Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/10/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/10/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας και το χρήμα τονίζονται από τις 23/10 που εισέρχονται ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Σκορπιό και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μια τάξη σε οφειλές και κληρονομικά θέματα και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ερωτική σας ζωή. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή φορά και καθώς σας είχε ταλαιπωρήσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο για πολλούς μήνες, ήρθε η εποχή όπου μπορείτε να δρομολογήσετε την εφαρμογή μιας ιδέας ή να θέσετε νέους στόχους. Το τρίγωνο με τον Ερμή υποδεικνύει πως νέες φιλίες και συνεργασίες θα είναι διαρκείς και αξιόπιστες. Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/10 ενθαρρύνει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο να κλείσετε μια πόρτα στο παρελθόν και να ξεκινήσετε με κάποιον τρόπο από την αρχή, ενώ μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική μεταμόρφωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων φωτίζεται με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 23/10 και καθώς θα διαπιστώνετε πως επικρατεί αρμονία και σύμπνοια, θα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια, κάτι που θα σας βοηθήσει και σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθή φορά και αν είχατε δουλέψει το προηγούμενο τετράμηνο με τον εαυτό σας ώστε να μην έχετε αμφιβολίες για τις δεξιότητές σας, θα καταφέρετε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο να διεκδικήσετε καλύτερες αποδοχές ή θα βρείτε μια θέση εργασίας που θα πληροί τις ανάγκες σας. Το τρίγωνο με τον Ερμή είναι ιδανικό για επαγγελματικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις. Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στις 25/10 επίσης στον Σκορπιό θα επηρεάσει το 1ο δεκαήμερο, βάζοντάς το σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού μιας σημαντικής σας σχέσης. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εργασία και υγεία θα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο για εσάς από τις 23/10 που εισέρχονται Ήλιος και Αφροδίτη στον Σκορπιό και εκτός του ότι θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τις υποχρεώσεις σας, θα έχετε και περισσότερες προοπτικές να βρείτε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Κάντε το ετήσιο τσεκάπ και προσέξτε, καθώς θα έχετε αυξημένη όρεξη. Έπειτα από τεσσερισήμισι μήνες στασιμότητας σε ταξίδια και θέματα σπουδών, μπορείτε πλέον οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο να βάλετε σε μια σειρά όσα σας απασχολούν, καθώς στις 23/10 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθή φορά. Το τρίγωνο με τον Ερμή δίνει ευκαιρίες και για νέους έρωτες. Με τη Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στις 25/10 είναι η ώρα να πλοηγηθείτε προς τη δουλειά και το μελλοντικό σας μονοπάτι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έμπνευση η δημιουργική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και το σεξαπίλ θα σας κάνει ακαταμάχητους από τις 23/10 με την έλευση του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Το επόμενο διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας και οι καλλιτέχνες θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού. Εξαιρετική εποχή για φλερτ και απόκτηση παιδιού, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Την ίδια μέρα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο βγαίνετε από το αισθηματικό τέλμα, ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και μπορείτε να γοητεύσετε το πρόσωπο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Η Νέα Σελήνη στις 25/10 ευνοεί μεν τα καινούργια ξεκινήματα, αλλά επειδή πραγματοποιείται και η Ηλιακή Έκλειψη, καλό θα είναι να αφήσετε ένα περιθώριο τριών ημερών.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος και η Αφροδίτη εισέρχονται στις 23/10 στον Σκορπιό και ενεργοποιείται ο τομέας της οικιακής σας ζωής. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα είναι ιδανική εποχή για να βάλετε σε μια τάξη τον χώρο σας, να μετακομίσετε, να επιδιορθώσετε βλάβες, να αλλάξετε τη διακόσμηση και να δημιουργήσετε μια cozy ατμόσφαιρα. Οι ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή φορά και το 2ο δεκαήμερο, που είχατε κάποια θέματα στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας, θα βρείτε τρόπους να τα επιλύσετε, αφού η κρίση σας θα είναι ξεκάθαρη. Η Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 25/10 επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ενεργοποιώντας τα θεμέλια του ωροσκοπίου σας. Ενδεχομένως να μετακομίσετε ή να αλλάξετε επαγγελματική πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας τονίζεται με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό και από τις 23/10 μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχετε έφεση στη μάθηση, επιτυχή αποτελέσματα στην προώθηση ιδεών και δεξιοτήτων, ενώ θα είναι και πιο ευχάριστες οι επαφές με οικείους. Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό διάστημα για να βελτιώσετε τις σχέσεις με αδέλφια, συναδέλφους κ.λπ. και ξεκινήστε κάποιο σεμινάριο. Αναμένετε αύξηση κερδών. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή φορά και το 2ο δεκαήμερο θα είστε πιο πειθαρχημένοι, ενώ η υπευθυνότητα και οι ηγετικές σας δεξιότητες θα εκτιμηθούν και οι πιθανότητες να πάρετε προαγωγή θα είναι πολλές. Η Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη στις 25/10 μιλάει για το κλείσιμο ενός κεφαλαίου και την έλευση νέων γεγονότων, αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι για αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εποχή θα δώσετε έμφαση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, καθώς στις 23/10 εισέρχονται Ήλιος και Αφροδίτη στον Σκορπιό και προμηνύονται αίσιες εξελίξεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν και κίνδυνοι απωλειών. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα ευνοηθούν σημαντικές αγορές, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Προσέξτε, καθώς θα έχετε μια τάση για σπατάλη χρημάτων. Την ίδια μέρα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και αρχίζει να αποκτά μια καλή πορεία η ερωτική ζωή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Όσοι καταφέρατε να αφήσετε πίσω το παρελθόν, ανακτήσατε την αυτοπεποίθησή σας και είστε αποφασισμένοι να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στις 25/10 σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών με την είσοδο Ήλιου και Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 23/10, που σημαίνει πως ξεκινά ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για εσάς, το οποίο θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Η ενέργεια και η γοητεία σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα, ταυτόχρονα θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας φροντίδα και περιποίηση, οπότε θα γίνετε ακόμα πιο θελκτικοί και θα έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο. Το 2ο δεκαήμερο, με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή φορά την ίδια μέρα, ξεπερνάτε κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχαν αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, ενώ ανοίγουν και νέες ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας. Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 25/10 αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να αφήσετε πίσω ό,τι αποτελεί περιττό φορτίο και να ανοίξετε τα φτερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό ξεκινά στις 23/10 μια περίοδος όπου θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας προκειμένου να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, ψυχικές και σωματικές, και αυτό είναι κάτι που θα σας το υποδεικνύει και ο οργανισμός σας, καθώς δεν θα είστε και τόσο πρόθυμοι να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες. Επίσης, θα έχετε μια ροπή για ερωτική σχέση με άτομα που δεν θα είναι διαθέσιμα και θα πρέπει να κοντρολάρετε τα ένστικτά σας, προκειμένου να αποφύγετε αδιέξοδες καταστάσεις. Την ίδια μέρα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και ο τομέας της επικοινωνίας ξεμπλοκάρει για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Οι μετακινήσεις, η προώθηση υπηρεσιών και ό,τι αφορά την εκπαίδευση θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Η Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη στις 25/10 σας βοηθά να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας βαλτώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλίες, η κοινωνική σας ζωή και ό,τι αφορά τη συλλογική προσπάθεια θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας από τις 23/10 που εισέρχονται Ήλιος και Αφροδίτη στον Σκορπιό. Έτσι θα είστε η ψυχή της παρέας, κάτι που θα προσελκύσει τα βλέμματα πάνω σας, και θα έχετε και έντονη ερωτική ζωή. Η συμμετοχή σας σε ομάδες ή κάποιο χόμπι που θα ξεκινήσετε το προσεχές διάστημα θα σας δώσει την ευκαιρία για συναναστροφή με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Την ίδια μέρα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και αρχίζουν να υποχωρούν οι καθυστερήσεις στα οικονομικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Επίσης, μπορείτε να κλείσετε μία συμφωνία που θα αυξήσει τις αποδοχές σας. Η Ηλιακή Έκλειψη - Νέα Σελήνη στις 25/10 ευνοεί το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας ή την επίλυση μιας παρεξήγησης με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ σημαντική εποχή για την καριέρα και τη φήμη σας ξεκινά από τις 23/10 με την είσοδο Ήλιου και Αφροδίτης στον Σκορπιό και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα πρέπει να δώσετε έμφαση στις επαφές με πρόσωπα εξουσίας, στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας και να ασχοληθείτε με μακροπρόθεσμους στόχους. Υπάρχουν άτομα που θα σας υποστηρίξουν, αρκεί να κάνετε σωστές επιλογές. Την ίδια μέρα ο Κρόνος στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθή φορά και θα είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με τις αποφάσεις σας, οπότε δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στις 25/10 ευνοεί το ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος, επειδή όμως πραγματοποιείται ταυτόχρονα και η Ηλιακή Έκλειψη, πρέπει να προσέξετε για κάποια μελανά σημεία ίσως όχι άμεσα αντιληπτά.

ΙΧΘΥΣ

Με τόση ενέργεια που συσσωρεύεται στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης από τις 23/10, που εισέρχονται Ήλιος και Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα είναι σχεδόν απίθανο να μην κατακτήσετε τους στόχους σας και να μην έχετε σημαντική πρόοδο στις σπουδές και επιχειρηματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου αφοσιωθείτε στις σπουδές σας και βάλτε σε προτεραιότητα την επίλυση νομικών και διαδικαστικών ζητημάτων. Ένας νέος έρωτας έρχεται μέσα από τον χώρο των σπουδών ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ο Κρόνος την ίδια μέρα επιστρέφει σε ορθή φορά και έπειτα από πολλούς μήνες που μείνατε άπραγοι λόγω αισθηματικής κατάπτωσης, μπορείτε πλέον να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να σκεφτείτε πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψή στις 25/10 δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα σε όσους αποφασίσετε να φύγετε μακριά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM