Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27/10-2/11/2022)

0

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα έχουν αρκετά πλανητικά φαινόμενα που ξεκινούν στις 28/10 με την επιστροφή του Δία στους Ιχθύς, η οποία σας υπενθυμίζει πως πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Μέχρι τις 20/12 θα νιώθετε αποπροσανατολισμένοι, αλλά δεν πρέπει να πιεστείτε. Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 29/10 ξεκινάει μια περίοδος πολλών συζητήσεων και επαφών για οικονομικά ζητήματα που θα αφορούν πόρους τρίτων, διακανονισμούς οφειλών ή χρηματοδοτήσεις. Μέχρι τις 17/11 θα ξέρετε αν θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας, ενώ θα έχετε και έσοδα. Ίσως να μην είναι αυτό περιμένετε, αλλά σίγουρα είναι κάτι. Στις 30/10 ο κυβερνήτης σας Άρης γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 12/1/23. Να είστε πολύ προσεκτικοί με το τι γράφετε ή λέτε κατά την ανάδρομη φάση, καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με την ανάδρομη πορεία του Άρη που προμηνύει πώς θα ξεκινήσει το 2023. Στις 28/10 ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς και δίνει ευκαιρίες για δημοσιότητα και κοινωνική καταξίωση. Μέχρι τις 20/12 θα είναι μια καλή εποχή για να εξετάσετε τις λεπτομέρειες μιας ιδέας που είναι στα σκαριά και να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Αρκετοί θα έχετε επανασυνδέσεις με φίλους. Στις 29/10 ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και θα έχετε μια μυστικοπάθεια που θα σας απομακρύνει από τους συνεργάτες ή και από το ταίρι σας. Προσέξτε ώστε να μη δημιουργήσετε εσφαλμένες εντυπώσεις. Ο Άρης στους Διδύμους γυρίζει ανάδρομος στις 30/10 και οικονομικά ζητήματα μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων. Μέχρι τις 12/1/23 θα πρέπει να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας, τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας και να αποφύγετε τις δεσμεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την επιστροφή του Δία στις 28/10 στους Ιχθύς οι φιλοδοξίες σας επανέρχονται στο προσκήνιο και θα ασχοληθείτε εντατικά με ένα εγχείρημα που είχε μείνει ημιτελές. Μέχρι τις 20/12 θα έχετε χρόνο για να εντοπίσετε τυχόν λάθη ή παραλείψεις, αλλά δεν πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ευθύνες αν δεν είστε σίγουροι πώς θα τις φέρετε εις πέρας. Κάποιος εργοδότης ή συνεργάτης από το παρελθόν θα σας προτείνει μια νέα συνεργασία. Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Σκορπιό στις 29/10 επαγγελματικές επαφές θα γίνονται με άκρα μυστικότητα και μέχρι τις 17/11 θα έχετε σημαντικές εξελίξεις που θα ανεβάσουν το βιοτικό σας επίπεδο. Στις 30/10 ο Άρης στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομος και θα διαπιστώσετε πως τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα είναι πεσμένα. Μέχρι τις 12/1/2023 μπορεί να αισθάνεστε χαμένοι ή αβέβαιοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις τελευταίες μέρες του μήνα θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας, η επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων και τα ερωτικά σας. Από τις 28/10 που επιστρέφει ο Δίας στους Ιχθύς και μέχρι τις 20/12 η προσοχή σας στρέφεται σε ταξίδια, θα έχετε πιο συχνές επαφές με μακρινούς συνεργάτες και θα αφοσιωθείτε στις σπουδές. Μια συνεργασία με το εξωτερικό ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Στις 29/10 ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες αν φλερτάρετε επιστρατεύοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Η διορατικότητά σας θα σας δώσει το προβάδισμα σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις. Από τις 30/10 που γυρίζει ο Άρης ανάδρομος, προσέξτε για παρασκηνιακές ενέργειες και κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Μέχρι τις 12/1/2023 επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας τελειώνει και η υπομονή σας αρχίζει να εξαντλείται λόγω καθυστερήσεων στα οικονομικά. Από τις 28/10 που επιστρέφει ο Δίας στους Ιχθύς επανέρχονται στο προσκήνιο οφειλές και περιουσιακά ζητήματα, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να έχετε κάποια έσοδα μέσω κάποιας επιδότησης ή του συντρόφου, βάζοντας σε μια τάξη υποθέσεις που σας αγχώνουν. Μέχρι τις 20/12 ίσως να βρείτε και μια νέα πηγή εσόδων. Στις 29/10 ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και οι επαφές σας με την οικογένεια θα είναι πιο συχνές. Μέχρι τις 17/11 θα έχετε πολλές επισκέψεις στο σπίτι και θα μπει καινούρια ενέργεια στον χώρο σας. Εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις ακινήτων. Από τις 30/10 και μέχρι τις 12/1/2023, που θα είναι ο Άρης ανάδρομος, θα είστε πιο φιλόδοξοι και δεν θα διστάσετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση προκειμένου να αυξήσετε τις αποδοχές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προβληματισμένους και αναποφάσιστους σας βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του μήνα σχετικά με μια συνεργασία ή τη σχέση με τον σύντροφό σας, καθώς στις 28/10 ο ανάδρομος Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς. Μέχρι τις 20/12 μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με μια συνεργασία. Πάρτε τον χρόνο σας και στα ερωτικά σας. Μπορεί να γίνει προσπάθεια επανασύνδεσης με έναν πρώην έρωτα. Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Σκορπιό στις 29/10 η επικοινωνία θα είναι πιο αποδοτική, αλλά δεν πρέπει να είστε ισχυρογνώμονες. Μέχρι τις 17/11 θα είναι εξαιρετική εποχή για εμπορικές διαπραγματεύσεις, εκδόσεις και προώθηση υπηρεσιών. Στις 30/10 ο Άρης γυρίζει ανάδρομος και δείχνει κάποιες τάσεις για το ξεκίνημα του 2023. Μέχρι τις 12/1/2023 οι σπουδές και ό,τι αφορά την πνευματική σας ανάπτυξη θα σας προκαλούν άγχος και κούραση. Αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Με την επιστροφή του Δία στους Ιχθύς στις 28/10 ο μήνας κλείνει με θετικούς οιωνούς στα επαγγελματικά, αρκεί να μην σας πιάνει πανικός όταν προκύπτουν προκλήσεις. Μέχρι τις 20/12 θα είναι μια καλή εποχή για να ξανακάνετε επαφές με άτομα με τα οποία συζητήσατε για μια θέση εργασίας, να στείλετε βιογραφικά και να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 29/10 οι οικονομικές διαπραγματεύσεις θα ευνοηθούν καθώς θα είστε πιο θαρραλέοι και σίγουροι για τον εαυτό σας, αρκεί να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Από τις 30/10, που γυρίζει ο Άρης ανάδρομος, και μέχρι τις 12/1/2023 πόροι τρίτων, οφειλές και κληρονομικά ζητήματα θα παίζουν με την υπομονή σας και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για δημιουργία εντάσεων ακόμα και στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τύχη και εύνοια στα ερωτικά σάς φέρνει η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς στις 28/10, ενώ θα ευνοηθούν και τα ρίσκα, αρκεί να μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις. Μέχρι τις 20/12 μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω επενδύσεων και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο. Μην ποντάρετε τα πάντα, γιατί θα κινδυνεύσετε να μείνετε στον άσο. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες και μέχρι τις 17/11 θα πετύχετε πολλά μέσω επαφών για επαγγελματικές ή προσωπικές σας υποθέσεις. Επίσης, θα έχετε και έφεση στη μάθηση. Στις 30/10 ο Άρης γυρίζει ανάδρομος και φέρνει τα πάνω-κάτω σε σχέσεις και συνεργασίες. Μέχρι τις 12/1/2023 να είστε προσεχτικοί στη διαχείριση κρίσεων και να αποφεύγετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις. Ακατάλληλη εποχή για διαπραγματεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας της οικιακής σας ζωής ενεργοποιείται με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Δία στους Ιχθύς στις 28/10, καθώς φέρνει αφθονία κι ευνοεί ό,τι αφορά την οικογένεια. Μέχρι τις 20/12 μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας σπίτι ή να πουλήσετε ένα ακίνητο, ενώ θα έχετε ευκαιρίες και για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 29/10 ξεκινά μια εποχή εσωστρέφειας κατά την οποία θα ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά θα προτιμήσετε να μην τα μοιραστείτε με κανέναν. Καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας. Στις 30/10 ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 12/1/2023 ο τομέας της εργασίας θα είναι φορτισμένος. Μπορεί λόγω πίεσης να προκύπτουν εντάσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό σας χώρο, αλλά επειδή είστε η ήρεμη δύναμη, θα επαναφέρετε τις ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με νέες ευκαιρίες για όσους προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας κλείνει ο μήνας και από τις 28/10, που επιστρέφει ο Δίας στους Ιχθύς, θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Μέχρι τις 20/12 δώστε έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης και εμπορικές διαπραγματεύσεις και βάλτε στο πρόγραμμα κάποιες εκδρομές που αναβάλατε. Επίσης, φροντίστε να είναι πιο συχνές οι επαφές σας με οικείους. Στις 29/10 ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και καθώς ενεργοποιείται ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής, θα συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων και της κοινωνικής σας ζωής. Καινοτόμες ιδέες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε εφαρμογή. Ό Άρης στις 30/10 γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 12/1/2023 η ερωτική σας ζωή θα περνά διακυμάνσεις. Η επιστροφή ενός πρώην έρωτα θα φέρει αναταραχή στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας με την επιστροφή του Δία στους Ιχθύς στις 28/10 και μπορούμε να πούμε πως ο μήνας τελειώνει με πολύ καλές προοπτικές. Μέχρι τις 20/12 οι διαπραγματεύσεις σας θα έχουν αίσια αποτελέσματα και θα είναι εξαιρετική εποχή για επενδύσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων. Από τις 29/10, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, ο τομέας της καριέρας πυροδοτείται και μέχρι τις 17/11 θα πρέπει να δώσετε έμφαση σε επαφές με πρόσωπα εξουσίας, εργοδότες και άτομα που θα στηρίξουν ένα νέο εγχείρημα. Επενδύστε πόρους στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Στις 30/10 ο Άρης γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 12/1/2023 μπορεί να δημιουργούνται εντάσεις στην οικογένεια. Να είστε ψύχραιμοι, να προσέχετε τα λόγια σας και να αφήνετε εκτός σπιτιού τα προβλήματα της δουλειάς.

ΙΧΘΥΣ

Η τύχη σάς χαμογελά και πάλι από τις 28/10 που επιστρέφει ο Δίας στο ζώδιό σας και παρότι είναι ανάδρομος, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Μέχρι τις 20/12 κυνηγήστε τα όνειρά σας, θέστε νέους στόχους και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Από τις 29/10, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, ξεκινά μια περίοδος όπου θα κάνετε κάποια ταξίδια, θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας, ενώ θα διευθετήσετε και μια νομική υπόθεση. Μέχρι τις 17/11 θα ευνοηθούν οι σπουδές, οι εκδόσεις και το φλερτ. Στις 30/10 ο Άρης γυρίζει ανάδρομος και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για καβγάδες. Μέχρι τις 12/1/2023 να προσέχετε πώς εκφράζετε τις απόψεις σας, τι γράφετε στο διαδίκτυο, τον χειρισμό εργαλείων και τη βιασύνη στο τιμόνι. Ο πανικός θα είναι κακός σύμβουλος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ