ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει πολύ απασχολημένους, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, αυξάνει τις ευθύνες σας μέχρι τις 15/9 και σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε μια νέα απασχόληση, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας. Προσέξτε στις 2/9, οπότε κορυφώνεται η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα, για τυχόν παρεξηγήσεις ή ατυχήματα στη δουλειά. Όσοι αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση ξεκινώντας διατροφή και άσκηση, θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ο Δίας συνεχίζει να σας ευνοεί και θα προσελκύσετε νέους φίλους, ενώ κάποιες καινούργιες επαφές θα ανοίξουν νέους δρόμους για την εκπλήρωση των στόχων σας. Αξιοποιήστε αυτή την ευοίωνη εποχή για να αναπτυχθείτε προς πάσα κατεύθυνση και μην πτοείστε από κάποιες προκλήσεις εξαιτίας του Κρόνου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 κάνει την ημέρα εξαιρετική για ένα καινούργιο ξεκίνημα στην εργασία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτους αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά σάς βρίσκει ο Σεπτέμβριος, καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, συνεχίζει να διανύει τον τομέα της φήμης και των επιτευγμάτων σας μέχρι τις 29/12, και θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο. Μπορεί να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί εξαιτίας του Κρόνου, όμως θα πάρετε και ώθηση με την υποστήριξη του Δία. Νέες ευκαιρίες θα βρεθούν στον δρόμο σας, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε εντατικά. Αν συνειδητοποιήσετε πως είστε σε λάθος επαγγελματική κατεύθυνση, μη διστάσετε να αναζητήσετε την τύχη σας σε κάτι διαφορετικό και να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ο Άρης, ο πλανήτης του σεξ, πυροδοτεί με πάθος τον τομέα της ερωτικής σας ζωής, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε την εξιδανίκευση καταστάσεων, ειδικά στις 2/9, που κορυφώνεται η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 φέρνει αέρα ανανέωσης και δίνει ευκαιρίες για δημιουργία ερωτικών σχέσεων που θα έχουν διάρκεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα σας δώσει μια ανάσα. Μέχρι τις 29/12 ο Δίας παραμένει στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των ταξιδιών και των διαδικαστικών ζητημάτων. Αν σκοπεύετε να διδάξετε, να σπουδάσετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είστε τυχεροί. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε σύντομα ένα σημαντικό ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή για σπουδές και θα μετοικήσετε στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι άλλοι θα δημιουργήσετε νέες τάσεις μέσω των εκδόσεων. Ωστόσο, τίποτα δεν θα σας έρθει ουρανοκατέβατο και ο Κρόνος θα σας υπενθυμίζει συχνά πως δεν πρέπει να πέφτουν οι ρυθμοί σας. Όπως και να έχει, μη φοβηθείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ο Άρης τονίζει τον τομέα του σπιτιού και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση στον χώρο σας ή αλλαγή επαγγελματικής στέγης, κάτι που θα ευνοηθεί ακόμα περισσότερο με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι ετοιμαστείτε να είστε πολύ απασχολημένοι τον Σεπτέμβριο, καθώς ξεκινά ένας νέος κύκλος για τα επαγγελματικά σας. Ο Δίας παραμένει στον τομέα των κοινών πόρων και της ιδιωτικής σας ζωής και θέματα που σας απασχολούσαν από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Μαΐου επανέρχονται στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στις οφειλές σας, ορισμένοι από εσάς θα πάρετε ένα δάνειο, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Αν καταφέρετε να θεραπεύσετε τα τραύματα του παρελθόντος, θα βελτιωθεί και η ερωτική σας ζωή. Πιθανά εμπόδια που θα προκαλεί ο Κρόνος θα ξεπερνιούνται με τη στήριξη του Δία. Ο Άρης σας δίνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις σε διαπραγματεύσεις, ενώ η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας με επιτυχία.

 

ΛΕΩΝ

Ο Σεπτέμβριος υπόσχεται ευκαιρίες, καθώς ο Δίας συνεχίζει να διανύει τον τομέα των σχέσεών σας, και μέχρι τις 29/12 θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία με καλύτερες αποδοχές, ενώ κάποιοι άλλοι θα δουλέψετε υπό νέους και πιο ευνοϊκούς όρους και θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, επειδή στον ίδιο τομέα είναι και ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών, δεν θα λείψουν τα εμπόδια και οι προκλήσεις και μπορεί σε κάποιες φάσεις να έχετε την αίσθηση πως κάνετε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Παρ’ όλα αυτά, η συμβολή του Δία θα είναι σημαντική και θα σας δίνει ώθηση. Ο Άρης στον τομέα των χρημάτων ευνοεί τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, ενώ η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 θα δώσει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς είναι η περίοδος των γενεθλίων σας, και πρέπει να επικεντρωθείτε στα όνειρα και στις ελπίδες σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας συνεχίζει να πυροδοτεί τα επίπεδα αυτοπεποίθησης και ενέργειάς σας και είναι ιδανική εποχή για να πάρετε το προβάδισμα. Ο Άρης επισκέπτεται κάθε ζώδιο ανά δύο χρόνια, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να δράσετε. Ο Δίας παραμένει στον τομέα της εργασίας και της υγείας μέχρι τις 29/12, φέρνοντας ανάπτυξη και τύχη στα επαγγελματικά σας, στην καθημερινότητα και στη σωματική σας υγεία. Η Αφροδίτη στον τομέα της ευημερίας σάς φέρνει ευκαιρίες για περισσότερα έσοδα και θα έχετε την ευχέρεια να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 7/9 αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και σας υπενθυμίζει πως τώρα είναι η εποχή που πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή τους επαγγελματικούς ή τους προσωπικούς σας στόχους.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει επικεντρωμένους σε θέματα παιδιών, καθώς ξεκινά η νέα σχολική χρονιά και είστε σε εγρήγορση. Αγορές σχολικών ειδών, μετακομίσεις, αν τα παιδιά φεύγουν για να σπουδάσουν μακριά από το σπίτι, οργάνωση οικοσκευής, γενικά επικρατεί ένας οργασμός, αλλά είναι δημιουργικός. Ο Δίας συνεχίζει να ευνοεί την ερωτική σας ζωή και δίνει ευκαιρίες για απόκτηση παιδιού, ενώ φέρνει και καταιγισμό ιδεών στους καλλιτέχνες, οπότε είναι ιδανική εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας εντείνει την ανάγκη σας να βελτιώσετε τον εαυτό σας και θα είναι συχνές οι επισκέψεις σας σε ινστιτούτα αισθητικής και εμπορικά κέντρα, αλλά θα πρέπει οι αγορές σας να γίνουν με σύνεση. Επίσης, θα εστιάσετε στις απολαύσεις και θα γοητεύσετε όσους σας φλερτάρουν. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 δίνει έμφαση στον ψυχισμό σας και μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς σας για να ξεκουραστείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια, καθώς προκύπτουν ευχάριστες εξελίξεις και η αύξηση ευθυνών είναι αναμενόμενη. Ο πλανήτης της επέκτασης, ο Δίας, παραμένει στον τομέα της οικιακής σας ζωής μέχρι τις 29/12 και δίνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της ακίνητης περιουσίας σας. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο σας ή να μετακομίσετε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι αν καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Βέβαια ο Κρόνος σε κάποιες φάσεις μπορεί να δυσκολέψει το έργο σας, αλλά ο Δίας θα παραμένει σύμμαχός σας και θα αντεπεξέλθετε στα καθήκοντά σας. Ο κυβερνήτης σας Άρης τονώνει την κοινωνική σας ζωή και θα βρεθείτε με πολλούς φίλους ή μπορεί να αποκτήσετε καινούργιους. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 δίνει ευκαιρίες για να βρείτε υποστηρικτές στην εφαρμογή μιας ιδέας ή για να ενταχθείτε σε μια ομάδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας σημαντικός μήνας ξεκινάει για εσάς και πολλά θα εξαρτηθούν από τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, φέρνει τύχη και θετικά αποτελέσματα στην προώθηση των υπηρεσιών σας, ενώ ευνοεί και ό,τι έχει να κάνει με την εκπαίδευση. Οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα αναπτύξετε τον κύκλο των συνεργατών σας. Κάποιοι θα ξεκινήσετε σεμινάρια για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε επιτυχία στις δημόσιες σχέσεις και στη διαφήμιση. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να επενδύσετε χρήματα για να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας και να κάνετε ευρέως γνωστά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ο Άρης στον τομέα της καριέρας σάς κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ενώ η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με θετικό πρόσημο ξεκινάει ο Σεπτέμβριος, με τον Δία σύμμαχό σας, και οι ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας θα είναι πολλές. Ενώ ο Κρόνος σάς έδωσε κάποια μαθήματα για να γίνετε πιο προσεχτικοί με τη διαχείριση των πόρων σας, ο Δίας, ο οποίος κυβερνά το κέρδος και την ευημερία, θα αυξήσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μέχρι τις 29/12 θα είναι μια ευοίωνη περίοδος για να κάνετε επενδύσεις, να αναζητήσετε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές, να βρείτε προσοδοφόρους πελάτες ή να αποκτήσετε πολύτιμα αγαθά. Ο Άρης σας ενθαρρύνει να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στο εξωτερικό, να ασχοληθείτε με τις σπουδές και θα έχετε σημαντική πρόοδο. Προσέξτε στις 2/9 τις επαφές σας με το εξωτερικό. Η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και να υπερεκτιμήσετε μια κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 κάνει τη στιγμή ιδανική για έναρξη σπουδών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος υπόσχεται πολλά δώρα, καθώς ο Δίας παραμένει στο ζώδιό σας και μέχρι τις 29/12 θα φέρει ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις. Μπορεί ο Κρόνος να σας έκανε τη ζωή δύσκολη και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που έπεφτε το ηθικό σας, ο Δίας όμως, με τον επεκτατικό του χαρακτήρα, στηρίζει τις προσπάθειές σας και είναι ιδανική εποχή για να αναλάβετε δράση. Η νέα σεζόν σάς βρίσκει γεμάτους νέες ιδέες και η αισιοδοξία σας θα είναι η κινητήριος δύναμή σας. Βάλτε σε εφαρμογή τους προσωπικούς ή τους επαγγελματικούς σας στόχους, έχοντας ως γνώμονα τις εμπειρίες σας. Ο φλογερός Άρης αυξάνει τον ερωτισμό σας και θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί κανείς στη γοητεία σας. Ταυτόχρονα, θα σας γεμίζει με αποφασιστικότητα και θα έχουν επιτυχία οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 αποτελεί ιδανική μέρα για το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης.

 

ΙΧΘΥΣ

Διανύετε μια φάση που προσπαθείτε να γιατρέψετε πληγές του παρελθόντος και να βρείτε το μονοπάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένους, οπότε ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με έντονες τάσεις εσωστρέφειας. Ο Δίας αυξάνει τη δημιουργική σας διάθεση και την έμπνευσή σας και θα έχετε μια καλή διέξοδο από τους προβληματισμούς σας. Μέχρι τις 29/12 μπορεί να είναι πεσμένοι οι ρυθμοί σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας, μια και ο οργανισμός σας θα απαιτεί περισσότερη ενασχόληση με τις ανάγκες σας. Ο Άρης ενισχύει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, αλλά πρέπει να αποφύγετε την επίλυση θεμάτων που σας απασχολούν στις 2/9, οπότε κορυφώνεται η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 κάνει την ημέρα εξαιρετική για την έναρξη μιας καινούργιας συνεργασίας καθώς και για γάμο.