Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (31/12/20 - 6/1/21)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (31/12/20 - 6/1/21) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά σας βρίσκει με έντονα δημιουργική διάθεση και όρεξη για ψυχαγωγία και ταξίδια, όμως προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε σε διαδικτυακές επαφές. Μια παλιά σας σχέση θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει και θα σας προκαλέσει προβληματισμό. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μια σχετική τόνωση από τις 3/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονιά ξεκινάει με κάποια επικοινωνιακά προβλήματα που θα παίξουν με την υπομονή σας κι ενδεχομένως να πρέπει να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων προκειμένου να διαφυλάξετε την ψυχική σας υγεία. Η διάθεσή σας γίνεται πιο ευχάριστη από τις 3/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού και θα είναι ιδανική στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σας ζωή και τις απολαύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου έχει κάποιες προκλήσεις που αφορούν ένα ταξίδι ή μια συνεργασία με το εξωτερικό και θα στραφείτε στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων. Από τις 5/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Δία αρχίζουν να διευκολύνονται οι προσπάθειές σας και θα μπουν σε μια ροή τα θέματα που σας απασχολούν. Κοινόχρηστοι πόροι θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν την πρώτη εβδομάδα του χρόνου και είναι επιτακτική η ανάγκη μιας νηφάλιας προσέγγισης της πραγματικότητας. Από τις 2/1 αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα. Ιδιαίτερη προσοχή για πιθανή εξαπάτηση στα ερωτικά σας. Μην εξιδανικεύετε καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η χρονιά ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως θα αποτελέσουν προτεραιότητα οι προσωπικές σας επιθυμίες και θα δώσετε έμφαση στη βελτίωση της εμφάνισής σας και του επαγγελματικού σας προφίλ. Η διάθεσή σας για ψυχαγωγία θα είναι αυξημένη και η έμπνευσή σας θα διευρύνει τους δημιουργικούς σας ορίζοντες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται από τις 3/1 που εισέρχεται η Σελήνη στην Παρθένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τεμπέλικη διάθεση σας βρίσκει η νέα χρονιά και η ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές και εξόδους θα είναι έντονη, ενώ αντιθέτως θα έχετε ελάχιστη όρεξη για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα. Μια θετική ανατροπή που θα αφορά ένα ταξίδι ή μια διαδικαστική σας υπόθεση θα σας δώσει ώθηση στις 3/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Σελήνης - Ουρανού. Από τις 5/1 βελτιώνονται τα οικονομικά σας και προκύπτει μια επαγγελματική ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Η καριέρα και η οικογένεια θα αποτελέσουν το βασικό σας μέλημα την πρώτη εβδομάδα του χρόνου κι ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα αν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στον ερωτικό τομέα μια πρόσφατη απογοήτευση σας έχει κάνει επιφυλακτικούς και κρατάτε απόμακρη στάση από όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν. Ωστόσο η τύχη σας χαμογελά στις 5/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Σελήνης, Δία και Κρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με μια νοσταλγική διάθεση σας βρίσκει η πρώτη εβδομάδα του χρόνου καθώς σας λείπουν οι συναντήσεις με φίλους και η ψυχαγωγία, ωστόσο είστε αρκετά ευρηματικοί και θα βρείτε τρόπους να καλύψετε τα κενά. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για απώλειες. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τα παιδιά και το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς κάνει πολύ επικοινωνιακούς και ευχάριστους και η χρονιά ξεκινάει με αρκετή αισιοδοξία. Ωστόσο, επειδή είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε. Επαφές με φίλους από μακριά και φλερτ μέσω Διαδικτύου θα ικανοποιήσουν κατά έναν τρόπο την ανάγκη σας για ψυχαγωγία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με οικονομικά θέματα που σας απασχολούν ξεκινάει η νέα χρονιά και επειδή οι ισορροπίες είναι λεπτές, πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Ωστόσο, μια θετική είδηση στις 2/1 που θα αφορά την ακίνητη περιουσία σας θα επαναφέρει την αρμονία στις σχέσεις σας και θα δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή. Στον ερωτικό τομέα κάποιες ευχάριστες αλλαγές θα σας δώσουν ώθηση να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα χρονιά σας βρίσκει αποφασισμένους να κυνηγήσετε τα όνειρά σας κι αυτό ίσως προκαλέσει μια αναστάτωση στις σχέσεις με οικείους, αν δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας. Η κοινωνική σας ζωή εκ των πραγμάτων είναι ελάχιστη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με όσους σας λείπουν. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορεί να κάνετε υπερβολές σε αγορές αγαθών μέσω Διαδικτύου.

ΙΧΘΥΣ

Με εσωστρεφή διάθεση σας βρίσκει η πρώτη εβδομάδα του χρόνου και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για προσωπικό χρόνο. Στον οικονομικό τομέα ο Άρης σε τρίγωνο με την Αφροδίτη αυξάνει τα έσοδά σας και μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας που σας ευχαριστούν. Ιδιαίτερη προσοχή σε μια νέα πρόταση συνεργασίας. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα δημιουργεί εξιδανίκευση καταστάσεων και σας κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί όλοι πλέον πίνουν Negroni;

Ο επόμενος κόσμος / Γιατί όλοι πλέον πίνουν Negroni;

Η Δώρα Μάστορα συζητά με τους Brand Ambassadors του Campari, Κυριάκο Κουτρουμπή και Βασίλη Κοτζαμπασόπουλο, καθώς και τέσσερις bartenders για το Negroni Week, την μακρά ιστορία του νο.1 κοκτέιλ σε όλο τον κόσμο αλλά και όσα χρειάζονται για να φτιαχτεί το τέλειο Negroni.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Βιβλίο / Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Μια «underground» συζήτηση με τον Λέανδρο Κυριακόπουλο περί ρέιβ, νέων τεχνολογιών και άλλων «δαιμονίων», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Αναπαραστάσεις του ανοίκειου - νομαδισμός και αισθητική στην ρέιβ ψυχεδελική σκηνή» (εκδ. Νήσος).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ