Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/1-01/2/2023)

horoscope-october-sex-index-1569516045.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθύς ξεκινά στις 27/1, τονίζοντας τις τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στη ζωή σας. Σκεφτείτε τι πρέπει να αντιμετωπιστεί και πράξτε αναλόγως. Μέχρι τις 20/2 αξιοποιήστε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα και να επανασυνδεθείτε με πρώην γνωστούς. Στην παρούσα φάση είναι απαραίτητο να επενδύσετε στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε σταθερότητα, επομένως μην εξαρτάστε αποκλειστικά από τους άλλους. Στο τέλος του μήνα το τρίγωνο Ήλιου - Άρη σας δίνει την τελική ώθηση για να αντιμετωπίσετε όλα όσα έχετε μπροστά σας. Εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να εντυπωσιάσετε τους εργοδότες σας. Αν πρόκειται να ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση ή να κάνετε επαφές με πρόσωπα εξουσίας, κάντε το στις 30/1, που θα είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα εποχή με περισσότερη εξωστρέφεια και διάθεση για κοινωνικές επαφές ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 27/1 και καθώς είναι δικός σας κυβερνήτης, θα δώσετε περισσότερη έμφαση σε φιλικές σας σχέσεις, ενώ θα κάνετε και νέες γνωριμίες. Μέχρι τις 20/2 μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό ή να ενταχθείτε σε μια ομάδα. Μια πολύ δυνατή μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες είναι στις 30/1, που πραγματοποιούνται το τρίγωνο Ήλιου - Άρη και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Νέες ιδέες σε συνδυασμό με την αυξημένη ανάγκη σας για ελευθερία σάς ενθαρρύνουν να κυνηγήσετε ευκαιρίες και να διεκδικήσετε καλύτερες αποδοχές. Ωστόσο, αν δεν έχετε εναλλακτικές επαγγελματικές διεξόδους, καλό θα είναι να μην πιέσετε πολύ ανθρώπους και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κόποι σας ανταμείβονται και ξεκινάει ένας νέος κύκλος με πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και αύξηση της δημοτικότητάς σας από τις 27/1 που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς. Μέχρι τις 20/2 θα ευνοηθούν οι επαφές με δυνάμει εργοδότες, άτομα που θα στηρίξουν την υλοποίηση ενός εγχειρήματος και πρόσωπα εξουσίας. Η φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου θα αποτελέσει προτεραιότητα και θα αλλάξει το καθημερινό σας πρόγραμμα. Εξαιρετική στιγμή για ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και ενασχόληση με τις σπουδές είναι στις 30/1, με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη στο ζώδιό σας. Μπορεί να κλείσετε μια πολύ μεγάλη συμφωνία ή να κατακτήσετε τον στόχο σας και να ολοκληρώσετε έναν κύκλο σπουδών. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού, ευνοώντας μυστικές διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και ερωτικές σχέσεις. Οφειλές και κληρονομικά ζητήματα θα επιλυθούν με ευκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 27/1 κυβερνά τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και δίνει έμφαση σε σπουδές, ταξίδια και διαδικαστικές υποθέσεις. Μέχρι τις 20/2 θα έχετε ευκολίες, ενώ θα είναι πιο ευχάριστες και ξεκούραστες οι όποιες διαδικασίες. Αν ταξιδέψετε για επαγγελματικούς σκοπούς ή για αναψυχή, μπορεί να προκύψει κι ένας έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας, αλλά δεν πρέπει να πέσετε με τα μούτρα. Στις 30/1 πραγματοποιούνται δύο πολύ σημαντικές όψεις: το τρίγωνο Ήλιου - Άρη που μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σας ή σε έσοδα που θα προέρχονται μέσω τρίτων. Αν σκοπεύετε να πάρετε κάποιο δάνειο, είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αίτηση. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται και το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού που ευνοεί τις συνεργασίες. Εξαιρετική μέρα για επανασύνδεση με φίλους ή το ξεκίνημα ενός χόμπι.

ΛΕΩΝ

Ερωτικά και οικονομικά ζητήματα μπαίνουν σε τροχιά από τις 27/1 που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς και να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις. Μέχρι τις 20/2, εκτός του ότι θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη οφειλές και κληρονομικά ζητήματα, θα έχετε και έσοδα που θα σας επιτρέψει να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ και προτιμήστε τις διά ζώσης επαφές. Μια πολύ σημαντική μέρα για την καριέρα και τη φήμη σας είναι στις 30/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού, καθώς φέρνει θετικές αλλαγές και ευκαιρίες για επιτυχίες. Οι εξελίξεις θα είναι πέρα των προσδοκιών σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ήλιου - Άρη ενεργοποιεί τον άξονα Αιγόκερου - Ερμή και ευνοεί τις συνεργασίες, τη βελτίωση σχέσεων με φίλους και της κοινωνικής σας ζωή. Μια καινούργια γνωριμία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας βελτιώνονται από τις 27/1 που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς και μέχρι τις 20/2 θα είναι μια καλή εποχή για συνεννοήσεις με συνεργάτες και επαφές με άτομα με τα οποία θα ενώσετε τις δυνάμεις σας. Η σχέση σας θα είναι σε αρμονία και ενδεχομένως να αποφασίσετε την επισημοποίησή της. Οργανώστε από κοινού με το ταίρι σας τον γάμο ή τη συμβίωσή σας, εφόσον είστε κατασταλαγμένοι. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε την ανάγκη για δημιουργία μιας μόνιμης σχέσης. Στις 30/1, με το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού, είναι εξαιρετική μέρα για φλερτ και θα εκτιμηθεί η ευγένεια και ο τρόπος προσέγγισής σας. Πιθανή ερωτική σχέση με άτομο από τον χώρο των σπουδών θα ομορφύνει την καθημερινότητά σας. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και το τρίγωνο Ήλιου - Ερμή που σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνθήκες στην εργασία και στην καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστες από τις 27/1 που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς και καθώς είναι κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου, θα προσελκύετε το ενδιαφέρον με τις δεξιότητές σας και την προσωπικότητά σας. Μέχρι τις 20/2 βάλτε σε προτεραιότητα την αποστολή βιογραφικών και ό,τι αφορά τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, μια πολύ δυνατή μέρα για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε τις δημιουργίες σας είναι στις 30/1, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Άρη. Ενδεχομένως να προκύψει και ένα ερωτικό ειδύλλιο σε ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει αίσιες εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Η αύξηση εσόδων θα είναι μέσω της ακίνητης περιουσίας ή ενός επιδόματος και θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις ακινήτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες επικεντρωθείτε στα ταλέντα σας, καθώς από τις 27/1, που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη. Μέχρι τις 20/2 θα είναι μια καλή εποχή για επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα, ενώ θα ευνοηθεί η ερωτική σας ζωή και η δημιουργία οικογένειας. Αξιοποιήστε οι ελεύθεροι αυτό το ευνοϊκό διάστημα για να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση, καθώς η γοητεία σας δεν θα περνάει απαρατήρητη. Όσοι αναμένετε εξελίξεις σχετικά με μια καινούρια συνεργασία, θα έχετε νεότερα από τις 30/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού. Ιδανική μέρα για να κάνετε πρόταση γάμου στο ταίρι σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ήλιου - Άρη δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας, επομένως είναι μια καλή στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων και υπογραφές συμβολαίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή θα επικεντρωθείτε στην οικογένεια και σε θέματα της οικιακής σας ζωής, καθώς ο συγκεκριμένος τομέας φωτίζεται με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς στις 27/1. Μέχρι τις 20/2 ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας ή βάλτε μπρος μια μετακόμιση. Ορισμένοι μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε μια ανακαίνιση σε ένα ακίνητο ή να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Ό,τι κι αν κάνετε, να ξέρετε πως θα διευκολυνθείτε. Μια πολύ δυνατή μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας είναι στις 30/1 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού. Οι πιθανότητες να βρείτε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση είναι πολλές. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται και το τρίγωνο Ήλιου - Άρη που σας κάνει πολύ δυναμικούς και θα έχουν επιτυχή αποτελέσματα η προώθηση υπηρεσιών ή δεξιοτήτων και οι εμπορικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 27/1 στους Ιχθύς και η επικοινωνία γίνεται πιο ευχάριστη, ενώ προκύπτουν και νέες ευκαιρίες για αύξηση εσόδων. Αφιερώστε χρόνο στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειά σας και σε θέματα εκπαίδευσης. Μέχρι τις 20/2 θα είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τη διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων, τη συγγραφή άρθρων ή να ασχοληθείτε με μεταφράσεις κειμένων. Όσοι αναζητάτε κάποια απασχόληση μπορεί να βρείτε μια εργασία για παροχή υπηρεσιών μέσω διαδικτύου. Στις 30/1 ο Ερμής στο ζώδιό σας, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, προμηνύει σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σας και αν αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και το τρίγωνο Ήλιου - Άρη που προσδίδει δυναμισμό και μπορείτε να διεκδικήσετε αύξηση των αποδοχών σας. Εξαιρετική στιγμή για να δώσετε συνέντευξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εύνοια στα οικονομικά σας φέρνει η Αφροδίτη με τη διέλευσή της στους Ιχθύς στις 27/1, που σημαίνει πως πολύ σύντομα θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και να κάνετε και κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Μέχρι τις 20/2 επενδύσεις, είσπραξη χρημάτων και σημαντικές αγορές θα ευνοηθούν, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Στις 30/1 πραγματοποιούνται δύο πολύ σημαντικές όψεις που θα φέρουν θετικές εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και την ερωτική σας ζωή. Το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον Άρη αυξάνει τον ερωτισμό σας και είναι εξαιρετική μέρα για φλερτ, ενώ το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει ευχάριστες αλλαγές και θετικά νέα που θα αφορούν ένα μέλος της οικογένειας, την ενοικίαση ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου.

ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 27/1 ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή φάση για εσάς με ευκολίες και ευχάριστες στιγμές που θα τονώνουν το ηθικό σας. Μέχρι τις 20/2 ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και θέστε προτεραιότητες σε ό,τι θεωρείτε πιο σημαντικό. Μπορεί να είναι τα επαγγελματικά σας, η ερωτική σας ζωή, η απόκτηση παιδιού ή κάτι που επιθυμείτε πολύ. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές και πρέπει να γίνονται με μέτρο. Στις 30/1 με το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού δώστε έμφαση σε επαφές με άτομα που θα δουλέψετε μαζί, σε εμπορικές διαπραγματεύσεις και δημόσιες σχέσεις. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε σχέσεις με οικείους. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ήλιου - Άρη θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM