Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8/6/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8/6/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σάς βρίσκει αισιόδοξους και γεμάτους θετική ενέργεια, καινούργιες ιδέες σάς ωθούν σε ανάληψη ρίσκων και είναι μια καλή εποχή για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, καθώς από τις 3/6 επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και δεν θα υπάρχει κάτι για να σας κρατάει πίσω. Μέχρι τις 13/6, που θα παραμείνει στον τομέα των χρημάτων, δώστε έμφαση σε ό,τι μπορεί να φέρει κέρδη και να αυξήσει το εισόδημά σας. Στις 4/6 ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος. Μέχρι τις 23/10 οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε σε κάποιες φάσεις αποπροσανατολισμένοι από τους στόχους σας, να απογοητεύεστε από πιθανές προκλήσεις, να νομίζετε πως δεν θα τα καταφέρετε, γενικά θα πρέπει να προσπαθείτε περισσότερο. Ενδεχομένως ορισμένοι να απογοητευτείτε από φίλους και να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μια εποχή που μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 3/6 και μέχρι τις 13/6 θα έχετε ξεκαθαρίσει ποιους τομείς πρέπει να βελτιώσετε. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ανεπτυγμένες και θα έχετε το προβάδισμα στις επαφές και την προώθηση των υπηρεσιών σας. Στις 4/6 ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μέχρι τις 23/10 μπορεί να νιώσετε μια αλλαγή προοπτικής σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους, την καριέρα ή την πορεία της ζωής σας. Ο Κρόνος έχει να κάνει με τον χρόνο και ενδεχομένως να πρέπει να απαλλαγείτε από ορισμένες ευθύνες αντί να επεκτείνετε την καριέρα σας, καθώς η ανάπτυξη μπορεί να φέρει αυξημένο άγχος. Ολοκληρώστε ημιτελείς προσπάθειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρχίστε να οργανώνεστε καθώς το καλοκαίρι ξεκινά με έντονη δράση και θα πρέπει να αποφύγετε την ανάληψη περαιτέρω ευθυνών. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στις 3/6 αρχίζετε να βλέπετε πιο ξεκάθαρα τους στόχους σας και μέχρι τις 13/6 θα υπερισχύουν η λογική και το αίσθημα της δικαιοσύνης, οπότε θα επιλύσετε κάποια θέματα που σας προβληματίζουν. Στις 4/6 γυρίζει ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 23/10 και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα πρέπει να επιβραδύνετε για να εξετάσετε πιο προσεχτικά τους στόχους σας. Θέματα σπουδών σε κάποιες φάσεις θα σας δυσκολεύουν, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό μπορεί να μην αποδίδουν άμεσα και θα πρέπει να πηγαίνετε με τη ροή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με έντονη κοινωνική ζωή και δραστηριότητες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή κοινό στόχο. Από τις 3/6, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, αρχίζουν να υποχωρούν τα επικοινωνιακά προβλήματα και μέχρι τις 13/6 θα είναι μια καλή εποχή για να βελτιώσετε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή να δρομολογήσετε την υλοποίηση ενός σχεδίου που είχε μπλοκάρει. Στις 4/6 ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 23/10, οπότε τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο θα σας απασχολούν αρκετά συχνά οικονομικά θέματα που θα αφορούν κοινούς πόρους, οφειλές, ή κληρονομικά. Η ερωτική σας ζωή θα είναι στάσιμη επειδή θα σας πιάσουν ανασφάλειες ή επειδή θα απογοητευτείτε από έναν έρωτα που δεν βρήκε ανταπόκριση. Δουλέψτε με τον εαυτό σας και κυνηγήστε ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος σάς βρίσκει γεμάτους αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και την επιτυχία δεδομένη. Από τις 3/6 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία θα έχετε πιο ξεκάθαρους στόχους και μέχρι τις 13/6 θα είναι ιδανική εποχή για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε χρήσιμες επαφές. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι υψηλές, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας. Από τις 4/6, που γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος, και μέχρι τις 23/10 θα είναι ένα διάστημα που θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα νιώθετε πιο μοναχικοί, αν σας απογοητεύσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος, στο τέλος αυτού του κύκλου όμως θα βγείτε πιο δυνατοί και θα ενισχύσετε σχέσεις που είναι γραφτό να υπάρχουν στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για εσάς από τις 3/6 με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 13/6 οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες, οπότε αρκετοί από εσάς θα έχετε επιτυχή αποτελέσματα σε σπουδές και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας. Νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα, ταξίδια και εμπορικές υποθέσεις θα δρομολογηθούν και θα αποδώσουν καρπούς. Στις 4/6 γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος και μέχρι τις 23/10 θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στη δουλειά σας ώστε να αποφεύγετε λάθη που θα σας εκθέτουν. Επειδή το στρες κάποιες στιγμές θα είναι έντονο, να φροντίζετε τον εαυτό σας και να προσέχετε την υγεία σας. Απλοποιήστε την εργασία σας, την καθημερινή σας ρουτίνα και ολοκληρώστε εκκρεμότητες αν σκοπεύετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΖΥΓΟΣ

Αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν σιγά σιγά οικονομικές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά, επιχειρηματικά κεφάλαια ή έσοδα μέσω τρίτων από τις 3/6 που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία. Μέχρι τις 13/6 θα μπορέσετε να διευθετήσετε οφειλές, να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση ή να κερδίσετε μια υποτροφία, ενώ θα είναι και μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Προσέξτε μόνο μην κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας, καθώς θα έχετε μια τάση για σπατάλες. Στις 4/6 ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 23/10 η οπτική των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο σχετικά με τον ρομαντισμό και τη δημιουργία οικογένειας ενδεχομένως να αλλάξει. Ορισμένοι θα βρείτε τον έρωτα σε ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, κάποιοι άλλοι θα κάνετε προσπάθειες για απόκτηση παιδιού, ενώ οι καλλιτέχνες θα ολοκληρώσετε ένα έργο που είχατε αφήσει λόγω έλλειψης έμπνευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας πολυάσχολος μήνας ξεκινάει, ταυτόχρονα όμως θα είναι και πολύ αποδοτικός, καθώς θα παίρνετε ώθηση για να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας. Από τις 3/6, που γυρίζει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, και για το επόμενο δεκαήμερο ασχοληθείτε με σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Επιλύστε παρεξηγήσεις που σας είχαν απομακρύνει και επανεξετάστε μια πρόταση συνεργασίας για την οποία είχατε κάποιες αμφιβολίες. Από τις 4/6 που γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος θα επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες της οικογένειας. Μέχρι τις 23/10 θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, όπως μετακομίσεις, ανακαινίσεις ή αλλαγή επαγγελματικής στέγης, και σε κάποιες φάσεις θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και καθυστερήσεις. Επίσης, μπορεί να σας ζορίσουν θέματα παιδιών και θα πρέπει να προσέχετε πώς θα διαχειριστείτε κάποιες κρίσεις. Η επικοινωνία θα είναι η λέξη-κλειδί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος σάς βρίσκει επικεντρωμένους στα επαγγελματικά σας και οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά κουραστικές λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας. Στις 3/6 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 13/6 θα είναι ιδανική εποχή για να δώσετε συνέντευξη για δουλειά, να στείλετε βιογραφικά και να υπογράψετε μια νέα σύμβαση. Κάντε και το ετήσιο τσεκάπ ώστε να ξέρετε πού βρίσκεστε. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε διατροφή, ενημερωθείτε μέσω ενός ειδικού που θα σας καθοδηγήσει σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού σας. Από τις 4/6, που γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος, ξεκινάει ένας κύκλος που θα διαρκέσει μέχρι τις 23/10, κατά τον οποίο μπορεί να μη νιώθετε ικανοί να προωθήσετε τις δεξιότητές σας, να σας πιάνουν ανασφάλειες ή αδυναμία συγκέντρωσης σε θέματα εκπαίδευσης. Ωστόσο, θα είναι μια καλή εποχή για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, αν τις είχατε αφήσει στην άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία ξεκινάει ο μήνας και πλέον μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή ή τη δημιουργία οικογένειας. Όσοι είχατε αμφιβολίες για το ταίρι σας θα έρθετε πιο κοντά και, καθώς θα διαπιστώσετε πως αυτές ήταν αποτέλεσμα της ανασφάλειάς σας. Οι ελεύθεροι θα είστε πιο επικοινωνιακοί και θα προσεγγίζετε με χάρη άτομα που θα κινούν το ενδιαφέρον σας. Στις 4/6 γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος και οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα ασχολείστε αρκετά συχνά με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μέχρι τις 23/10 θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και θα αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας καθώς θα αναζητάτε περισσότερη ασφάλεια, αλλά θα είναι μια καλή εποχή για να βρείτε νέους τρόπους προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κατά καιρούς θα υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή μπορείτε να διευθετήσετε θέματα της οικιακής σας ζωής που έμειναν ημιτελή, καθώς στις 3/6 επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και θα μπορέσετε να δρομολογήσετε μια μετακόμιση, να υπογράψετε συμβόλαια για αγορά ή ενοικίαση ακινήτου και να επιλύσετε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η επικοινωνία θα είναι πιο ευχάριστη και θα επιδιώκετε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με οικείους. Στις 4/6 γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος και μέχρι τις 23/10 θα είναι μια εποχή έντονης αναθεώρησης σημαντικών τομέων της ζωής σας. Ενδεχομένως κάποια γεγονότα να προκαλέσουν αλλαγή πλεύσης και ορισμένοι από εσάς να ακολουθήσετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση ή να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Επίσης, θα μάθετε να βασίζεστε στον εαυτό σας. Η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα νιώσετε απελευθερωμένοι. Η επιστροφή σε ένα προηγούμενο εγχείρημα θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΣ

Τελειώνουν τα βάσανά σας με παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και εμπόδια σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, καθώς στις 3/6 επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και θα αρχίσει να μπαίνει μια σειρά στις υποθέσεις σας. Μέχρι τις 13/6 θα είναι ιδανική εποχή για εμπορικές συναλλαγές, σπουδές και σύντομα ταξίδια. Αν έχετε μια πρωτότυπη ιδέα, μη διστάσετε να την προωθήσετε. Από τις 4/6, που γυρίζει ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία, μπορεί οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο σε κάποιες φάσεις να νιώθετε έντονη μοναξιά ή απογοήτευση και θα αποφεύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Θα αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας και θα καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες για να τους φέρνετε εις πέρας. Μέχρι τις 23/10 θα πρέπει να δουλέψετε με την αυτοεκτίμησή σας ώστε να μη σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM