία σας, αναλάβετε πρωτοβουλίες και μη συμβιβάζεστε με λιγότερα απ’ όσα σας αξίζουν. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας μέχρι τις 22/8 που εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας. Στον ερωτικό τομέα το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας και δεν πρέπει να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Φροντίστε την εμφάνισή σας ώστε να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εποχή προτιμάτε να δουλέψετε παρασκηνιακά προκειμένου να δρομολογήσετε σημαντικές επαγγελματικές σας υποθέσεις και κρατάτε σιγή ιχθύος για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ωστόσο, η κοινωνική σας ζωή είναι σε καλά επίπεδα και με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, ενώ θα κάνετε και νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν ενταχθείτε σε μια ομάδα ή αν ξεκινήσετε μια συλλογική δράση, οι πιθανότητες να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας ένα άτομο με το οποίο θα έχετε κοινό όραμα είναι πολλές. Εξαιρετική εποχή για αλλαγή παραστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προετοιμαστείτε για διασκέδαση, πάθος και ενθουσιασμό, καθώς αυτή την εποχή είστε πολύ δημοφιλείς και απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η φήμη και η καριέρα σας ενισχύονται με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 και ανοίγονται νέες προοπτικές για επαγγελματικές επιτυχίες και πρόοδο. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα εργασία σας, αναλάβετε δράση και δοκιμάστε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Στον ερωτικό τομέα ο Ποσειδώνας παίζει παράξενα παιχνίδια με το μυαλό σας και πρέπει να προσέξετε ώστε να μην υπερεκτιμήσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλοδοξίες σας είναι η κινητήριος δύναμή σας και δεν πτοείστε από κάποιες προκλήσεις που συναντάτε κατά καιρούς, όμως ήρθε η εποχή για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια και την απόκτηση νέων εμπειριών και μπορείτε να αναζωογονηθείτε, αν αφεθείτε στους ρυθμούς του καλοκαιριού. Όσοι παραμείνετε στην πόλη, δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία και ασχοληθείτε με ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους. Διακοπές σημαίνει αποχή από ευθύνες και προβληματισμούς και όχι απαραίτητα κάποιο ταξίδι. Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας για αλλαγή παραστάσεων είναι αυξημένη και είναι ιδανική εποχή για να ταξιδέψετε και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι ή/και τους φίλους σας. Ταυτόχρονα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποιεί τον τομέα των κοινών πόρων και της ερωτικής σας ζωής και θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας και οι ελεύθεροι φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Στον επαγγελματικό τομέα είναι κάπως αντίξοες οι συνθήκες λόγω ζέστης. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα έξοδά σας είναι πολλά αυτή την εποχή και δεν σκοπεύετε να κόψετε τις απολαύσεις, όμως μπορείτε τουλάχιστον να είστε πιο προσεχτικοί, αποφεύγοντας τις υπερβολές με τα χρήματά σας. Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων τονίζεται με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 και όσοι ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία θα έχετε αίσια αποτελέσματα και ομαλή πορεία. Οι δεσμευμένοι που έχετε κατασταλάξει για τη σχέση σας μπορείτε να την επισημοποιήσετε, καθώς είναι εξαιρετική στιγμή για γάμο. Η αύξηση ευθυνών στα επαγγελματικά σας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και αποφυγή πανικού. 

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο επικρατεί αρμονία στις σχέσεις σας και, εκτός του ότι είναι ιδανική εποχή για σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας, μπορείτε να αναθερμάνετε και τον γάμο σας. Ταυτόχρονα ο Άρης ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και μπορεί να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 δίνει ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας και για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Είτε είστε σε διακοπές είτε στην πόλη, φροντίστε να τρέφεστε υγιεινά και να γυμνάζεστε, εφόσον σας το επιτρέπουν οι συνθήκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 9.8.2021

Living
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ