Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (30/6 - 6/7/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (30/6 - 6/7/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινάει με τη Σελήνη στον Λέοντα και αρχικά οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα δώσετε έμφαση στις απολαύσεις και την ψυχαγωγία. Το τρίγωνο με τον Δία αυξάνει τη γοητεία σας και φέρνει έναν νέο έρωτα στη ζωή σας, ενώ ευνοεί και την απόκτηση παιδιού. Εσείς του 2ου δεκαημέρου αποφύγετε στις 2/7 τις διαπραγματεύσεις, τις επενδύσεις και τα ρίσκα, καθώς το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού θα προκαλέσει οικονομικές απώλειες. Πολλές μετακινήσεις, προώθηση ιδεών και επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα φέρνει σ’ εσάς του 3ου δεκαημέρου το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου, επειδή όμως ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να εξαπατηθείτε. Στις 5/7 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον Ταύρο και μέχρι τις 20/8 θα σας δίνει ώθηση για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον τομέα του σπιτιού φωτίζει η Σελήνη με την είσοδό της στον Λέοντα και ο μήνας σας βρίσκει απασχολημένους με την οργάνωση του χώρου σας. Πολλοί από εσάς που ξεκινάτε τις διακοπές σας θα επισκεφτείτε το εξοχικό σας και θα περνάτε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ κάποιοι άλλοι θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση ενός καταλύματος που θα εκμεταλλευτείτε. Στις 2/7 το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού θα προκαλέσει μια αναστάτωση σε εσάς του 2ου δεκαημέρου. Ενδεχομένως να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Η καριέρα και η φήμη των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου, έχουν ανοδική πορεία, αλλά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας στις 5/7 θα έχετε το προβάδισμα και μέχρι τις 20/8 θα μπορέσετε να κατακτήσετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με πολλές μετακινήσεις και επαφές ξεκινάει ο μήνας με τη Σελήνη στον Λέοντα και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, εκτός του ότι θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας, θα κάνετε και νέες φιλίες με διάρκεια. Το τρίγωνο με τον Δία δίνει ευκαιρίες για την υλοποίηση μιας ιδέας και υπόσχεται επιτυχίες. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο αποφύγετε στις 2/7 τις εμπορικές συμφωνίες και τα ταξίδια καθώς το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού προμηνύει ανατροπές στα σχέδιά σας. Ωστόσο, εσείς του 3ου δεκαημέρου, με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα ευνοηθείτε σε ό,τι αφορά τα ταξίδια και τις σπουδές, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων καθώς το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα θολώσει τα νερά. Από τις 5/7 που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο θα πρέπει να αποφεύγετε στρεσογόνες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά θα απασχολήσουν τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο με την είσοδο της Σελήνη στον Λέοντα και, απ’ ό,τι φαίνεται, ο μήνας ξεκινά με θετικό πρόσημο, καθώς το τρίγωνο με τον Δία φέρνει επιτυχίες στον τομέα της καριέρας. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν μέσω της επιχείρησής σας, ενώ πολλοί από εσάς θα κλείσετε μια συμφωνία με καλύτερες αποδοχές. Στις 2/7 οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο αποφύγετε νέες συνεργασίες για την εφαρμογή μιας ιδέας καθώς δεν προβλέπεται ομαλή πορεία και οι εξελίξεις θα σας απογοητεύσουν. Το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου θα ευνοήσει τις μυστικές επαφές και οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα έχετε θετικά νέα σε ό,τι αφορά χρηματοδοτήσεις, διευθέτηση οφειλών, αλλά και επιτυχίες στην ερωτική σας ζωή. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 5/7 θα είστε πολύ δημοφιλείς και η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και γεμάτη εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούλιος ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και αρχικά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα εστιάσετε σε ό,τι αποτελεί προτεραιότητα για εσάς. Το τρίγωνο με τον Δία ανοίγει νέες προοπτικές για ταξίδια, σπουδές και είναι ιδανική εποχή για να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο μη βιαστείτε να υπογράψετε μια σύμβαση, καθώς το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 2/7 μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητες αλλαγές και να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους αναψυχής θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου θα ευνοήσει εσάς του 3ου δεκαημέρου, ωστόσο δεν θα πρέπει να επενδύσετε συναισθηματικά καθώς το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει εξιδανικεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με εσωστρεφή διάθεση σας βρίσκει ο Ιούλιος, καθώς ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα, ωστόσο, είναι ιδανική εποχή για να βάλετε σε μια τάξη τον προϋπολογισμό σας. Το τρίγωνο με τον Δία φέρνει έσοδα μέσω τρίτων. Ακατάλληλη μέρα για ταξίδια και νομικές υποθέσεις είναι για εσάς του 2ου δεκαημέρου στις 2/7, οπότε το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σας ή την έκβαση ενός νομικού ζητήματος. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη σε εσάς του 3ου δεκαημέρου και είναι ιδανική μέρα για να δώσετε μια συνέντευξη ή να στείλετε βιογραφικά. Από τις 5/7 που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο και μέχρι τις 20/8 θα έχετε περισσότερη διάθεση για ταξίδια, ενώ όσοι ασχολείστε με σπουδές θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Με νέες, συναρπαστικές ιδέες ξεκινάει ο μήνας, με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα, και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα επικεντρωθείτε στην αναζήτηση ατόμων που θα σας βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε. Το τρίγωνο με τον Δία θα ευνοήσει τις συνεργασίες και τη βελτίωση των σχέσεων με φίλους και άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Αποφύγετε εσείς του 2ου δεκαημέρου τη σύναψη ερωτικής σχέσης με ένα φιλικό σας πρόσωπο, καθώς το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού στις 2/7 θα προκαλέσει αστάθεια και θα θέλετε να αποδεσμευτείτε σύντομα. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, με τη θετική επίδραση του τριγώνου Ερμή - Κρόνου, θα βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Από τις 5/7, που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο, η γοητεία σας δεν θα περνάει απαρατήρητη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούλιος σάς βρίσκει επικεντρωμένους στους μακροπρόθεσμους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και καθώς το τρίγωνο Σελήνης - Δία φέρνει τύχη στους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία ή να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Όσοι δώσετε συνέντευξη ή στείλετε βιογραφικά, τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Ωστόσο, εσείς του 2ου δεκαημέρου, υπό τη δυσμενή επίδραση του τετραγώνου Σελήνης - Ουρανού, αποφύγετε τις νέες συνεργασίες στις 2/7, καθώς μπορεί να προκληθούν ανατροπές. Το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου φέρνει σε σας του 3ου δεκαημέρου έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 5/7 και μέχρι τις 20/8 αρκετές από τις διαπραγματεύσεις σας θα έχουν αίσια αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου σάς βρίσκουν με αυξημένη διάθεση για απολαύσεις και περιπέτειες και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα ταξίδι οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Σελήνης - Δία θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή και την απόκτηση παιδιού. Ακατάλληλη μέρα για επαγγελματικά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό είναι στις 2/7, που το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού μπορεί να προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές σε εσάς του 2ου δεκαημέρου και δεν θα ευνοηθούν οι προσπάθειές σας. Ευκολίες και επιβράβευση φέρνει την ίδια μέρα στους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου και πρέπει να την αξιοποιήσετε για την προώθηση των υπηρεσιών σας, καθώς μπορεί να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Στις 5/7 εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο και μέχρι τις 20/8 θα κυνηγάτε με περισσή αποφασιστικότητα νέες ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινοί πόροι και φορολογικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν με το ξεκίνημα του μήνα ‒ είναι μια καλή εποχή για να μπει μια τάξη στα οικονομικά σας. Το τρίγωνο Σελήνης - Δία θα δώσει στους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο την ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η ερωτική σας ζωή είναι περίπλοκη επειδή αποφεύγετε τις δεσμεύσεις και το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού στις 2/7 δεν θα ευνοήσει το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Έσοδα μέσω της εργασίας φέρνει την ίδια μέρα σε σας του 3ου δεκαημέρου το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου ή μπορεί να βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη από τις 5/7 που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο και μέχρι τις 20/8 το φλερτ και ο έρωτας θα αποτελέσουν βασικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα ξεκινά ο Ιούλιος και καθώς ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, μπορείτε να τις βελτιώσετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Το τρίγωνο με τον Δία φέρνει τύχη στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή για να επισφραγίσετε τη σχέση σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου προσέξτε στις 2/7 πώς θα διαχειριστείτε κάποιες ξαφνικές αλλαγές στον τομέα της οικογένειας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να μετακομίσετε άμεσα ή να αλλάξουν οι όροι ενός συμβολαίου για αγορά ή ενοικίαση ακινήτου. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Κρόνου στο ζώδιό σας με τον Ερμή θα φέρει αρμονία στην ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και επιτυχίες σε επενδύσεις. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 5/7 οι αντοχές σας θα είναι αυξημένες.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με έντονη δράση και επειδή είστε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας οι εξελίξεις θα σας ανταμείψουν. Η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία θα ευνοήσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα έχετε σημαντική αύξηση εσόδων. Ιδανική εποχή για να στείλετε βιογραφικά και να ζητήσετε αύξηση των αποδοχών σας. Ασταθής μέρα για εσάς του 2ου δεκαημέρου για επαγγελματικές επαφές είναι στις 2/7 με το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού που θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου θα δώσει ευκαιρίες σε σας του 3ου δεκαημέρου για αγοραπωλησίες ακινήτων με ευνοϊκούς όρους. Από τις 5/7 και μέχρι τις 20/8 που θα διανύει ο Άρης στον Ταύρο τον τομέα της επικοινωνίας θα είναι ιδανική εποχή για εκδρομές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Βιβλίο / Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Μια «underground» συζήτηση με τον Λέανδρο Κυριακόπουλο περί ρέιβ, νέων τεχνολογιών και άλλων «δαιμονίων», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Αναπαραστάσεις του ανοίκειου - νομαδισμός και αισθητική στην ρέιβ ψυχεδελική σκηνή» (εκδ. Νήσος).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η Κοινωνική Ντουλάπα δίνει δεύτερη ζωή στα ρούχα μας

Ο επόμενος κόσμος / Η Κοινωνική Ντουλάπα δίνει δεύτερη ζωή στα ρούχα μας

Ο Άρης Δημοκίδης ανακαλύπτει πώς μπορούν να αποκτήσουν νέα ζωή τα πολυφορεμένα ρούχα μας με την εξαιρετικά χρήσιμη δράση του Κοινωνικού Πλυντηρίου του SKIP, συζητώντας με την Ιωάννα Τσάτσαρη, Brand Manager του SKIP και την Κατερίνα Αλιφραγκή, Marketing Manager Laundry.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ Selini: Ο Ανδρέας δημιούργησε μόνος του ένα διατοπικό video game γεμάτο γρίφους από το διάστημα

Living / Selini: Ο Ανδρέας δημιούργησε μόνος του ένα διατοπικό video game γεμάτο γρίφους από το διάστημα

Κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο του μικρού του γιου, ένας developer από την Ελλάδα αψηφά εδώ και έξι χρόνια αϋπνίες και ανασφάλεια για να δημιουργήσει ένα «διαστημικό» παιχνίδι.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 04/07 - ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ - Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Άννα Κ. / Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Η Ιωάννα Μουρταράκου, γνωστή concierge των διασήμων της Μυκόνου, μιλάει με την Αννα Κόκορη για τη χλιδάτη ζωή στο νησί, τις πολλές ώρες δουλειάς και τα εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων επισκεπτών
ΑΝΝΑ ΚΟΚΟΡΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ