Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/5/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/5/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Tις επόμενες μέρες θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, να κλείσετε συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια μέχρι τις 9/5. Στις 10/5 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, προκαλώντας σύγχυση στην επικοινωνία, και μέχρι τις 23/5 θα επικρατεί ασάφεια στις εμπορικές σας υποθέσεις. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με οικείους που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις εκφράσεις σας. Τα καλά νέα έρχονται από τις 11/5, που εισέρχεται ο Δίας στο ζώδιό σας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Την τελευταία φορά που σας είχε επισκεφτεί ήταν το 2010 και αν ανατρέξετε σ’ εκείνη την εποχή, θα ξέρετε πάνω κάτω τι να περιμένετε αλλά και ποια λάθη να μην επαναλάβετε. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, οραματιστείτε το μέλλον σας και μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ

Απροσδόκητες αλλαγές και ενθουσιασμό φέρνει η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σας και μπορείτε να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στη ζωή σας, αρκεί να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και μέχρι τις 9/5 θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις και οι σημαντικές αγορές. Από τις 10/5, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, και μέχρι τις 23/5 θα είστε αναποφάσιστοι, ενδεχομένως να προκύπτουν προβλήματα σε προσωπικά ή επαγγελματικά και γενικά δεν θα είναι καλή εποχή για νέα ξεκινήματα. Στις 11/5 ο Δίας εισέρχεται στον Κριό και σας ενθαρρύνει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να θεραπεύετε τις πληγές που σας προκαλούν στασιμότητα. Τελευταία φορά που ήταν ο Δίας στον Κριό ήταν το 2010, οπότε μπορείτε να έχετε μια σχετική άποψη σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επιχειρηματικές δραστηριότητες και έξυπνες συμμαχίες σάς δίνουν το προβάδισμα με το εξάγωνο του Ερμή στο ζώδιό σας με την Αφροδίτη στον Κριό και είναι μια καλή εποχή για να επικεντρωθείτε στην εφαρμογή μιας ιδέας. Μέχρι τις 9/5 δώστε έμφαση στα μελλοντικά σας σχέδια σχετικά με την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή καθώς από τις 10/5 μέχρι τις 23/5 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και δεν θα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Ωστόσο, από τις 11/5 που εισέρχεται ο Δίας στον Κριό, δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία του επίσκεψη στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα βιώσετε ένα κύμα δημοτικότητας και θα δείτε κάποιο όνειρό σας να γίνεται εφικτό. Θέστε υψηλούς στόχους, αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα σας πλαισιώσουν και βελτιώστε την κοινωνική σας ζωή. Μέσω αυτής θα βρείτε και τον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια δυνατή συμμαχία με τη σύνοδο Ήλιου - Ουρανού προμηνύει σημαντικές εξελίξεις και θα καταφέρετε να βρείτε τον προορισμό σας όσοι είχατε χάσει τις ελπίδες σας. Όσον αφορά τα σχέδιά σας, προσπαθήστε να επισφραγίσετε συμφωνίες και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις 9/5. Στις 10/5 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 23/5 θα επικρατεί αρκετή ασάφεια. Ενδεχομένως να κάνει την εμφάνισή του κάποιο άτομο από το παρελθόν που δεν θα έχει και τις καλύτερες προθέσεις και οι πιθανότητες να εξαπατηθείτε θα είναι πολλές. Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/5 σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας εποχής για την καριέρα και τη φήμη σας, καθώς θα φέρει μια ισχυρή δόση τύχης για επιτυχίες στα επαγγελματικά σας. Αρκετοί από εσάς θα ολοκληρώσετε ένα σημαντικό σας έργο και θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή έχετε μια επαναστατική διάθεση που σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, αλλά θα πρέπει να είστε κατασταλαγμένοι, ακούγοντας το ένστικτό σας. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια ομαδική προσπάθεια ή να βάλετε σε εφαρμογή μια καινούργια ιδέα, κάντε το μέχρι τις 9/5. Από τις 10/5 γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μέχρι τις 23/5 ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα στην επικοινωνία, σε τεχνολογικά μέσα και γενικά θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις υπογραφές συμβολαίων. Επίσης, φροντίστε να μην αντιδράτε ακαριαία σε ό,τι σας δυσαρεστεί ώστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις. Στις 11/5 εισέρχεται ο Δίας στον Κριό φέρνοντας τύχη σε σπουδές, ταξίδια και νομικά ζητήματα. Την τελευταία φορά που ήταν στο συγκεκριμένο ζώδιο ήταν το 2010. Αν κάνετε μια αναδρομή θα ξέρετε ποια λάθη δεν πρέπει να επαναλάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα σύντομο ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας, ενώ μπορεί να προκύψει και μια καινούργια φιλία που θα εξελιχθεί σε ειδύλλιο. Η σύνοδος Ήλιου - Ουρανού φέρνει ευχάριστες αλλαγές, αναπτερώνοντας το ηθικό σας. Σε ό,τι αφορά την καριέρα και τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες, μέχρι τις 9/5 θα είναι καλή εποχή για να υπογράψετε συμβόλαια και να κλείσετε συμφωνίες. Από τις 10/5, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, και μέχρι τις 23/5 μπορεί να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις ή να υπάρξουν ανατροπές στα σχέδιά σας. Ένα κλίμα αισιοδοξίας φέρνει ο Δίας με την είσοδό του στον Κριό στις 11/5 και έπειτα από δώδεκα χρόνια θα ξαναδείτε την τύχη να σας χαμογελά στα οικονομικά σας, ενώ μπορεί να βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας οι ελεύθεροι. Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και φλερτάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Μια καινούργια συνεργασία ξεκινά με θετικούς οιωνούς με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή, που φέρνει μακροπρόθεσμα οφέλη, και αν κινηθείτε προσεχτικά, δίχως να σας παρασύρει ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, θα βγείτε κερδισμένοι. Σε ό,τι αφορά τα ταξίδια, τις σπουδές και διαδικαστικά θέματα, καλό θα είναι να ληφθούν αποφάσεις μέχρι τις 9/5. Από τις 10/5, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, δεν θα είναι ξεκάθαρη η κρίση σας και μέχρι τις 23/5 καλό θα είναι να μην κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά να δουλέψετε για την ολοκλήρωση ενός ημιτελούς έργου. Ο τομέας των σχέσεων φωτίζεται με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/5 και ανατρέξετε στο 2010, την τελευταία του επίσκεψη στο συγκεκριμένο ζώδιο, για να ξέρετε πώς να κινηθείτε ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Μέχρι τις 22/10 θα είναι εξαιρετική εποχή για νέες συνεργασίες και για γάμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ειδύλλιο με άτομο από το χώρο της εργασίας ή της υγείας φέρνει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, κάνοντάς την καθημερινότητά σας ενδιαφέρουσα. Επειδή θα ασχοληθείτε πολύ με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, προσέξτε ώστε να κρατήσετε ένα μέτρο στο ξόδεμα των χρημάτων σας. Εισοδήματα μέσω κοινών πόρων και η αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων θα ευνοηθούν μέχρι τις 9/5. Από τις 10/5, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, ενδεχομένως να κάνει την εμφάνισή της μια οφειλή ή ένα διαδικαστικό θέμα και να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός σας. Μέχρι τις 23/5 μην αναμένετε σημαντικές εξελίξεις σχετικά με μια χρηματοδότηση και αποφύγετε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Στις 11/5 εισέρχεται ο Δίας στον Κριό και μέχρι τις 22/10 οι ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση θα είναι πολλές, ενώ παράλληλα η φυσική σας κατάσταση θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας θέματα θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας και μια πολύ καλή μέρα για να συζητήσετε σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας ή για να δώσετε μια συνέντευξη προς εύρεση εργασίας είναι στις 5/5 με τη σύνοδο Ήλιου - Ουρανού. Σε ό,τι αφορά νέες συνεργασίες, προτιμήστε να κάνετε διαπραγματεύσεις και να κλείσετε συμφωνίες μέχρι τις 9/5. Από τις 10/5 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και μέχρι τις 23/5 ενδεχομένως να αλλάζουν τελευταία στιγμή τα δεδομένα και γενικά θα επικρατεί αρκετή ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σας. Οι δεσμευμένοι προσέξτε γιατί οι πιθανότητες για εντάσεις με το ταίρι σας θα είναι πολλές. Στις 11/5 ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, εισέρχεται στον Κριό, φέρνοντας τύχη και ευκαιρίες για διακρίσεις στους καλλιτέχνες, βελτίωση της ερωτικής σας ζωής και απόκτηση παιδιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες ευκαιρίες προκύπτουν με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή στις 5/5 και είναι ιδανική μέρα για να διαπραγματευτείτε την αγοραπωλησία ενός ακινήτου ή να βρείτε δουλειά. Στείλτε βιογραφικά, συζητήστε σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας μέχρι τις 9/5/. Από τις 10/5 γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μέχρι τις 23/5 μπορεί να μην έρθουν τα πράγματα όπως τα περιμένατε, να προκύπτουν αναβολές και καθυστερήσεις. Αν κάνετε κάποιες εξετάσεις για την υγεία σας, πάρτε και μια δεύτερη γνωμάτευση, αν δεν είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα. Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/5 ξεκινάει ένας νέος κύκλος στον τομέα της οικιακής σας ζωής και ευχάριστα γεγονότα βρίσκονται καθ' οδόν. Ανατρέξτε σε αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας το 2010, στην τελευταία επίσκεψη του Δία στο συγκεκριμένο ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον τομέα της οικιακής σας ζωή μπορεί να προκύψουν κάποιες αναπάντεχες αλλαγές που θα σας προκαλέσουν άγχος, αλλά θα είναι για καλό. Ενδεχομένως να υποδέχεστε ένα νέο μέλος στην οικογένεια και να πρέπει να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο χώρο ή να χρειαστεί να μεριμνήσετε για ένα ηλικιωμένο μέλος. Η δημιουργική σας διάθεση θα σας ωθήσει σε νέα μονοπάτια και η ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετά καλή μέχρι τις 9/5/. Από τις 10/5, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, και μέχρι τις 23/5 ενδεχομένως να μην έχετε έμπνευση, ενώ μπορεί να δημιουργούνται συχνά εντάσεις με το ταίρι σας ή με τα παιδιά. Ωστόσο, από τις 11/5 που εισέρχεται ο Δίας στον Κριό η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα ξαναζήσετε επιτυχίες του 2010.

ΙΧΘΥΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας στις 5/5 με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή και θα είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε κάποια χρήματα στη βελτίωση του χώρου σας η για να διαπραγματευτείτε την αγορά ή την ενοικίαση ενός ακινήτου. Προσπαθήστε να υπογράψετε συμβόλαια μέχρι τις 9/5, καθώς από τις 10/5 γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μέχρι τις 23/5 μπορεί να προκύπτουν εμπόδια. Ιδιαίτερη προσοχή στα ψιλά γράμματα συμβολαίων και για πιθανές παρεξηγήσεις στην οικογένεια. Στις 11/5 ο Δίας εισέρχεται στον Κριό και μέχρι τις 22/10 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε έσοδα μέσω επενδύσεων ή των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων και έπειτα από δώδεκα χρόνια που είχε να επισκεφτεί ο Δίας τον Κριό θα έχετε τύχη και εύνοια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM