Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23/2-1/3/2023)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23/2- 01/3/2023) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα ενδείκνυνται για μετακινήσεις και προώθηση ιδεών και υπηρεσιών, εμπορικές συναλλαγές και ό,τι αφορά την εκπαίδευση και εκεί πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο στις 23/2, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν με τις ανατροπές που φέρνει ο Ουρανός μέχρι τις 24/2. Το 3ο δεκαήμερο, που είστε υπό τη θετική επιρροή του τριγώνου Σελήνης - Πλούτωνα, να αναμένετε στις 26/2 αύξηση εσόδων. Εξαιρετική μέρα για να κλείσετε μια νέα επιχειρηματική συμφωνία, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με φίλους. Το 1ο δεκαήμερο έχετε περισσότερες ευκολίες και εύνοια σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά πρέπει να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον σε άτομα που είναι σημαντικά για εσάς ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με θετικό πρόσημο κλείνει ο μήνας, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω επιχειρηματικών συμφωνιών και μια πολύ δυνατή μέρα για διαπραγματεύσεις για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο είναι στις 23/2 με το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή. Επαφές με εργοδότες, συνεργάτες και με πρόσωπα εξουσίας θα αποδώσουν. Ωστόσο πρέπει να είστε προσέξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους ηλικιωμένους. Το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα στις 26/2 θα ευνοήσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο σε σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες που θα είναι οξυμένες. Κάποιες πιέσεις στον τομέα της εργασίας θα είναι παροδικές και δεν πρέπει να σας μπλοκάρουν. Το 1ο δεκαήμερο εξασκήστε τα ταλέντα σας καθώς αυτή την εποχή έχετε έμπνευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ο Φλεβάρης να σας δυσκόλεψε από οικονομικής άποψης, όμως οι τελευταίες μέρες θα είναι πιο ευνοϊκές. Στις 23/2, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή, θα έχετε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έσοδα μέσω μιας συνεργασίας με το εξωτερικό, ενώ θα ευνοηθούν και τα ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια επαφή με δυνάμει συνεργάτες, κάντε το τότε. Η προώθηση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών θα έχει αίσια αποτελέσματα. Με το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα στις 26/2 οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορείτε να ρυθμίσετε κάποια οφειλή, να ζητήσετε χρηματοδότηση ή να διευθετήσετε κληρονομικά ζητήματα. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω τρίτων. Το 1ο δεκαήμερο είστε ανήσυχοι με τα επαγγελματικά σας και φοβάστε να πάρετε ρίσκα, όμως αν έχετε ένα πλάνο καλά σχεδιασμένο, βάλτε το σε εφαρμογή. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι που περιμένετε με αγωνία και μπορεί να αφορά ένα ταξίδι ή τις σπουδές θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας και οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι πολύ ευχάριστες. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται στις 23/2 με το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή και ενώστε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Μπορεί να δουλέψετε οι φοιτητές ομαδικά σε μια εργασία και να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Αν έχετε ερωτικές βλέψεις για ένα φιλικό σας πρόσωπο, αποφύγετε την εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας. Το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα στις 26/2, έχετε περισσότερη εύνοια στα ερωτικά σας και μπορεί να συνάψετε σχέση με ένα σημαντικό πρόσωπο ή με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Το 1ο δεκαήμερο πρέπει να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

ΛΕΩΝ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σας βρίσκουν πολυάσχολους και παρόλη την κούραση, θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας. Στις 23/2 πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή που ευνοεί τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και είναι εξαιρετική στιγμή για επαφές και συνεργασίες με το εξωτερικό, ταξίδια και διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σας. Μπορεί να πάτε σε ένα κάποια κοινωνική εκδήλωση και να συναντήσετε άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Για το 3ο δεκαήμερο μια πολύ καλή μέρα για την καριέρα και τη φήμη σας είναι στις 26/2 με το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα. Τώρα είναι η εποχή για να κυνηγήσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τις αποδοχές σας. Επαφές με εργοδότες και πρόσωπα εξουσίας θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Το 1ο δεκαήμερο έχετε δεύτερες σκέψεις σχετικά με ένα ταξίδι ή τις σπουδές, αλλά τα γεγονότα θα σας δικαιώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και ο μήνας, παρότι ήταν ζόρικος, σας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο μια πολύ δυνατή μέρα για επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες είναι στις 23/2, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα εκτιμηθούν, επομένως αναλάβετε πρωτοβουλίες και μη διστάσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας. Ενδεχομένως να προκύψει και ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Στις 26/2, με το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα, προμηνύονται αίσιες εξελίξεις στα ερωτικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια σχέση με άτομο από τον χώρο των σπουδών. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε αγωνία σχετικά με τα οικονομικά σας, αλλά θα έχετε αύξηση εσόδων. Ιδανική εποχή για αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Η δημιουργική σας διάθεση αυξάνεται καθώς έρχονται κάποια θετικά νέα που αναπτερώνουν το ηθικό σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά όσοι εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Στις 23/2 το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή φέρνει ευκαιρίες στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο για αύξηση της δημοτικότητας και των κερδών σας, ενώ παράλληλα ευνοεί και την ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι μπορεί να ενθουσιαστείτε με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας, ενώ οι δεσμευμένοι θα επαναφέρετε τις ισορροπίες στη σχέση σας. Οι γονείς θα πάρετε κάποια χαρά μέσω των παιδιών. Στις 26/2 με το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα είναι ιδανική μέρα για διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων. Το 1ο δεκαήμερο δώστε έμφαση σε σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας καθώς έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας φτάνει στο τέλος του και είστε πολύ ανήσυχοι καθώς σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας, αλλά σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή στις 23/2, θα έχετε θετικά νέα σχετικά με ένα μέλος της οικογένειας ή μια εμπορική υπόθεση που είχε μπλοκάρει. Το 3ο δεκαήμερο δώστε έμφαση σε επαφές και προώθηση υπηρεσιών, καθώς στις 26/2 το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες. Εξαιρετική στιγμή για να επιλύσετε κάποια παρεξήγηση με οικείο σας πρόσωπο. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είστε πιο εσωστρεφείς επειδή δεν έχετε βρει μια απασχόληση που να πληροί τις ανάγκες σας, αλλά θα πρέπει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Οι προοπτικές είναι καλές για όσους κυνηγούν τα όνειρά τους, αρκεί οι στόχοι να είναι συγκεκριμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο επικοινωνιακή φάση ξεκινά με το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή στις 23/2 για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν προωθήσετε τις ιδέες, τα έργα ή τις υπηρεσίες σας. Εξαιρετική εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας, για επενδύσεις και επιχειρηματικά ρίσκα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί σε ανύποπτο χρόνο, αρκεί να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα στις 26/2, θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας και θα διευθετήσετε αρκετές υποχρεώσεις. Ιδανική μέρα για να δώσετε συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά ή να συζητήσετε για την αύξηση. Οι πιο ευνοημένοι σε ό,τι αφορά τα ερωτικά είστε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο με Αφροδίτη και Δία σε σύνοδο και αν επιστρατεύσετε την ευγένεια και τον αυθορμητισμό σας, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με θετικές εντυπώσεις σάς αφήνει ο μήνας καθώς βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Στις 23/2 πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή και θα έχετε θετικά νέα οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο που θα αφορούν τα επαγγελματικά ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις υπερβολές. Για εσάς του 3ου δεκαημέρου είναι μια πολύ καλή εποχή για τα ερωτικά σας. Εξαιρετική μέρα για φλερτ και δημιουργία ερωτικής σχέσης είναι στις 26/2 με το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα. Οικογενειακά ζητήματα απασχολούν εσάς του 1ου δεκαημέρου, κυρίως η σχέση με ηλικιωμένο άτομο. Ενδεχομένως να νιώθετε πιεσμένοι και να συμπεριφέρεστε απότομα. Ωστόσο η Αφροδίτη φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τη δική σας στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι αυξημένη αυτή την εποχή και μπορείτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο να κλείσετε μια καλή εμπορική συμφωνία. Στις 23/2 ο Ερμής στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με Σελήνη και Άρη σας κάνει πολύ δυνατούς στις διαπραγματεύσεις. Εξαιρετική στιγμή για επενδύσεις, καλλιτεχνική έκφραση και φλερτ. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε την ευκαιρία για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Στις 26/2 το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα θα ευνοήσει τις μυστικές επαφές και τις διαπραγματεύσεις ακινήτων, αυξάνοντας το εισόδημα των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Το 1ο δεκαήμερο είστε απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα σε σπουδές ή μπορεί να σας προβληματίζει ένα ταξίδι, αλλά Δίας και Αφροδίτη σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε τις προσπάθειες. Μην πτοείστε από τις προκλήσεις και βάλτε τα δυνατά σας, καθώς είναι παροδική η φάση.

ΙΧΘΥΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να είναι κουραστικές επειδή σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα που σας φορτίζουν , αλλά στις 23/2 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης, Άρη και Ερμή προμηνύονται αίσιες εξελίξεις και θα πάρετε μεγάλη ανάσα οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να έχετε αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης και θα καλύψετε αρκετές υποχρεώσεις. Για το 3ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Σελήνης - Πλούτωνα στις 26/2, είναι ιδανική στιγμή για σύναψη συμμαχιών και ομαδική προσπάθεια, ενώ θα ευνοηθούν και οι σχέσεις με φίλους. Ενδεχομένως να προκύψει και ένα ειδύλλιο με άτομο με το οποίο θα έχετε κοινά ιδανικά. Εσείς του 1ου δεκαημέρου, ενώ έχετε έσοδα μέσω κοινών πόρων ή κάποιας χρηματοδότησης, έχετε και πολλά έξοδα και πρέπει να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας. Αποφύγετε τις περιττές δαπάνες για αγορές που δεν σας χρησιμεύουν πουθενά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ